Mamici de Sept.-Oct. 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Neata burtici!
Daniela felicitari pentru printesa sa fie sntoasa si cuminte sa va aduca numai bucurii!
Deci deja fetitele intrec baietii cred.
Nu-mi vine sa cred prin februarie ne chinuiam cu greturi si medicamente pt tinut sarcina si acum aflam sexul bebeilor. Mai avem un pic, un pic si incepe lista cu nasterile.
Ma rog ca pentru fiecare din noi nasterea sa nu fie un moment traumatizant ci plin de fericire si cu cele mai mici dureri, nu fetele?
Asa am fost de emotionata ca am uitat sa-l intreb pe dr daca pot pleaca la mare, eu pe 8 iunie plec la mare 7 zile, de asta am si ales perioada sa nu fie foarte cald.
DPN-ul vad ca s=a pastrat 1,2 oct scrie pe desfasuratorul de la eco. are 315 gr, e o fortoasa ce mai!!!!!

Mi-a facut dr si control , totul e in regula colul inchis.
Va pup si va urez o duminica placuta!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Felicitari pt printesele mici, Mada si danyce! Acum balanta se inclina in favoarea fetelor. Avem nevoie si de baietei !

Garo, ii tinem pumnii si sigur o sa fie bine. Si bebelusii iti tin pumnisorii lor.

Mel, in primul rand trebuie sa te gandesti la bebele tau si apoi la colegi. Daca poti sa-ti scurtezi programul la 6 ore, atunci nu are nici un rost sa te chinui mai mult sa stai la serviciu. Nu o sa-ti faca nimeni statuie acolo (fara sa fiu rau intentionata spun asta).

Pupici

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 21 saptamani si 1 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici!
Felicitari Danyce pentru printesuca din burtica!Sa va bucurati de ea!
De-abia astept sa vedem si noi ce ingeras am in burtica..eu tot mai cred ca e baietel
Cum sunteti fetelor?Cum va simtiti azi?
Eu sunt un pic mai bine, dar tot nu pot respira ca lumea....
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 4 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Neata Burtici!!
@Mada,Danyce sa va traiasca printesele!! Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele! la fel ptr restul bebeilor!
@Vrabiuta: esti o frumoasa cu tot cu burtica ta!
@Pufymic intreaba si tu medicul ce supliment de Ca tre sa iei. Pufymic noi suntem cu o saptamana mai mari ca voi! (DPN e pe 26 sept).
@Mel-g daca tu te simti bine, ai un scaun comod (poate ergonomic) si ai grija sa te ridici macar cateva minute de pe scaun la fiecare ora ma gandesc ca ai putea sa stai 8 ore dar nu depasi! Ca de la 6 ore la 10 chiar ca e cam mult! Si eventual (tot in functie de cum te simti) iti iei concediu prenatal mai devreme. Te inteleg, ca si la mine sta lumea peste program ca la concurs dar eu ma ridic fix cand se termina (oficial) programul fara nici un regret desi am treaba garla.
@Garofitza tinem pumnii! O sa fie bine ai sa vezi!
Fete sa aveti o saptamana frumoasa si sa auzim numai de bine!
Cristiana si bebe din burtica 21 saptamani si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna burtici,
Mada si Danyce, felicitari pentru fetite! sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele!
pufymic, sper sa te simti mai bine.. si eu am avut cateva stari de genul asta..eu nu pot sa beau lapte deloc.. cel mult un iaurtel, stiu ca nu e bine, dar nu-mi place laptele deloc.. incerc sa-l combin cu nessquick, dar nu stiu cat este de sanatos! tu bei lapte??

Garo, iti tinem pumnii, o sa fie bine!

Mel, eu cred ca trebuie sa te gandesti la tine si la bebe, si colegii ar trebui sa te inteleaga!

O zi frumoasa
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camipl spune:

'Neata burtici!
Pufymic - nu te ingrijora...eu am mai patit din astea si inainte de sarcina...cand ai senzatii de sufocare ia un calciu...vezi ce-ti recomanda dr...important e sa nu te panichezi pentru ca e mai nashpa...daca le iei ca atare si-ti spui ca trece si nu ai nimic o sa vezi ca trec...stiu ca e neplacut dar e doar o senzatie...trece!
Mada & Danyce - felicitari! Sa fie sanatoase si voioase...ne-ati luat...baieteii sunt in minoritate...
Garofitza - fruntea sus! Suntem alaturi de tine! o sa fie bine!
Blue_77 - si eu am avut cateva episoade de "lesin" in genul alor tale...dr mi-a recomandat ca pe langa lapte si iaurt sa mananc cascaval - cica are cea mai mare cantitate de Ca...apropo' de descoperiri - este schwaitzerul ala BIO in ambalaj verde cu albastru care nu este nici sarat tare nici amar...pe eticheta scrie ca contine Ca de 8 ori mai mult decat iaurtul sau alte alea...cu unt este chiar super!!!!

Camelia, DPN 9 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata burtici!

Sunt foarte fericita ca in sfarsit bebelina mea l-a lasat si pe tati s-o simta. Era asa incantat incat acum doar trebuie sa rostesc cuvantul "misca" si e cu mana pe burtica mea. Si bebelina parca atunci da mai tare. Are forta, nu gluma!

Eu laptic nu prea beau ca nu-mi place. Incerc sa beau iaurt...dar si asta e greu!

Pupici

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 21 saptamani si 2 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna fetele!
Cum v-ati distrat in weekend? Noi am fost un pic la cumparaturi, am cumparat o bluzita foarte draguta de la Dika (care era magazinul meu preferat inainte de a fi ). Au acolo o gramada de bluze frumoase, prinse doar sus, astfel ca ne pot incapea lejer burticile. Ce-i drept sunt cam scumpe, eu am dat 2.000.000 pe asta, dar merita.
Mada, Danyce, felicitari pentru printese!
Garo, iti tinem pumnii! O sa fie totul bine!
Roxana, multumesc pentru raspuns, o sa sun si eu maine sa ma programez la dr. Herghelegiu.
Pufymic, nu te impacienta, sunt crize de spamofilie, ia mult calciu si magneziu si or sa treaca. Eu sufar de cand eram mica de asta si ma apuca mai ales cand e umezeala afara. Urmareste daca nu au legatura si cu vremea.
Pupici,
Raluca DPN 8 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Felicitari Mada si Danyce pt fetite ! Cum stam cu scorul le-am intrecut pe burticutele cu baietei sau ba??.
Ma bucur ca sunteti bine si ca ati trecut de perioada critica ...io una inca ma mai lupt seara cu greturile... se vede treaba ca o sa am o mofturoasa de numa!
Acuma numai bine cred ca m-am capatat cu o raceala (sper sa nu fie gripa...) asa ca dati-mi si mie niste sfaturi ,stiu ca medicam nu ar trebui sa iau ... Daca vad ca fac temperatura o sa trag o fuga pana la medicil de familie .
Aaaa si ce vroiam sa va mai intreb voi aveti carcei noaptea ?? Cateodata nici nu reusesc bine sa ma intind ca ma apuca cate unul de imi dau lacrimile. Am inteles ca magneziu ar fi bun dar mai intai tre sa vorbesc cu medicul sa vaz ce zice ca mai iau si niste prenatale ce contin si mg .
Va pup si va urez un inceput de saptamana cat mai placut!
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

salut, fetelor,

Au trecut doar 2 zile de la eco si eu deja nu mai pot de dorul piticei mele. Cred ca o sa ma uit in fiecare zi la DVD. Si mai cred ca ma duc si in Romania la eco.Ca sa o mai vad o data live.
Eu deja caut nume toata ziua, dar nu am gasit inca ceva care sa imi placa in mod deosebit si care sa poata fi pronuntat de toata lumea (olandezi, romani).
Esti mai bine, Pufymic? Ai grija mare de tine. Poate ne intalnim in Cluj luna viitoare cand o sa trec pe acolo. Ce zici? Mergem la o terasa?
Eu ma simt excelent, nu ma doare nimic si nici nu mi-e rau, doar obosesc mai repede si am pofte de tot felul.Sper sa nu exagerez ca sa nu ajung ca un ursulet.
Eu pap lapte sau ceva din lapte in fiecare zi. Deocamdata n-am nici o problema cu Ca.
Astept doar vesti bune de la voi. Pupici multi,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput