Fete din Austria(8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

LA MULTI ANI, Alexandra !

Fetelor, cred ca e mai bine sa amīnam īntīlnirea, din mai multe motive:
- īnca e destul de frig si n-as vrea sa-mi tremurati...
- Toria e plecata īn Romānia iar Cat si cu aia mica sīnt racite;
- īntre timp m-am gīndit ca atunci cīnd veti veni trebuie neaparat sa va arat Wasserspiele (jocurile de apa) de la Hellbronn – iar pentru asta avem nevoie de o zi calduroasa si īnsorita.

Se mai avansase īnca de asta iarna (la īntīlnirea din Salzburg) ideea de a merge la castelul din Werfen (asta e la vreo 55 km sud de Salzburg, īn directia Villach) la o MASA CAVALEREASCA (Ritteressen); am auzit ca e foarte nostim, se servesc feluri de mīncare ca īn Evul Mediu, fara furculite etc,, exista un sef la fiecare masa si chiar pedepse (īn gluma) pentru īncalcarea regulilor de eticheta. Are īnsa farmec numai daca mergem īn grup , asa ca gīnditi-va bine. Eu voi īncerca sa mai culeg informatii, dupa cīte stiu numai de 2 sau 3 ori pe saptamīna au astfel de program iar rezervarile trebuie facute din timp.

Daca totusi ajunge cineva prin Salzburg zilele astea sa-mi spuna , si iesim la o plimbare frumoasa, OK ?

cu o pentru voi,
Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Fetelor, gata, l-am dat gata pe sufletel, l-am convins!! Vine cu mine. Tactica a fost alta...am bagat bebeul in fata, ca dupa ce vine, nu o sa mai am asa timp de hop-tzop mers la plimbare! Si chiar vroiam sa vad si iooo Salzburgul. N-am fost nicioadata, doar am trecut pe langa, pe autostrada

Filmul "The day after tomorrow" e super facut!! Wooooow, ce efecte....dar ma bucur ca poate trage un semnal de alarma pe de alta parte...cu schimbarile climei, poate lumea se pune un pic pe gandit cu atata poluare. Am mancat la un resturant grecesc si a fost o seara f placuta

La noi e inorat, vrea sa ploua...dar e temeperatura perfecta pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Alina si eu merg deseara sa-l vad,vroiam sambata nu am stiut ca abia ieri a inceput sa-l dea.M-ai facut curioasa ,nu eram hotarata sa merg la asta sau la Troja(ca mi drag de Brad Pit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

MARE STRIGARE MARE:
*** Alina + Sufletel vin la Salzburg duminica pe la ora 13-14
*** Carolada voteaza cu noi
*** Poate se fac bine Cat si Daria si vin īmpreuna cu Liviu.
Cine mai vine ? Va asteptam !
Asa ca MICA ĪNTĪLNEALA (aia mare va fi mai la vara) are totusi loc, ura !

Aveti grija sa va luati īncaltari comode, ca am de gīnd sa va plimb foarte muuult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Daca nu era sa merg cu sotul la un concurs de tras cu arcul,veneam sigur.Noi suntem sambata si duminica in Rauris si duminica se termina tarziu ca am fi venit;nu e corect asa aproape si nu va pot vedea!As veni cu trenul dar de cand am fost in spital nu prea merg singura la drum(bine ca mereu sunt cu ursuletul meu plecata,mereu dupa coada lui,dar asta e altceva),imi este frica sa nu ma ia cu dureri.Dar cu bebe vin sigur,mai asteptati o luna.
Caro cadouri deosebite nu am primit,flori,ciocolata,diferite ornamente pt. casa si oricum eu sunt multumita doar cu un la multi ani si pedeasupra cel mai de pret cadou il am asa ca nu-mi mai trebuie nimic.
Cat astept un semn de la tine,ai promis odata ceva!
Pupici.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor!
In Steiermark a inceput o ploaie care nici nu te lasa sa iesi din casa si pe deasupra bate si vantul.
Sotul meu se simte mai bine,bubitele de pe corp au inceput sa dispara,dar tot nu se stie ce are.Azi a fost la doctor sa-si ia analizele la sange dar doctorul ia zis ca nu ar fi nimic asa ca ia recoltat inca o data sange sa-i faca iar analize.
Stefan a inceput sa se sprijine singur de pat si se ridica singur in picioare chiar daca nu isi mentine mult timp echilibru;oricum pentru un copil de 6 luni are mare ambitie.In rest totul e ok.
Acum va las ca trebuie sa ma duc sa-i dau lui Stefan sa manance.

LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Carolada eu plec simbata dimineata acasa si nu stiu cat stau.
Anto ne scriem mesaje si ne salutam din mers in Ungaria e ce zici?
Nelke + restul care va intilniti distractie placuta va doresc si asteptam poze ca de obicei.Eu maine poate nu mai reusesc sa intru si va doresc de pe acuma toate cele bune,sa aveti grija de voi de si de .
Tanja si aici e tot asa de frig sper ca in RO e mai cald.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Ciao,fetelor scuzati,vizita neanuntata dar am si eu o intrebare la voi daca se poate,cum eu imi fac acum carnetul de sofer in Italia,aici este o lege care interzice celor care au carnet de mai putin de 3 ani sa depaseasca 100 km. \ora,as vrea sa stiu daca la voi exista aceasta limita ca trebuie sa merg in tara si nu as vrea sa risc .
Multumesc mult pt. informatii,Grazie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Toria, drum bun si vreme frumoasa in Romania
Alexa, , ce pacat ca nu poti veni duminica... tot dupa vanat pleci Il aduceam si eu pe ursul meu...se gaseau ursii nostri sa se inteleaga pe limba lor
Carolada, ramane pe duminica, va sa zica, iar tragem la masea...vii cu austriacul tau?? Vine si al meu, poate se infiripa ceva
Nelke, ai facut domne' ce-ai facut si iar ne-ai strans la beutura Asa iti vad si noua ta iubire
Tanja, vad ca tu faci progrese pe toate partile , tau vrea sa ia lumea in piept iar sotiorul e mai bine, poate a fost doar o toxinfectie alimentara...eu mai faceam asa, cand eram mai tinerica , mai ales la capsuni...
Anto, actiunea la film nu e cine stie ce...ca tema cred ca Troia e mai "educativ", dar pe mine ma fascineaza efectele, regizarea....sunt numai ochi si ma gandesc cum sunt facute de fapt.
Babee, pe unde esti domne'?? Te astept pe teava si nu mai apari

Mariaangeli_que, aici n-am auzit de asa ceva...limitare de viteza au numai cei care au 17 ani...inca nu au permis (urmeaza sa-l ia la 18 ani), dar sunt obligati extra sa si fie insotiti de cineva care are de nu stiu cati ani permis si de nu stiu cat timp nici un accident facut.
In rest, pe autostrada limita maxima este de 130km/h, in orase 50km/h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Da ai avut dreptate Alina ,efectele sunt super ,chiar ma gandeam la tine.Actiune ce-a mai fost cand au aparut lupii ,chiar ma gandeam cum de nu or fi inghetat .Totusi mi-a cam dat de gandit filmul asta ,mai ales ca nu mai vrea sa vina caldura
Va las ca...,nu -mi da pace Radu
Noapte buna!

Mergi la inceput