Mamici de Iulie August 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu sarbatorim nimic...pur si simplu i-am chemat pe finii nostri la noi, apoi ne-a venit ideea sa mai chemam inca 2 prieteni, a treia e singurica si nu era cazul sa o lasam asa si s-a nimerit sa vina si fratele ei de la bucuresti...si uite asa ne-am trezit 8.
eu sunt omul antreurilor, daca incep sa fac nu ma mai opresc....asa ca am hotarit sa ii chemam la 6-7 seara cind nu mai maninci chestii grele....ii sparg cu niste cheesecake-uri, negrese si tarte...si gata.
incerc sa nu ma obosesc prea tare, mai ales ca am inceput de ieri "pregateala"...in orice caz dau raportul cu tot cu poze duminica.
aiic e inca soare...sper din tot sufletul sa ramina asa, cu toate ca cica se pune pe plouat din greu. sper sa nu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Diana,stiu patutul,e tare dragut sa stii ca si eu m-am gandit sa-l iau dar daca tine atat de putin nu prea merita...Ai inceput deja sa le cumperi?????Eu mai astept putin.

Doctorul mi-a zis ca daca o tin tot asa e posibil sa fac preemclapsie (parca asa ceva). Ce inseamna asta, e de rau? Sufera bebe?

Monique si bebe mic 24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Monicule, da-l incolo de lucru, intra si tu in medical, pe bune!!! Stai in pat si odihneste-te, nu te mai stresa cu serviciul! Of, ce rau imi pare ca ai problemute!!! Luni mergi la eco? De-abia astept sa-mi povestesti!!! O sa-ti tin pumnii. Ce poti sa faci pentru tensiunea in art. uterine sa fie ok? Nu ti-a zis?

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 24 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Nu pot decat sa stau cat mai mult la orizontala astfel incat sangele sa circule cum trebuie.Picicoarele mi s-au umflat tot din cauza tensiunii,chiar doctorul s-a exrimat foarte plastic "cum sufera picioarele tale as sufera si bebe",probabil ca nu-l alimentez cum trebuie,nu stiu ce sa zic.
Care stiti mai multe despre problema asta cu tensiunea,poate ma lamuriti si pe mine?????

28 ani, sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetele si eu m-am bosumflat astazi. Analizele mele sunt aproape ok, doar niste blestematzi de nitritzi sunt la limita. Eu am zis ca nu mananc prostii, dar vad ca ingrashaminte sunt in toate...daca nici verzituri nu mai pot manca
In rest pe rahatul asta de vreme am fost in oras si am pacatuit cu o bluzitza care nici nu-mi este buna, dar mi-a fsot pofta de ea. Adica e un jerseuash de la Someshu, rosu, cu auriu, cu fermoar si gluga, si o sa-mi fie bun mult dupa ce voi naste, poate prin iarna.
Feteleeeeeeeeeeeeeeee incepand de azi, m-am umflat cica la fatza...mi-au zis 2 colege (separat una de alta)... imi iau concediu sa nu ma mai vada nimeni. Si mi-au zis ca la sfarsit o sa am buzele umflate. Voi ce zicetzi?

Roxana, Cluj, sapt. 32, 29 de ani, mai cu 12 kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Monicule, n-ai voie sa iei nimic pt. tensiune, nu ti-a dat niste pastilutze, ceva?
Sper ca o sa stai acasa, nu???
Sunt siguta ca o sa te faci bine daca esti cumnite si stai in pat, hai, te rog frumos!!!!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 24 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Doamna Bibi

"cum sufera picioarele tale as sufera si bebe

Moni, cum sa spuna una ca asta??? De ce nu i-ai cerut detalii/explicatzii...cum sa sufere bb?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Diana, stiu patutul, l-am vazut si eu, din ala avea si prietena mea... Raman la parerea mea ca nu merita si devine si periculos, dar faci cum crezi....
Am primit o super veste, azi e gata mobila lui bebe si ne-o aduce acasa, abia astept sa o vad.
Rox sa te gandesti si la noi, mama, cand ai sa mananci maine seara

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Nu mi-a dat nimic pentru cresterea tensiunii,de sapt. viitoare voi lucra cu pragram redus pana la 1 iunie cand intru in concediu de odihna,pe urma intru in medical si gata.
Suferinta lui bebe e legata de faptul ca nu are suficient aport de sange cred,mi-a explicat dar nu sunt lamurita exact.Luni vad la eco daca e ceva in neregula,iar apoi merg din nou la doctor.

28 ani, sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Monique, trebuie neaparat sa te linistesti si sa stai acasa. medicul de medicina muncii iti va da concediu...si incearca intr-adevar sa stai cu program redus, nu 10 ore, da?
nu are ce medicamente sa iti dea deocamdata, doar daca e ceva alarmant o sa iti dea niste buline, dar.....ptr tine acum principalul este sa stai cit mai mult cu picioarele ridicate, hidratare la minut (ce 2l, 4 acum de lichide pe zi), cafea mica dimineatza....samd. nu cred ca piticul are vreo problema in momentula sta...te vei linisti la eco, ai sa vezi, in orice caz....odihneste-te ca mai e destul, da?
Da Andreea, ma gindesc, cum sa nu? si asa precis va ramine la mincare...ca o sa trebuiasca sa ii chem duminica sa o terminam...

Mergi la inceput