FIV 12

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Ramanem deocamdata la Giulesti, la Marinescu, m-am saturat de analize si spermograme peste tot, de asteptari ... si nu in ultimul rand problema banilor .. la Medsana e mai scump.
Desigur ca incercam si natural, cum naiba ?! E drept ca pana acum nu am calculat foarte riguros, doar aproximativ, nu stiu cum se determina exact momentul ovulatiei, am dat intamplator peste un calculator pe aici .. mai e o problema, poate stie cineva, inainte de menstruatia propriu-zisa sunt niste pete maronii (ar putea fi spotting?), deci nu stiu exact care zi se considera prima zi ..
Sotul continua cu branca ursului de ieri (dupa cateva saptamani pauza) si ne gandeam si la un tratament homeopat ...
si cu Dumnezeu inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

NouNou...cum te cheama?

Sa nu fii necajita pt analizele tale.Vor avea grija cu estradiolul si progesteronul la stimulare.Cand am facut FIV si la mine erau dati toti hormonii peste cap.La stimulare am avut 15 foliculi scossi si 11 embrioni.Acum am estradiolul bun dar am progesteronul 0.1.De 4 luni iau utrogestan cate 3/zi si simt ca e mai bine.Luna aceasta voi face un progesteron...tot aman pt ca mi-e groaza de intepaturi.

Sa nu-ti fie teama ca fetele de aici sunt avansate...majoritatea au trecut printr-un FIV si stiu despre ce e vorba.Ne poti intreba orice...toate avem aceeasi dorinta...un.

Se pare ca vei face FIV curand,cand?

Gabi.

Mergi la inceput

Ma ingrijoreaza progesteronul fiindca din ce am citit pe acest forum, esecurile sunt in general fiindca embrionii nu se prind, iar progesteronul are o contributie f. importanta la asta .. sau gresesc?
O alta ingrijorare, in acest moment (initiatic as putea spune) sunt efectele secundare ale stimularii ... dereglari hormonale, ingrasare exagerata .. cred ca as face o noua depresie pe aceste teme, psihicul meu nu e foarte rezistent dupa ce a trecut prin azoospermie
Voi face un FIV cat mai curand, desi asta cred ca va insemna la toamna, fiindca vara creste riscul de a nu se prinde, pe care nu mi-l asum, vreau sa plec cu sanse cat mai multe ... insa tot ma gandesc si la inseminare, sotul va continua cu tratament naturist si homeopat, care nu a crescut neaparat numarul, dar a imbunatatit mobilitatea ..
evident, vom incerca cat mai riguros si pe cale naturala, minuni se intampla, de ce nu si la noi?

Numele meu este Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna fetelor !

Asteptarea e groaznica !

Am intrat sa va spun ca dr. Marinescu e acu pe PRIMA TV.

Bafta multa !

Mergi la inceput

L-am scapat :-((
Eram la cratitza, ca o nevasta destoinica ce is.
Ellena, sper ca no news is good news .. mai e putin. BAFTA!
Sa aud de bine, da?
Pup,
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Elena,draguto sigur se va prinde si mai bine.Iti tin pumnii..
Eu sunt bine(in afara de simptomele de ciclu).Acu m-am intors dintr-o plimbare cam prea lunga(mi se pare acum)si imi fac procese de constiinta...in rest 6 zile nu m-am dat jos din varf de pat
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nu face-ti efort exagerat!Si eu simteam ca ma urc pe pereti de plictiseala,stres etc...Dan nu mi-a dat voie sa ma misc prea mult 2 saptamani.

Florina,nu-ti face griji cu progesteronul mic.Poate fi o luna fara ovulatie.De ex mie Ancar cand mi-a vazut analizele mi-a spus ca o sa incepem utrogestanul putin mai inainte si nu sunt probleme.Daca eu am facut o fetita cu progesteron mic o sa faci si tu!

Ellena,cumintica...ce vesti ne dai?

Ja,mai ai rabdare o saptamana!

Gabi.

FLORINA,CUM AI AJUNS LA fiv?

Ai incercat tot ce se poate inainte?Unde vrei sa faci FIV?Eu am facut la Medsana si acum cred ca voi face la Giulesti .

Gabi.

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26147
in 2001 iarna am hotarat sa avem un copil, in 2002 in iunie, dupa incercari si cateva controale la mine, am facut si prima spermograma: azoospermie. In iunie 2002 biopsie testiculara: azoospermie. Sotul avea si toxoplasma igm si chlamydia igm. Dupa tratament cu Summamed cineva ne-a trimis la Soare ("care face minuni"). Aici am descoperit urmatoarele: nr = 2.000.000, mobilitate A+B+C=9%, forme normale 1% (11.04.2003). Adica SPERANTA! A urmat tratament homeopat 3 luni, numarul a ramas constant, mobilitatea a crescut la 25%, fn 3% (19.11.2003). Ne-a dat un tratament de multe milioane, insa la valorile astea puteam astepta pe cale naturala f. multa vreme/bani. Am facut la Medsana o spermograma (23.01.2004) sa fim siguri ca nu suntem amagiti: nr=700.000 (!), mobilitate A+B+C=60%, fn=40%. Deci era! Am revenit la Moisa, cabinet particular, spermograma arata: nr=300.000(!!), mobilitate A+B+C 50%, fn 20% (30.03.2004)(de trecut la Spermograma-rezultate diferite). Moisa a hotarat: FIV.
Cam asta e
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

nounou, eu am slabit dupa FIV si tratamentul hormonal al fiv, mie mi-a parut bine, zilele trecute am vrut sa pun o fusta de anul trecut si, stupoare, a cazut pe jos! asa de mult am slabit! DAR realizez ca nu este normal si nu este bine ca am slabit in felul asta. Oricum, pe linga faptul ca s-ar putea sa ai un copil modificarile de greutate par un inconvenient minor...

ardit

Mergi la inceput

Inteleg sa FIV-ul a fost un succes, nu? Chiar la prima incercare?
Anyway, nu ma tem de ingrasarea normala pentru o sarcina, ci de o dereglare hormonala care m-ar putea afecta pe termen lung ..
Am mai fost victima unui tratament hormonal in copilarie, asa au hotarat parintii mei, fiindca eram foarte slaba si nu mancam nimic, dupa care m-am ingrasat brusc si am ramas plinuta pana m-am casatorit .. n-as mai trece inca o data prin asta!
E drept ca nici mai slaba de atat n-as vrea sa fiu.

Mergi la inceput