Poate un om sa arunce 4000 USD?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Vreau sa raspund si eu la intrebarea din titlu… da, poate cheltui atat si chiar mai mult. Am un prieten chat-ist – adevarul e ca mie mi se parea tare naiv la inceput, dar se pare ca asa e el – mult prea darnic… - care a trimis unei rusoaice nici mai mult nici mai putin de 25.000 $. Rusoaica aparea pe un site – cred ca exista site-uri specializate in a catiga bani prin aceasta metoda – urmand sa se casatoreasca, tipa avea un copil dintr-o casnicie anterioara si urma sa cumpere apartament pt ei doi si o masinuta pt ea… Dupa ce a primit banii ea nu mai voia sa discute cu el… I-a trecut… s-a mutat in alta tara unde l-a apucat din nou darnicia dar de data asta trebuie sa fiu recunoscatoare ca a adoptat doua fetite avand in vedere ca nu e casatorit mi se pare cam dubios ca statul respectiv I-a acordat atata incredere sa adopte doua fete minore – dar probabil ca la fel ca si la noi banul conteaza mult mai mult - a depus un fond pentru ele de 14.000 $ si lunar le depune un fel de asigurare de 1.400 $… Ei ce ziceti? El imi insira toate detaliile pe care I le cer pentru a ma lamuri cum sta treaba, dar tot nu ma duce mintea , deunazi chiar s-a simtit jignit ca nu am avut incredere in felul in care isi priveste fetele – am avut tupeul sa il intreb daca nu cumva profita de ele – a trecut brusc off-line si am ramas blocate – a revenit apoi spunand ca e totul ok, sunt doar o mama… deci e normal sa pun o asemenea intrebare dar… ca el nu si nu. Dar mie tot mi-e teama si fetita e inca prea mica ca sa inteleaga ce o intreb eu printre randuri.
Eu sunt destul de socata dar totusi… exista probabil oameni care castiga bani muuuuulti si care sunt exaxerat de generosi… sau poate mie imi scapa ceva… Aveam impresia ca totul e doar o iluzie sau poveste unei minti bolnave … dar am vorbit si cu fetita cea mare prin internet deja de doua ori si tot stau sa ma intreb daca cu ea am vorbit sau tot cu tipul respectiv… Nu mai adaug ca si asta zice mereu ca ma iubeste – eu am refuzat orice fel de ajutor din partea lui desi s-a oferit – si asta vrea sa ne intalnim el cu actuala lui familie eu cu a mea… si…. Va mai tin la curent cu ce se inpampla… eu inca nu pot judeca limpede povestea asta si nici nu vreau sa ma implic prea mult… asa ca sfatul meu – luati-o ca pe o poveste si draga mea be cool in ce priveste toate aste – nu te lasa chiar dusa de val si mai ales faptul ca ii cheltui banii nu inseamna ca te leaga cu ceva de el… vezi mai sus rusoaica…. Nu te sfatuiesc sa te comporti ca ea dar nici inimioara nu ti-o da pe o iluzie s-ar putea sa nu fie ceea ce pare…

DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

POt sa fie si minti bolnave dar si oameni inocenti, naivi care cred ca tot ce zboara se mananca.

Acum un an a fost un mare scandal cu un canadian care s-a imprietenit cu o romanca pe chat si i-a "imprumutat" o mare suma de bani ca sa-si ia tipa casa. A ajuns sa o dea in judecata in Romania dar va dati seama ca n-a avut nici un succes.

Interesant e ca tipul era foarte conmtrariat si nu intelegea de ce nu isi primeste banii inapoi. He he he

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Draga Dana
dar in ce tara a adoptat tipul necasatorit doua fetite minore?
sigur ca daca l-ai intrebat direct daca "profita de fete" a preferat sa taca- daca e doar un om bun, generos iti dai seama cum s-a simtit...iar daca "profita" doar nu crezi ca se "spovedea" asa usor ??!
cred ca e bine sa ramii detasata de asemenea povesti ! deh, fiecare are beculetul lui de alarma care i se aprinde, in fond de ce ar vrea sa te convinga de ceva care e adevarat ??

pt unii banii reprezinta modul prin care isi pot cumpara prietenia, increderea, fidelitatea altora ceva mai saraci decit ei...

quote:
Originally posted by DanaR

Vreau sa raspund si eu la intrebarea din titlu… da, poate cheltui atat si chiar mai mult. Am un prieten chat-ist – adevarul e ca mie mi se parea tare naiv la inceput, dar se pare ca asa e el – mult prea darnic… - care a trimis unei rusoaice nici mai mult nici mai putin de 25.000 $. Rusoaica aparea pe un site – cred ca exista site-uri specializate in a catiga bani prin aceasta metoda – urmand sa se casatoreasca, tipa avea un copil dintr-o casnicie anterioara si urma sa cumpere apartament pt ei doi si o masinuta pt ea… Dupa ce a primit banii ea nu mai voia sa discute cu el… I-a trecut… s-a mutat in alta tara unde l-a apucat din nou darnicia dar de data asta trebuie sa fiu recunoscatoare ca a adoptat doua fetite avand in vedere ca nu e casatorit mi se pare cam dubios ca statul respectiv I-a acordat atata incredere sa adopte doua fete minore – dar probabil ca la fel ca si la noi banul conteaza mult mai mult - a depus un fond pentru ele de 14.000 $ si lunar le depune un fel de asigurare de 1.400 $… Ei ce ziceti? El imi insira toate detaliile pe care I le cer pentru a ma lamuri cum sta treaba, dar tot nu ma duce mintea , deunazi chiar s-a simtit jignit ca nu am avut incredere in felul in care isi priveste fetele – am avut tupeul sa il intreb daca nu cumva profita de ele – a trecut brusc off-line si am ramas blocate – a revenit apoi spunand ca e totul ok, sunt doar o mama… deci e normal sa pun o asemenea intrebare dar… ca el nu si nu. Dar mie tot mi-e teama si fetita e inca prea mica ca sa inteleaga ce o intreb eu printre randuri.
Eu sunt destul de socata dar totusi… exista probabil oameni care castiga bani muuuuulti si care sunt exaxerat de generosi… sau poate mie imi scapa ceva… Aveam impresia ca totul e doar o iluzie sau poveste unei minti bolnave … dar am vorbit si cu fetita cea mare prin internet deja de doua ori si tot stau sa ma intreb daca cu ea am vorbit sau tot cu tipul respectiv… Nu mai adaug ca si asta zice mereu ca ma iubeste – eu am refuzat orice fel de ajutor din partea lui desi s-a oferit – si asta vrea sa ne intalnim el cu actuala lui familie eu cu a mea… si…. Va mai tin la curent cu ce se inpampla… eu inca nu pot judeca limpede povestea asta si nici nu vreau sa ma implic prea mult… asa ca sfatul meu – luati-o ca pe o poveste si draga mea be cool in ce priveste toate aste – nu te lasa chiar dusa de val si mai ales faptul ca ii cheltui banii nu inseamna ca te leaga cu ceva de el… vezi mai sus rusoaica…. Nu te sfatuiesc sa te comporti ca ea dar nici inimioara nu ti-o da pe o iluzie s-ar putea sa nu fie ceea ce pare…

DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Intru totul de acord cu tine in ceea ce priveste felul in care unii oameni - nu stiu daca asta sunt sau se pot numi - isi pot permite sa cumpere cu bani de la prietenia cuiva pana la o familie -
Teama immi este si mie si ceva lipseste din detaliile pe care eu incerc sa le aflu despre fetite. Pe scurt : el este indian, are un contract pentru 5 ani de zile in Norvegia iar fetitele sunt norvegiene si parintii le-au murit in urma cu trei ani, cea mare are 12 ani si jumatate iar cea mica trei ani. Deci nici nu isi cunoaste parintii... Ceva nu inteleg totusi, fetita de 12 ani face o scoala buna, cu studiu intensiv engleza, o scoala patronata de englezi si nu pare sa o faca doar de cand a aparut tipu' asta in viata lor... Situatia e cam complicata si totusi nu imi iese din cap cum poate un strain de o anumita tara sa infieze doi copii minori fara sa fie casatorit si ... ma rog... Cine stie cateva detalii despre legislatia norvegiana imi poate da detalii... mie mi se par discutiile tare presarate cu minciunici... Si apropos in Norvegia care e limita de varsta la conducerea masinii? Dupa spusele lui, in Norvegia un copil de 13 ani poate conduce masina daca e insotit de parinte... stupid, asta n-o mai cred...
Sper sa nu va fi plictisit dar stau si ma gandesc in continuare ce cauta doua fetite in grija unui tata strain? Oare numai eu ma intreb asta?
Va salut pe toate. DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Acu' descoperii subiectul asta si, sincer, n-am mai ris de mult asa!!! Apai din cite cunosc eu, parte de scamuri numai americanii au avut. N-am auzit inca de vreun european care sa fi patit-o pina acum; ca doar si pe aici sint femei materialiste si independente...Un prieten de-al sotului meu, cunoste pe net o rusoaica (practic din Kazahstan tipa). Din cite am inteles eu, nici prea prea, nici foarte foarte individa, dar credibila. Se pune, la un moment dat problema sa se intilneasca. El ii spune ca se duce la ea, ea zice ca ar fi mai bine sa vina ea in Danemarca fiindca ar putea obtine viza pe o durata mai mare, asa ca ii cere bani de viza (numai o parte ca de jumate' cica facuse rost vinzind bijuteriile maica-sii ) si da-i si suna-l (ea n-avea telefon acasa). Tipul isi da seama ca ceva nu e in regula si finut, ii trimite, printr-o agentie de pe net, un buchet de flori la adresa pe care o avea mai demult de la ea. Adresa nici nu exista evident, asa incit individa a fost reclamata la spam organisation.
Si ca tot a fost pomenita Rodica, prima oara am crezut ca e barbat (travestit) si m-a pufnit risul gindidu-ma ca asta e spam de spam!! :-) Dar m-am linistit dupa ce am citit si restul!!!

DanaR, cam dubios indianul ala al tau. Din cite stiu eu, in tarile nordice copiii au voie doar dupa 16 ani sa circule la volanul unei masini, cu un adult linga ei, asta in loc de orele care se fac la scoala de soferi. Permisul il iau insa tot la 18 ani. In ceea ce priveste partea cu adoptia, nu stiu care e legislatia in Norvegia, dar aici in Danemarca e foarte restrictiva. Copiii, in general in tarile nordice, reprezinta o prioritate si nu prea cred eu sa fie dati in adoptie unor indivizi care n-au cetatenie, basca mai sint si indieni (insa acum chiar imi dau cu pararea). Am sa ma interesez si te tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Daca tipul face parte dintr-o organizatie "neortodoxa"? Ma gandeam la ceva de genul "spalare de bani". Mi se pare tare ciudata povestea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu am auzit ceva si mai si!!! Chiar din gura tipului care facea asa ceva ! Vorbea cu un prieten, pe care incerca sa il convinga de metoda lui, si nu stia ca eu eram in camera alaturata si auzeam tot ce se vorbeste.
Metoda lui: Agata pe o tipa care arata bine, ii spunea ca o iubeste, ii facea cadouri (spunea el ca femeile fac orice pentru bani si bijuterii) o facea sa se indragosteasca de el, ii facea toate poftele si dupa ce ea capata incredere in el, se mutau impreuna si o rasfata cu de toate...ii spunea ca a intrat intr-un impas mare, ca are o datorie la niste mafioti care vor sa il omoare si chipurile dupa multe zile de incercari de a face rost de bani etc, ii propunea ei, daca il iubeste sa se culce cu respectivul mafiot ca sa il lase in viata!!! Si astfel se facea omu peste!!! Eu am ramas masca si asa am salvat o prietena care era vizata de albanezu-care vrea de devina peste!!!
Nimeni nu arunca asa cu bani pentru oricine daca nu are un interes ascuns!!!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Sinziana,daca e adevarata chestia asta,trebuie sa spun ca lumea a innebunit de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Sanziana, da' costisitoare metoda a gasit nenea asta sa se faca peste. Cred ca o sa dea faliment de-a binelea in stilul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cred ca scotea mai mult decat investea...era un albanez chipurile refugiat politic in Uk, care nu muncea, primea de la stat o alocatie..si traia din maruntisuri si inselatorii...nu am probat ce spunea...dar cred ca ii mergea treaba...ca avea un bmw destul de aratos!!!
Sinzi

Mergi la inceput