Fete din Austria(8)
Raspunsuri - Pagina 11
alinah spune:
Te tii de prostii Anto, aaaaaaa??? Nebuncatico!! Vrei sa-i iei toate puterile lui Radu al tau . Profiti, aaaa? Ai vazut ca nu-i Deni acasa si gata, ai si sarit la atac! Pofticioaso !
O sa ajunga Raducu al tau asa:
Viktoria spune:
Buna fetelor,
Va multumesc ca sinteti alaturi de mine. Deocamdata nu ma simt prea bine, iti trebuie un timp sa te trezesti la realitate miine trebuie sa merg la spital pt. control. La noi ploua si este destul de rece si acum ma duc la practica asa ca va pup pe toate si va doresc un sfirsit de saptamina placut.
tanja spune:
Buna fetelor!
La mine este o ploaie torentiala si nu pot iesi cu Stefan la plimbare.La voi cum este?
Viktoria,totul trece incetul cu incetul.sper ca si tu sa ai un sfarsit de saptamana placut si sper ca vremea sa fie mai frumoasa si la tine.
alinah asta am zis si eu ca ar putea sa aiba sotul meu,dar are unele simptome care nu ar corespunde toxinfectiei alimentare:de exemplu lipsa puteri sau chiar respiratia usor greoaie,creded-ma ca nu pot sa imi dau seama ce üpoate sa fie.Daca nici doctorul nu a depistat.
Alexa bafta la cuncurs.
Anto tu ce mai faci? Din cate vad scris pe forum totul este roz.
Va pupic si vorbim mai tarziu.Cu aceiasi pentru fiecare.
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
alinah spune:
La mine, in Linz, nu ploua dar sta, e inorat si temperatura e perfecta pentru mine. Sunt simandicoasa, ce stiti voi... nu-mi place nici prea cald nici prea frig...Asa ca cele 20 de grade din termometre ma multumesc deplin
Acum plec la mosie, garajul trebuie sa fie gata, cu acoperisul gata, doar fara tigla si apoi la parintii lui Heli sa-i invatam remmi
De maine incep sa ma pregatesc pentru bauta...oops , am vrut sa zic intalneala . Acuma fetelor, cat mai pot, cat burtocul nu-i prea mare si cand bebe nu cere de mancare
V-am pupat si pe mai tarziu.
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
V-ati ascuns si voi de vremea frumoasa de afara!Aici a ploat si e frig,sper sa se incalzeasca,dar asta tot spun de ceva timp incoace si se pare ca nu se intampla nimic.
Am citit pe forum la discutii generale un subiect inspaimantator,pentru cine are curaj il gaseste sub numele de "Help!moare bebe....si mamica(bebe a murit)",eu am citit tot si vreau sa va spun ca am mutit.
pupici dulci la toate.
alexandra DNP-7IUL
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
alexa22gandi81 spune:
Alina am pus adresa cu tot ce tine de arcasi si tras cu arcul,poate asa poti mai bine sa-ti dai seama cam ce fac eu acolo.
alexandra DNP-7IUL
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
Nelke spune:
Fetelor dragi , īmi cer scuze pentru "chiulela" din ultima vreme (sincera sa fiu, am citit cam pe apucate ce ati scris īn ultimele zile - scuze !), dar am fost/sīnt grevata de 2 mari probleme:
1) Auto: s-a rezolvat, merge formidabil si toarce ca o mīta multumita (atīta ar mai lipsi, sa nu cumva sa fie asa !)
2) ...Doi e si mai complicat, proprietarul locuintei mele actuale vrea sa vīnda locuinta, deci: ori o cumpar, ori ma mut.
(dar asta este bineīnteles problema mea, nu vreau sa va plictisesc sau grevez, vreau numai sa ma scuz pentru actuala si poate viitoarea mea lipsa de umor - pentru o vreme- pīna gasesc o solutie);
Viata merge totusi īnainte.
Alina & Co (Sufletel): īmi va face mare placere si chiar onoare sa va arat orasul Salzburg. Astept sa-mi spui la ce ora va preiau din gara iar mai departe (poate avem totusi noroc de vreme buna) vom colinda (īncaltari comode, va rog si sfatuiesc) prin Salzburg , OK ? Tot eu va duc la timp la gara, bineīnteles !
Corolada vine oricum cu noi, asa mi-a spus.
Cat(&Co.) nu este īnca OK , poate ca totusi vine.
..Cat propusese sa mergem undeva īn apropiere īn Germania, la un spectacol medieval - timpul e totusi prea scurt, pīna va iau de la gara, pīna ne adunam - vom avea iarasi doar 3-4-5 ore īmpreuna, nu mai mult ! Si, vorba Coroladei: daca asteptam pīna cīnd li se potriveste tuturor, nu ne mai īntīlnim niciodata !
Asadar: Salzburg,duminica, 30 mai, īntre orele 13-14 (tinem legatura telefonic)
Babee , Gabitza draga, tu ce spui ? Chiar ai curajul (toate stim ca esti viteaza) sa faci asa o calatorie ? Daca poti- te asteptam cu drag, iar daca sincer nu poti, nu e nici o problema: pentru ca aceasta este o MICA īntīlneala, dar la vara (īnca nu e totusi vara ) facem īn mod sigur o īntīlneala mare , de pomina, cu licurici, miros de fīn, tot tacīmul !- - hey, hey,surpriza ! Regie salzburgheza, Nelke & Corolada !
Va salut cu drag pe toate, si chiar daca nu ma adresez personal cuiva, voi toate existati pentru mine si īmi sīnteti dragi, pentru simplul fapt ca sīnteti cu noi - vom īncera sa nu va dezamagim-
Nelke
tanja spune:
Buna fetelor!
Nelke imi pare rau pentru ce ti se intampla acum ,dar poate ca toate vor avea un sfarsit fericit.Imi pare rau ca nu pot veni si eu sa ma intalnesc cu voi in Salzburg,fiindu-mi greu sa ma car si cu Stefan dupa mine,dar poate ca la vara el fiind mai maricel, vom veni cu cel mai mare drag si mai ales ca va fi si sotul meu in concediu.Oricum va urez sa aveti o zi placutaincepand cu:,,pe care vrem sa le vedem.
Alexatu cum te mai simti? Ce iti mai face?
Alinah la tine totul este in ordine?
Anto tu mai traiesti? Ce se intampla cu tine?`Te pregatesti de plecare? Vezi ca maine te sun sa mai vorbim.
Seara placuta in continuare la toate
Eu cu aceiasi
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
Nelke spune:
Hei, Tanja !
Uite ca am "īnveselit" putin (retro, dupa ce ti-am observat tristetea..) postarea precedenta.
Un proverb austriac spune: "Es wird nicht so heiss gegessen, wie gekocht." Adica: "Nu se manīnca asa fierbinte precum se gateste."
Mai pe romāneste: "Nu-i dracu“ chiar asa de negru !" sau (vorba mea preferata, catre parteneri):"Problemele exista pentru a fi rezolvate." etc., etc,
Cu alte cuvinte: fruntea sus, serviciul e lung iar viata e scurta ! (glumesc, bineīnteles)
Nelke
alinah spune:
Fetelor, m-am adunat si eu de prin plimbari.
Nelke merci ca esti atat de primitoare cu noi, de-a dreptul ne resfeti...ne-am ales trenul si ajungem in Slazburg la 12:52. Abia astept sa mai punem natiunea la cale si sa facem un pic de plimarica, cu burtoc cu tot. Ma bucur ca te-ai mai inveslit nitel, nu pune tot la suflet...toate trec si tu ramai amarata, cu fire albe in cap, neuroni omorati...Eu stiu ca esti o fire tare, capul sus!! Vorbim noi de proprietar duminica, nu te poate da asa cu una-doua afara, mai ales daca esti si cu contract la el.
Tanja, merci, noi suntem bine, bebeul vad ca a devenit cam lenes ca nu prea ma mai sutuie asa des si tare...sau deja nu prea mai are loc de tzopailei...eu avand un uter cu oaresce probleme. Pacat ca nu poti veni la intalneala, stiu ca e greu cu bebeu dupa tine, poate la vara sa ciocnim un paharel
Eeee Tanja, lui Anto i-a venit fetita acasa din excursie, cred ca o pupa incontinuu acum . I-a dus dorul dar cam trebuie sa se obisnuiasca...puiutzul o sa apartina din ce in ce mai mult grupului acum si nu lu' mamica ...intra in adolescenta. O nou capitol pentru Anto de invatat, ca mamica!
Anto
Babee, maine te sun, zilele astea am cam fost brambura seara, tu nu dai semne, deja ma alarmezi...maine te iau la raport!
Alexutza am fost de-am vazut linkul....acum stiu de ce vorbesti, ca avem si noi vecini (in oraselul unde-i mosia) care trag cu arcul, fac adevarate concursuri pe dealurile astea...tot asa, au animale din plastic, de trebuie sa le atinga. Am tras si eu cu arcul cand am fost in luna de miere, in Mauritius, pentru prima oara, a fost un fffff scurt curs si am fost singura din grup care am nimerit centrul, chiar de 2 ori...drept urmare am luat premiu "banana de aur" Parol, m-a filmat sufletel si am dovada...cat de tare sunt. Oricum eu sunt moarta dupa sporturile de precizie...biliard, bowling, dartz etc. Am si un pic de inclinatie. Uhhhh, ce modesta sunt
Am fugit la culcarica, ca-i deja tarziu
O la fiecare