Mamici de Iulie August 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

M-am intors si eu, am dat o raita prin Carrefour sa iau un cadout pt. o colega. Si acum sunt putin dezamagiat pt. ca patutul pe care pusesem ochii nu mai e la reducere si acum cost 5.500.000. Da' mi s-a pus ata de rau pata pe el,incat o sa-l iau oricat ar costa! Se leagana singur, are vreo trei viteze, e o minune de patut!!! Cam atat am facut eu azi. Si am mancat tort!!!

Monicule, unde esti???

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 24 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fetelor ce se intimpla azi cu site-ul? eu nu l-am putut accesa deloc de vreo 3 ore....tocmai cind ma eliberasem un pic.
hihihihihi, Lia eu sunt in aceeasi situatie cu tine, numai ca am decis eu sa facem un mic party miine...si uite asa ne-am adunat 8 oameni. dar voi face doar vreo 15 feluri de gustari (salate, pateuri, chestii din astea), vreo 3 prajituri, de baut si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Diana, am vazut si noi patutul ala, care este foarte interesant, insa nu merge decat pana pe la 10 kg (ceea ce inseamna ca dupa vreo 6-8 luni ii va trebui altul)

Roxana

Mergi la inceput

Zau? Mie mi s-a parut mai solid! Ar fi nasol sa nu-l pot folosi decat atat! Dar nici nu vreau unul din lemn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Ar fi bine sa mai intrebi. Si noua ne-a placut, avea si luminita, si muzicuta, il si legana, insa am citit prospectul, si ne-am linistit. Ar fi pacat sa dati banii de pomana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Rox, nu stiu ce are sit-ul de vreo doua zile... merge super prost, si eu m-am chinuit ceva pana am dat de voi si am reusit sa scriu un mesaj
Ai grija sa nu stai prea mult in picioare. Ce sarbatoriti?

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Roxana 2, nu e asa de practic patutul cu leagan... O prietena a mea a avut si a regretat ca l-a cumparat, plus ca in momentul in care creste copilul devine destul de periculos

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Patutul asta de care vorbeam noi se leagana doar daca il programezi. Altfel, sta fix. E foarte dragalas si are si salteluta reglabila, il poti face si tarc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mamaaaaaaaaa!!!!! Roxi, da ce-ti veni? Tu faci un adevarat festin acolo. Daca te tin bracinarele, da-i bataie !
As face si eu dar nu-mi gasesc cheful, nu stiu pe unde o fi, cred ca sta lenea cu fundul pe el si cum are un fund mare, nici o sansa sa scape. Eh, oi vedea, daca da Domnul sa ne simtim bine s-ar putea sa am energia sa gasesc si cheful.

Aici de azi pana duminica e festivalul berii...dar vremea nu prea e grozava.

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Site-ul asta e criminal,de dimineata ma chinui sa intru si nu reusesc!!!!
Hai sa va spun ce am facut la doftor: m-a gasit cu tensiune mica (la ora 17 dupa 2 cafele abia aveam 10/5),glivcemia este la limita supravietuirii 50 (normal intre 65 si 115),calciu este ok,se pare ca nu stiu ce naiba infectie am in corp (mai astept si alte rezultate), tensiunea artererlor uterine este mica rau 9cica sufera bebe din cauza asta), ca urmare cicca ma baga in concediu medical sau cel mult imi face trimitere catre medicul de medicina muncii sa-mi faca programa scurt.
Luni ma duc si la ginecolog,poate fac si o eco sa vad daca e bine bebe.Bineinteles ca m-a luat la pietre ca pana in luna a 6-a trebuia sa iau mai multe kg (nici macar 5 nu am luat) si ca sa mananc si dulciuri (sa-mi creasca glicemia) si sa mananc mai mult (dar nu pot,acum am umflat matu' si simt ca pocnesc-am fost la Spring Time si nu ma spun ce am mancat).

Monique si bebe mic 24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput