Dragelor,
Piuiul meu face in septembrie 2 ani, asa ca adio CIC si stat cu mama/tata... Va trebui sa luam o decizie grea: cresa sau bona? Mai e si varianta cu dusul la parinti si vazut in week-end (ai mei stau in provincie) dar ar fi ultima de luat in calcul. Deocamdata...
Asa ca, pentrru a lua decizia corecta, trebuie sa stiu ce gradinite/crese am la indemina ... Stau in sectorul 6, Militari. Stiu ca exista o gradinita pe Uverturii, dar n-am idee daca primesc copii asa mici. Si nici care-s conditiile.
Stiu si de gradinita de la Botanica, am purtat o corespondenta cu directorul pe e-mail, dar mi se pare destul de mult sa dau 200 de euro/luna pentru un prog. 8,00 - 18,00... Nu stiu...
Mai avem in calcul si o eventuala bona, dar mi-e cam teama...
VREAU SA IAU DECIZIA CORECTA, ASA CA VA ROOOOG SA MA AJUTATI:
Stiti gradi/crese bune in sectorul 6?
Nu ma trimiteti sa caut pe forum..., am facut asta pina acum, dar documentarea nu ma ajuta cu nimic, din pacate...
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
Adriana, doua case mai incolo de gradinita care o stii tu, mai este o gradinita, tot particulara, cu 130 de euro pe luna. Daca te intereseaza, trimite-mi un PM si-ti pot da detalii.
Claudia
Vizavi de Politehnica, langa policlinica Doris este o gradi de stat unde tin copiii si pana la 7 seara. Dar nu stiu daca primesc copii sub 3 ani. Si nu stiu daca este si cresa acolo.
Si eu zic ca nu e de preferat dusul la bunici.
La cresa mea cel putin (in Tineretului) ii tin cel tarziu pana la 17.30. S-ar putea si la crese in militari sa fie la fel. Am impresia ca este o cresa pe strada Apusului, dar nu stiu nimic desprea ea. (Am stat in Militari ceva vreme si lucrez la Poli, de-asta stiu)
Bafta!