!Cel mai prost film!
Raspunsuri - Pagina 6
Camelia spune:
Inca un film pe care n-as mai rezista sa-l vad inca o data ca m-a plictisit teribil:Sweet November
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Julie spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Inca un film pe care n-as mai rezista sa-l vad inca o data ca m-a plictisit teribil:Sweet November
Am avut un simtzamant vizavi de acest film, l-am ocolit cu grija pana acum :))))
J.
roxana1974 spune:
Julie, poti sa-l ocolesti in continuare. Eu n-am facut-o si nu eram pregatita sa-l vad si am ajuns la vorba Conchitei, un film bun, dar, chiar daca nu pot sa spun cu totzi dintzii ca nu mi-a placut, sigur nu l-ash mai revedea curand...
A avut mare dreptate Conchita, eu sigur, din lene nu mi-am argumentat alegerile...
roxana1974 spune:
AAA btw, cred ca Ovidiu nu ne-a "tocmai" felicitat pentru opinii ci ne-a ironizat un pic...sau nu? Oricum o meritam, parerea mea!
criss spune:
Intrebare,
(Numai)Pentru cei ce s-au exprimat ca "Lord of The Rings" este un film prost(sau stupid).
Please, imi puteti spune in doua cuvinte care este subiectul filmului?
Merci,
Criss
tata_lu_julia spune:
dacă aveti insomnii, încercati "Gosford Park" - eu am adormit la fiecare din cele 3 tentative de a-l vedea până la capăt
mariaangeli_que spune:
Matrix 2 m-a distrus, Sweet november mi furat 2 ore din viata,dar Intelligence Artificial mi-a placut f.mult
val77 spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Excelente aceste opinii despre filme!
eu n-am vazut opinii, ci titluri insirate. o opinie, in sensul pe care il gratulezi tu, ar fi presupus si o argumentare micuta acolo de ce filmele cu pricina sunt proaste. apoi, nu e acelasi lucru cand nu iti place un film cu faptul ca este prost. poti sa ai capacitatea de a admite ca un film e bun, dar nu e pe gustul tau, de exemplu. "nu mi-a placut" si " e prost" nu sunt sinonime. mai ales ca poate exista si varianta "stiu ca e un film de doi lei, dar mie mi-a placut".
Authority Zero
de acord cu tine
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by joe
No way!!!
Cel mai prost posibil a fost SpiderMan!!!
Absolut idiot!
korekt!
Carmen si bb Maya Alexia