Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia Dream spune:

Ia uitati cu ce ma delectez eu acum: http://www.oxygen.com/pregnancy_calendar/
In stinga va introduceti datele si cititi apoi tot felul de lucruri interesante despre saptamina in care va aflati. Cel mai frumos mi se pare faptul ca iti spune si cum va fi bebe peste un an pe vremea asta .
saptamina 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Am incercat si eu site-ul asta si nu merge.

Ela2001 - 16 saptamini de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Ooooofff. amandine.. si io vreau... Si tocmai ziceam ca nu mai vreau dulciuri. Mai am o problema: nu am pofte mari, dar de KFC si pizza... rau de tot. Saptamana trecuta mi-a fost teribil de rau toata ziua, dar am auzit atata reclama la KFC, ca nu m-am putut opri. M-am gandit ca nu e o mancare sanatoasa, mi-am luat mai putin sarat si picant, dar am mancat. Si a fost buuuuuuuun...
Si cu pizza la fel am facut: dupa ce am toata ziua... am mancat o pizza intreaga. Ce sa fac, am o fetita nabadaioasa...

sa cresteti mari! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Ce mananc eu: iaurt cu cereale, ca laptele mi se pare prea gras, mere rase, ciorbite acre, supe de legume (mai ales pasata... bun de tot), piure, gratar (mai mult pui si peste, cateodata un muschi de vitel), sufleuri seara (ca sunt foarte usoare si hranitoare), sote de legume, multa salata... Cam asta e baza la mine. In general, imi gateste mama, dar seara, daca ma simt ok, gatesc eu sufleurile sau pregatesc salata. Mai am si un sot expert in clatite, daca le face subtiri sunt ok.

cum pregatesti tu sufleurile?

10 saptamani de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by danette
Fulguletz, noi ne-am luat cazare cu mic dejun inclus, celelate mese urmand sa n-i le cautam singuri. Am zis ca e mai bine asa decat sa mancam mereu in acelasi loc sau sa fim legati de orele de masa.
In urma cu cateva luni am luat din Budapesta de la IKEA un catalog. Pe atunci nu stiam de sarcina si nu cautam mobilier pt. nou nascuti. Am rasfoit catalogul acum si am vazut si eu comoda pentru infasat. Este set cu patutul si arata foarte bine plus, ca asa cum zici e si foarte utila cu sertarele si dulapioarele pentru cremulite, servetele si pampersi...
Mi-ai facut pofta de paste cu legume la cuptor...dddaaarrr, la 10 minute de biroul meu este un local cu specific german care are asa ceva in meniu (Gebackene Pasta mit Gemuse), asa ca azi o sa merg acolo.
Tu de unde locuiai inainte de a te stabili in Nürnberg?
Si eu am acelasi fix cu cumparaturile pentru bebe... la sfarsitul lunii iunie o sa fiu cam in 18-19 sapt. si ma gandesc ca nu e prea repede.
Aaaaa, caruciorul si scaunul de masina vrea sa le aleaga neaparat sotul meu. Mi-a zis ca e prima "masina" a lui bebe si trebuie sa fie buna, sa aiba frane bune si roti calumea...am senzatia ca totusi isi doreste baietel, desi mi-a spus ca i-ar placea fetita.
Pupici, Dana
12 sapt.

am si eu catalogul de la Ikea sí m-am uitat si eu in el si am vazut setul respectiv. asa ceva vrem sa-i luam lui bebe. Noi am fost multumiti de ce ne-am luat pana acum de la ikea (adica mobila de bucatarie si inca niste dulapioare).

eu am locuit in Bucuresti, in Militari, ca majoritatea fetelor de pe aici. apropo de Baia Mare, am avut o prietena f. buna in facultate, care era de acolo. O cheama Corina Baczai si mama ei era profesoara. Nu am mai tinut legatura cu ea, dar stiu ca vroia sa plece in japonia , la fratele ei. Ma gandesc ca poate o cunosti, ca in orasele mai mici multi se cunosc intre ei. si mi-am adus aminte, ca am mancat pe vremea studentiei la piure de castane de baia mare, ca o perioada bune, numaicand vedeam castane si mi se facea rau..

sa inteleg ca vorbesti germana? ca eu ma chinui de aproape trei ani cu ea si tot aiurea vorbesc...mancarea cu legume pe care am spus-o am invatat aici sa o gatesc.

si eu ii las placearea de a cumpara scaunelul si caruciorul sotului meu.si chiar am incredere in el. oricum , ma tot gandesc ca va trebui sa facem o lista cu ce avem de cumparat, sau mai bine zis o listoaie.

10 saptamani de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Julia, tocmai m-am uitat si eu pe Oxygen si mi-a placut site-ul. E haios cum descriu evolutia.
Asa ca bebe meu ar trebui sa fie cat o nectarina...

Ieri m-am uitat pe subiectul mamicilor de sept.-oct. si deja multe dintre ele stiu sex-ul bebelusului. Am vazut ca-si faceau teste pe un site pe care eu nici ieri nici azi nu am putut intra.
Adresa este: www.babyssex.3x.ro

Poate reusiti voi!

Dana
12 sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Voi conduceti? Masina vreau sa zic.. Pentru ca eu conduc in fiecare zi pana la birou si inapoi dar cred ca in curand o sa renunt. Pentru ca ma enervez la volan si sunt niste tampiti in trafic care imi dau palpitatii. Si cred ca nu este tocmai bine pentru bebe..
Chiar, cum se fac sufleurile?

Mergi la inceput

Fulguletz, si eu mi-am mai luat lucruri din IKEA dar mai micute, mai mult decorative fiindca nu intra lucruri prea mari in masina.
Ce pacat ca nu este IKEA si in RO!

Nu-mi spune nimic numele prietenei tale. Poate suntem de generatii diferite.
Piure de castane nu mai pot nici eu sa mananc, si asta de multa vreme... in schimb castanele prajite imi plac mult.. la noi si sarbatoarea orasului are legatura cu castanele. Este atunci cand sunt coapte.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Mie mi-a iesit baiat :-) Cica avem predispozitie sa facem numai baieti (si anul asta si la anul) :-))) Daca ar fi sa ascult de babisme, tot baiat ar iesi pentru ca nu am avut greturi decat o zi.
Tare curioasa sunt daca este chiar asa :-)
Oricum, iubitul meu nu vrea sa stie ce e decat la nastere :-))

Mergi la inceput

"sa inteleg ca vorbesti germana? ca eu ma chinui de aproape trei ani cu ea si tot aiurea vorbesc...mancarea cu legume pe care am spus-o am invatat aici sa o gatesc."

La noi in familie toata lumea vorbeste germana, asa ca am invatat-o de mica. Ma "chinuiau" incepand cu micul dejun...Nu am amintiri prea placute, dar mi-a ajutat mult. Practic toate locurile unde am fost eu angajata pana sa ne facem firma noastra, le-am primit fiindca vorbeam germana, in principal. Aici sunt multi investitori nemti sau austrieci.
Nu suntem sasi sau svabi, doar intr-un anume fel.. filogermani.

Dana

Mergi la inceput