curatatorie de covoare:)

curatatorie de covoare:) | Autor: gioto

Link direct la acest mesaj

pls ajutati-ma!stie cineva o curatzatorie de covoare in zona domenii/turda/1 mai.sau in orice alta zona?
va rog sa-mi da-ti adresa eventual un nr. de tel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

eu l-am dus la curatatoria de la mall, dar a durat 2 saptamani. am mai vazut o spalatorie de covoare la intersectia dintre berzei cu stefan furtuna, de fapt e o spalatorie auto, unde spala si covoare.

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Multe spalatorii auto,spala si covoare si le tin acolo pana se usuca,deoarece au paznici peste noapte si totul e OK.
Spalatoria auto de care amintea Oana o stiu de mult,caci eu trec des pe la gara,are un loc anume unde le pune ca sa se usuce si nu ploua covoarele.Nu stiu detalii referitoare la pret deoarece se calculeaza la mp.si in functie de detergent(daca e al lor,sau al tau).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstalserv spune:

CRISSTAL SERV-SERVICIUL CURATAT COVOARE SINU NUMAI www.direct-acasa.ro
-il aduceti la centrul,il ridicati uscat in 24 ore 50.000lei/mp
-il ridicam,curatam,returnam la domiciliu uscatin 24ore 65.000lei/mp
SUPRAFETE DE PESTE 20 MP – REDUCERE 5%
URGENTE- 3 ORE -SUPRAFETE >20 MP
EXPRESS- 3 ORE adus si ridicat de la centru uscat 75.000lei/mp
- 3 ore il ridicam,curatam, returnam la domiciliu 85.000lei/mp
- 1 ORA il curatam uscat pe loc la domiciliu 85.000lei/mp
Noua tehnologie-Curatarea cu spuma uscata a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor, metoda ce nu umezeste in profunzime tesatura acestora, prezinta numai avantaje:-conduce la uscarea rapida a covorului, previne aparitia mirosului neplacut,intareste fibrele textile, revigoreaza si reda culorile initiale,produs ecologic ce nu dauneaza sanatatii
Alte servicii prestate la sediul clientului:
• Curatat tapiterii = 980.000lei/canapea(3); 730.000lei/canapea(2); 490.000EURO/fotoliu
• Curatat tapiterie auto, plafon, usi, mochete = 750.000(turisme)- 1.000.000 (de teren)
• Curatenie generala si de intretinere, curatenie dupa constructor,servicii intretinere.
crisstal serv tel/fax:3145696;3275766;0723509785 www.direct-acasa.ro

Mergi la inceput