Ce purtam cand suntem gravidutze?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Eu tocmai am nascut dar vreau sa zic ca tare problematic a fost cu vestimentatia!!!Asa niste haine urate foc... si pe deasupra si fff scumpe.... de ... ce sa va mai zic ca doar stiti si voi!!!
Noroc ca am avut niste bluzite mulate pe care le-am combinat cu 2 perechi de pantaloni negrii unul cu talie joasa si unul cu elastic ajustabil! Eu am foarte multa bataie de cap si fara sa fiu graviduta din cauza sanilor care sunt destul de mari (nr 90 D la Triumf)in gasirea unor bluzite pe masura (adica bune la umeri dar mici la bust )
Asa ca poate in magazinul virtual faceti si o sectiune pentru cele mai -oase dintre noi! zau asa ca tare ciuda imi e ca nu imi gasesc si eu ceva dragut sa mi se potriveasca, sa fiu si eu in pas cu moda!!!!!
Imi plac materialele vaporoase , racoroase si in culori pastel eventual cu flori pe ele dar totodata si pretabile de birou - intelegeti nu? si poate va orientati sa iasa la niste preturi accesibile pentru buzunarele noastre (am prea multe pretentii?)
Asa poate la al doilea gandacel voi fi si eu o mamica eleganta cu care sa se mandreasaca baietii mei scumpi!
Va pup pentru initiativa si sunt sigura ca va iesi ceva super, la cata daruire puneti pentru aceasta comunitate virtuala !!!
Succes si abia astept sa vad noile hainute!!!!

P.S. Ma ofer voluntar la la categoria haine pentru

Nally si Sebastian

Mergi la inceput