FIV 12
Raspunsuri - Pagina 3
Pia spune:
Giugiuca imi pare nespus de rau stiu ce simti si am avut 2 nereusite, sigur peste putin timp o vei lua de la inceput si vei incerca din nou, capul sus si gandeste-te ca data viitoare va fi bine, trebuie sa nu ne pierdem speranta.
Ja multa bafta si stai cumintica la pat.
Mirela iti tin pumnii si sper sa fi norocoasa sa reusesti.
Gabi bine ai venit, ti-am simtit lipsa.
Ileana curaj si optimism.
Mara sigur acel embrionas va fi cel norocos, multa bafta.Iti tinem pumnii azi.
Pupici si un sfarsit de saptamana cat mai placut
ileana spune:
Servus Gagici,
Mare furtuna aici pe subiect...
Eu am reusit sa-mi fac azi noapte exact la ora indicata pregnylul...
M-am dus seara si am vorbit cu asistenta care era de garda, ca vin la 1 sa-mi faca injectia...
A fost super dureroasa, dar trecand peste asta...dimineata m-am trezit super umflata si mai am un simptom...senzatia continua de "apa in gura" ...si cu un gust ciudat de medicamente...
A mai patit cineva?
De azi dimineata am mancat 3 pungi de covrigei super uscati si degeaba...(macar astazi inca nu am varsat). daca poate sa-mi raspunda cineva...merci mult
denisa73 spune:
Giugiuca, e greu sa treci peste un esec,dar trebuie sa o iei de la capat.O noua incercare este ca atunci cand te urci pe cal din nou dupa ce te-a trantit o data.
Mara unul este deajuns ca sa se prinda!
Elena e bb,asa ca stai linistita,o sa vezi ca totul v-a fi bine!
Ileana asa e injectia de decalnsare,e dureroasa,unele persoane reactioneaza ca si tine cu rau.S-ar putea sa ai probleme cu fierea si de aceea sa te simti asa.Si eu m-am simtit asa de rau si senzatia de apa in gura am avuta pana mi-a venit urmatorul ciclu. Multa bafta la punctie si cati mai multi embrioni!
Ellena spune:
Irinelu, nu stiu ce sa spun ... E o batalie... pe care o pierdem sau o castigam. Lupta nu s-a terminat si nu se va termina decat cu victorie ! Indiferent de rezultat trebuie sa mergem mai departe. Stii bine ca Gabi a reusit cu embrioni congelati. Din cate stiu eu, la congelat se pun cei mai puternici embrioni, asa ca, trebuie sa te linistesti cat mai repede si sa continui !
Mult noroc si bata tuturor fetelor Mara, Tia, Ileana, Suzana, Ana care sunt in focuri zilele astea !
Gabi ti-am simtit lipsa, bine ai revenit!
Multi pupici tuturor si va multumesc!
ileana spune:
Merci Denisa, este adevarat am probleme cu ficatul si bila( o malformatie congenitala....stiu cat de urat o sa fac dupa anestezie...), dar acum simptomele sunt putin altfel...oricum dupa fiecare injectie simteam gustul menogonului, dar acum gustul este ciudat si continuu...
Multumesc de incurajari..teoretic sunt la 11,30, dar am calculat timpul cum ati spus voi, 36 de ore si atuni imi da exact ora 13(!).
Cred ca si-au luat o marja micuta de intarziere, de pregatire si or sa stea in asteptarea micutilor...sper sa-i recolteze cu usurinta...
Cine stie cu este la Medsana? TE UNA SA-TI SPUNA CATI EMBRIONASI AU REZULTAT sau afli doar la ET?
gabid spune:
Ileana,la punctie se scot foliculii...se face o anestezie generala usoara,adica jumataate de ora cat dureaza punctia si cand te trezesti mergi in salon.Acum am inteles ca s-au imbunatatit conditiile.Cand am facut eu stateam toate intr-un salon,unele plecau altele veneau.Trebuie sa ai camasa de noapte la punctie si papuci pt ca altfel iti dau ei.
Deci dupa punctie vine Ancar si iti spune cati foliculi(ovocite)au scos si iti da tratamentul.In acea zi seara ne-a sunat ancar si ne-a spus ca e nevoie de ICSi ca sa fim pregatiti financiar.A doua zi (24 h)l-am mai stresat cu un telefon si ne-a spus ca sunt 11 si sa vada cati rezista mai departe.La noi au rezistat toti pana a doua zi (48 h).Din 11 mi-au pus 6 si au congelat 5.Primii 6 erau f.bine divizati (de la 7 celule in sus ) si nu s-a prins niciunul.La Et au pus 5 ...au rezistat toti la dezghetare si s-a prin fetita...asa spun eu ca ceilalti erau baietei si nu au vrut sa se prinda.
Nu e mare lucru...dupa punctie am fost putin ametita dar am coborat pe picioarele mele.
Nu vreau sa o sperii pe Anemona dar punctia si Et nu e mare lucru fata de cezariana.Eu nu stiam ce ma asteapta si am ramas socata dupa...dimineata am facut cezariana(ora 10)la ora 13.00 m-am trezit din anestezie.Am stat in reanimare pana a doua zi dimineata.A doua zi la ora 13.00 am reusit sa ma dau jos din pat ajutata si am mers la bb.Seara deja am mers singuar la bb.Sunt f.puternica cand e vorba de o durere mare.Anemona iti dau un sfat.Cand te trezesti din anestezie sa nu stati locului in pat,eu toata ziua si noaptea m-am foit din stanga in dreapta si mi-am revenit mai repede.Asistenta cand aa venit dimineata isi facea cruce...trasesem tot de sub mine.
Ellena...sa dea Dumnezeu sa fie bine.Ceva e acolo.Eu am citit rapid ce ati scris...mai aveti embrioni congelati?
Gabi.
ja spune:
Salut fetele!
Ma mai dau si eu jos din pat, ca nici somn nu mai am..de 5 zile .De azi am permisiunea sotului sa misun cate putin.Cele care ati recut prin lunga asteptare a FIV -ului...mi se pare ca-mi vin rushiii...am aceleasi simptome,un fel de presiune,nici sagetari putin dureroase...sa sper sau sa plang(se manifesta de ieri cam a 21 zi de ciclu..ar fi cam devreme...nu?)
Elene iti tin pumnii
giugiuca...imi pare tare rau
ana
gabid spune:
Ja,eu zic ca e SUPER!Asa a simtit si Anemona si acum asteapta sa nasca.Eu am simtit altfel dar fiecare simte in felul ei.Oricum daca te-ai dat jos din pat,incearca sa faaci efort moderat.sa nu te apuci de impins mobile prin casa sau de ridicat greutati.
Ja,cati embrionasi ti-a pus?...Ai vazut ca a fost bine panaa la urma?
Gabi.
anis spune:
Vreau sa va urez multa multa bafta fetelor care fac E.T.-ul , sunt cu ochii pe voi si sper sa "aud" de cat mai multe reusite...eu am lasat Fiv-ul pe toamna pana la urma.
Giugiuca imi pare f rau...incearca sa te aduni...nu stiu...parca cuvintele sunt de prisos...
Gabid, bine ai revenit...chiar am intrebat de tine...pupici
AniS
nounou spune:
k, am trecut pe FIV
Am facut dozarile hormonale:
Ziua a 2-a :
- FSH 5.559 (N: 2-10)
- LH 7.234 (N: 2-20)
- Estradiol 18.25 (N: 30-120)!!
- Prolactina 22.738 (N: 2.39-25.15)
Ziua 21:
- Progesteron 4.916 (N: 4-25)!
Sunt foarte ingrijorata in legatura cu progesteronul si estradiolul (despre care nu prea stiu ce rol are), credeti ca pot fi imbunatatite? Cum? Cand?
Multzam fain.