Poate un om sa arunce 4000 USD?
Raspunsuri - Pagina 3
conchita spune:
quote:
Originally posted by Guestus
In loc de lista de binefacere sa nu ajungeti pe lista linga doamna
http://www.antiscam.org/scammers/RodicaArba.shtml
mama, Guestus, mi-au dat lacrimile...orice ar zice multi, americanii au o inocenta inca intacta...m-au apucat toate furiile cand am citit raspunsurile numitei Rodica dupa ce a primit banii de la Stacey...ordinara pur si simplu.
Authority Zero
Guestus spune:
Au inocenta americanii...dar asta s-a si lacomit la romanca...nu? ce fotomodel imi gasesc eu din Ro....nu? ce zici de asta? daca era una din Arkansas sa ceara 2000 usd trimitea?
conchita spune:
Guestus, ma asteptam la riposte. :)) eu am constatat ca sunt inocenti, adica un roman i-ar fraieri la loc comanda. daca si-a cautat perche in romania e si pentru ca romancele sunt vestite in sensul bun al cuvantului. tu ca barbat n-ai fi impresionat de situatia uneia din uzbekistan de pilda, dar un american ar fi. si o fi crezut, saracul, tot ce spune rodica aia acolo...daca ai cunoaste spiritul american, ai intelege ce spun.
Authority Zero
Guestus spune:
Eu inteleg ce spui tu....dar de ce nu o iei diferit.... adica jupinul fraierit stie ca in Ro sau CCCP lumea este innebunita sa plece in US. Si el...americanul se vede un fel de Superman....ajutat si de faptul ca doamna se plinge ca nu are nici 1 usd de piine miine. Si zice ca a dat lovitura...am o tipa soon pe care poate as da 1000 USD/h la orice callgirl agency. Deci o mica investitie de 2000 te poate face happy pe toata viata. Tine ce zic eu? Este el lacom asu nu?
lumi686 spune:
Si tu Guestus daca te uiti mai bine vei vedea ca pozele sunt ale unor manechine celebre (ex:Victoria's Secrets) si nu vad nimic rau in a dori sa ai alaturi o femeie frumoasa (sau barbat) doar pentru ca cineva va considera ca esti lacom.Nu stiu cum arati dar pun pariu ca indiferent ca esti urat sau frumos ,bogat sau sarac iti doresti o Ileana Cosanzeana (sau Lazariuc) langa tine,tu si milioane de barbati.
conchita spune:
quote:
Eu inteleg ce spui tu....dar de ce nu o iei diferit.... adica jupinul fraierit stie ca in Ro sau CCCP lumea este innebunita sa plece in US. Si el...americanul se vede un fel de Superman....ajutat si de faptul ca doamna se plinge ca nu are nici 1 usd de piine miine. Si zice ca a dat lovitura...am o tipa soon pe care poate as da 1000 USD/h la orice callgirl agency. Deci o mica investitie de 2000 te poate face happy pe toata viata. Tine ce zic eu? Este el lacom asu nu?
e logic ce spui tu, nu neg. dar situatia pe teren e putin cam departe de rational. imagineaza-ti un american mediu, calatorit prin imprejurimi, n-a vazut europa etc, daca stie ceva despre europa e limitat la esenta si legende, munceste si el ca tot omu si viseaza la o familie, are o parere destul de proasta despre americance, are computer acasa unde vine de la lucru si intra pe ciat sa descopere lumea si sa aiba fun. schimba cateva mesaje cu "rodica", el fiind mai de la tara asa, crede si e impresionat de frumusetea, modestia, singuratatea, nefecirirea bietei romancute destepte si sarace, isi aduce aminte ca a citit el pe undeva despre sufletul pereche aflat la mii de kilometri distanta, tot subit isi aminteste povesti despre americani care s-au insurat cu straine si cat de bine o duc, ca strainezele sunt femei de traditie veche, sunt iubitoare, feminine si mame excelente , nu ca aiuritele astea de americance care nu stiu ce vor in afara de bani si distractie, asa ca ii raspunde cum se pricepe el mai bine, incepe sa o admire de la mesaj la mesaj ca "rodica" le are rau cu gargara impresionanta, se aprinde de la calcaie pana in varful cheliei, pune mana pe cec si trimite la comoara din romania sa ia viza si sa vina mai repede ca sa traiasca fericiti pana la adanci batranete. ce zici, scenariul asta merge? mai fuse o poveste pe DC cu blonda aia de-l lasa cu buza umflata pe american cand asta ii pregatise caleasca in ziua nuntii si ii daduse nush cate bijuuri si o plimbase prin lume...zi tu acum?
Authority Zero
Guestus spune:
Scenariul tau ar merge....dar daca printre fetele de la spam as vedea una sa arate cum sint cele din autobuzul cu care merg eu zilnic as zice ca tine. dar cum acolo sint numai fete dragute...il vad pe el hulpav si dornic sa se infrupte...heheheh...atunci sa plateasca teapa. este exact ca si cum cistigi o masina daca suni la numarul xxxx
conchita spune:
quote:
Scenariul tau ar merge....dar daca printre fetele de la spam as vedea una sa arate cum sint cele din autobuzul cu care merg eu zilnic as zice ca tine. dar cum acolo sint numai fete dragute...il vad pe el hulpav si dornic sa se infrupte...heheheh...atunci sa plateasca teapa. este exact ca si cum cistigi o masina daca suni la numarul xxxx
pai nu inteleg, aici m-ai pierdut...adica frumusetea este un pacat in sine si o capcana in care, daca pici, meriti sa platesti? normal ca fara atractie fizica nu se leaga nimic intr-un cuplu, nu? sau aberez ca oi fi vreun mutant? :)) daca ar fi sponsorizat vreo fatuca din autobuzul de care povestesti, s-ar fi chemat caritate. or el voia sa se insoare. si a ales-o pe zana zanelor (in acceptia lui).
mai am o chestie de n-o pricep: de ce nu li se intampla si femeilor spamuri d'astea?
Authority Zero
Otilia spune:
Imi amintesc ca era si-un cintecel cu baiatul de la tara care pleaca la oras sa se faca "om facut" si fetele de la oras... cine-l cinta, Mircea Vintila?
"Veronica, stringatoare ca furnica..." rimeaza cu Rodica
Nu-mi mai amintesc versurile din pacate.
Refrenul era cam asa:
"Pai Constantine, Constantine,
Ti-a zis mama Constantine,
Fetele de la oras,
Cit or fi bune or fi zine in urma lor pustiu ramine,
Fii atent sa n-o patesti!"
Scuze, Karma, ca ne-am indepartat de la subiect, bineinteles ca situatia ta e cu totul alta. Si sfatul meu: sa nu crezi ca tot ceea ce zboara se maninca! Ai grija de tine!
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">