Mamici de Sept.-Oct. 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
georgiana.david spune:
Buna fetele si BB-ei
Am revenit din concediu si vreau sa va spun ca de la ora 8 ma chinui sa ajung la zi cu info de pe forum si abia acum am reusit. Nu de alta dar a trebuit sa mai fac si cate ceva (sunt la serviciu).
Noi suntem bine, BB este foarte activ, se simte chiar si la exterior, ce sa va spun e o placere, mai ales seara cand ma intind in pat sa urmaresc spectacolul impreuna cu tati.
Intr-o alta ordine de idei vreau sa spun ca sunt foarte suparata, eu v-am trimis la Mini Prix dupa blugi si eu am ramas fara (am fost ieri si nu mai au).
Mel te rog sa-mi spui si mie unde se face 4 D?
Irina eu sunt pro Iosup, este un medic foarte bun, eu am plecat de la el foarte multumita, mi-a si explicat tot ce vedea si mi-a dat si scris totul
Geo DPN 06 oct.
georgiana.david spune:
Vad ca toate va aratati burticile, sunt foarte faine si sa stiti ca am pus si eu o poza cu mine pe DC dar nu e prea faina pt. ca e facuta cu un telefon cu camera deci rezolutia nu este extraordinara plus ca e si intr-o parte din cauza colegului care mi-a facut-o care a zis ca e faina asa
Geo DPN 06 oct.
georgiana.david spune:
Mada si la mine s-a potrivit treaba cu sexul copilului, e baietel. Abia astept confirmarea la eco in 9 iunie (atunci am reusit sa ma programez la Iosup).
Geo DPN 06 oct.
camipl spune:
Georgiana - Bine ai revenit! Cum a fost in vacanta? Ce bine de tine ca-l simti pe bb asa de bine...la mine inca nu se simte la exterior
Adela - sa-ti traiasca nepotelul (finutzul)!!!Stromfuletzul tau va avea cu cine sa se joace
Si mie mi se intampla sa ma simt si sa respir mai greu dupa ce mananc...se pare ca solutia este mese mai "subtiri" si mai dese...
Mari74 - da-i en-gros cu suc de portocale si grapefruit, ceaiuri cu lamaie si miere, si Vit C...reteta asta functioneaza!!!
Camelia - DPN 9 oct
roandre spune:
Adela, n-am uitat de cursuri. Chiar vroiam sa intreb si eu.
Daca mai merge cineva maine, merg si eu.
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 21 saptamani si 2 zile
Dr Branescu, Polizu
camipl spune:
Trebuie sa ai un anume nr. de saptamani ca sa poti incepe cursul?
Mie una mi-e imposibil sa ajung la ora aia...mai tarziu nu este curs? sau sambata..?
Camelia, DPN 9 oct
irina piticuta spune:
Mada si Danyce- felicitari pentru fetite. Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele.
Adela si Roandre, vreau si eu sa vin maine la cursuri, sper sa pot fugi de la serv. Asa tin si eu minte, ca maine incepe un nou modul. Diana nu poate veni, dar de sapt viitoare vine si ea.
Camelia, nu cred ca esti conditionata de ceva, oricand se poate participa.
Marcela, dr meu nu are un astfel de ecograf, dar cica el vede bine de pe al lui... Oricum eu ma mai duc si la eco morfologica, pt ca o fac pt mine si meu.
Si eu am carcei noaptea. Astazi am descoperit laptele LaDorna LADYMILK, care contine in 100ml 22.5% din doza zilnica recomandata de Calciu si 22.9% din DZR de vitamina D3(pentru fixarea calciului). Nici eu nu ma omor cu laptele, dar gandindu-ma cate contine, am si devorat o cutie de 1L, deci 225% calciu din ce aveam nevoie azi. Ganditi-vo ce bine le face bebelusilor si o sa vedeti ca incepe sa va placa...
Pupici la mamici cu burtici
irina
camipl spune:
Irina - ce inseamna oricand? ca daca incepe la 5 si se termina la 7...degeaba ma agit pt ca eu termin la 6:30...
Camelia, DPN 9 oct
irina piticuta spune:
Camelia, tu ai intrebat daca trebuie sa ai un anumit nr. de saptamani, iar eu ti-am raspuns ca nu cred ca esti conditionata, oricand insemnind la orice varsta a bebelusului...Sau poate nu intelesesem eu bine intrebarea ta... Si eu termin progranul la serv la 18, dar ma invoiesc de la 16.40 si sper ca ajung.Tu nu poti sa pleci mai devreme?
pupici
irina
cristia spune:
Mari74 da-i cu citrice si miere si daca gasesti propolis. E super eficient. Mie mi-a zis medicul sa iau si Echinaceea (in Rom se gaseste la cashete - fix planta pulbere).
Fetelor! Vreau si eu sa merg la cursurile de la Municipal dar de la 17.00 mi-e imposibil! Pentru cele care ajungeti maine acolo (Adela, Roandre...) va rog eu frumos intrebati si daca nu au si de la o ora mai tarzie (18.00?) sau Sambata...Eventual luati un numar de telefon.Si va astept cu impresii si comentarii. Multam anticipat!
Si eu (ca si Irina) beau Lady Milk de la La Dorna (de cateva luni). Desi pana acum nu le prea aveam cu laptele dulce asta merge. Chiar bine. Si daca ma gandesc si ca-i bine pentru bebe am un spor la baut!
Cristiana si bebe din burtica