Poate un om sa arunce 4000 USD?
Raspunsuri - Pagina 4
Guestus spune:
Sint sanse ca dupa 3 mailuri sa ai o relatie cu o fata gen rodica cum ai sanse sa cistigi excursia cu vasul de lux dupa ai completat formularul primit prin posta.
iar la femei nu se intimpla....intrucit domnii sint mindri...pt asa ceva trebuie sa joci teatru...heheheh...poate imi sparge cineva capul acum....femeile sint vulpi mari si poate mai greu de dus de nas
conchita spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Sint sanse ca dupa 3 mailuri sa ai o relatie cu o fata gen rodica cum ai sanse sa cistigi excursia cu vasul de lux dupa ai completat formularul primit prin posta.
asta stii tu, barbat roman uns cu toate alifiile si obisnuit cu vicleniile de care pomeneai, nu? ca doar ai trait o viata printre doamnele latinescu. dar americanu' ce sa stie? n-ai vazut ce ii zicea? ca nu credea ca ea e ca toate femeile, o implora sa nu fie ca toate celelalte femei, adica materialista...saracu, avea si el 1000 de parai economie, i-a dat si p'aia...
Authority Zero
Oana_B spune:
Ana, Guestus, parca era vorba de un roman de paspa' de ani stabilit in California, nu un american si nici un roman la tz-spea generatie devenit deja american. Sau voi vorbiti de altceva aici?
Oana_B
conchita spune:
nu cred ca e, ca tot despre bani dati de necunoscuti pe net e vorba. analizam prin comparatie, io una nu m-am lovit de situatia asta si nici cunoscutii, asa ca...studiem la altii. :)
Authority Zero
karmacoma spune:
In primul rand multumesc de raspunsuri....va pupucesc
Mai fetelor, eu cred ca in cele din urma m-am luminat (mai greu ce-i drept, dar cat sa lucreze si neuronul meu )
ideea e urmatoarea cred:
individul incepator in ale netului (din spusele lui naviga de vreo 3 saptamani) nu stia inca mersul aici. Inca nu avea habar de iluziile pe care le poate oferi netul...de "simtirile" inselatoare pe care le poate da. Cred ca in prima faza a fost sincer in tot ce a spus si m-a ajutat gandindu-se la o continuitate a relatiei noastre. Cu timpul a vazut ca pe net este "super oferta". S-a uitat in dreapta, s-a uitat in stanga si a vazut ca are de unde alege. In cele din urma s-a plictisit probabil sau a gasit pe cineva mai interesant si a dat-o cu praf de fuga oarecum. Acum e la faza "eu te iubesc dar lasa-ne, lasa-ne" adica ma repede dar imi trimite melodii de genul:
Crazy, I'm crazy for feeling so lonely
I'm crazy, crazy for feeling so blue
.....................................
I'm crazy for trying and crazy for crying
And I'm crazy for loving you.
Cine-l mai intelege ca eu nu......
Banii aceia? Hmmmm....cred ca nu au insemnat mare lucru ptr el in final.
Eu nu ma consider o naiva dar mi-e ciuda doar ca unii oameni arunca niste cuvinte care eu le consider grele, le arunca asa la voia intamplarii. Toata stima si respectul pentru omul asta care m-a ajutat cand mi-a ajuns cutitul la os...oare acum sa-i iau capul ca s-a plictisit de mine?????
Cred ca m-am asteptat eu la mai mult....m-am asteptat sa fie sincer...ce pretentii mai am si eu
Si mai e ceva daca e sa fiu sincera pana la capat......Mi-e ciuda ca cineva s-a plictisit de mine Suna aiurea dar asta e......nu ma impac cu gandul asta...ca am devenit plictisitoare la un moment dat
Acum sper sa nu dati navala si sa ma criticati ptr gandul asta
Multumesc oricum si chiar a inceput sa-mi placa pe DC....
Adriana
descintec spune:
io creca destinul le-a chitit pe toate asa sa-ti dea dileme si sa ajungi pe DC..bine ai venit
D.