help-imi caut garsoniera de inchiriat

help-imi caut garsoniera de inchiriat | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor! Apelez la voi pentru ca nu stiu la cine sa mai apelez. Proprietara garsonierei in care stam acum ne-a somat sa plecam cat mai repede deoarece se muta sora ei in Bucuresti si are nevoie de locuinta. Cautam ceva nu in zone extrem de periferice, cam la o suta de euro, fara avans prea mare (eventual pe 3 luni, mai bine ar fi deloc) + garantie 2 mil. Nu vrem sa apelam la o agentie deoarece stam cam prost cu banii si nu am vrea sa le mai dam si lor vreo 2-3 milioane, mai bine la dau proprietarului ca avans sau ceva.
Daca auziti vreun pont, ma contactati, va rog? Sunt in pragul unei caderi nervoase, deja ne-a stresat teribil cu telefoanele si gandul ca nu avem unde merge daca se hotaraste brusc sa ne dea afara, nu ma lasa nici sa dorm.
Multumesc din tot sufletul pentru orice indicatie!

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Draga Leah, nu am idee de garsoniere, dar vreau sa te linistesc intr-o privinta. Nu intra in panica, proprietara nu are dreptul sa va dea afara de azi pe maine. Nici chiar politia nu se baga in evacuari, ar trebui sa-ti deschida proces de evacuare ca sa te scoata de acolo. Poti sa-i explici ca nu ai unde sa te muti mai repede de o luna si iti cauti linistita. Chiar si in situatia in care nu ai contract de inchiriere, dar ai dovada ca ai locuit acolo, te-au vaut vecinii si ai lucrurile in locuinta respectiva, ea nu are dreptul sa te scoata in strada, va trebui sa astepte sa-ti gasesti. Evident ca trebuie sa faci eforturi sa cauti in aceasta perioada, dar sora ei va trebui sa astepte pana va mutati voi. Sa nu te lasi intimidata, nu poate sa te dea afara asa, peste noapte.
Daca aud ceva iti scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

leah,

intra pe www.anuntul.ro si cauta la anunturile private de oferte inchirieri.
poti sa dai si tu anunt in anuntul telefonic, ca iti cauti garsoniera - eu asa mi-am gasit garsoniera.
un alt sfat, in masura in care ai timp, ar fi sa mergi pe la administratorii diverselor scari de bloc din zona, sa ii intrebi daca inchiriaza cineva o garsoniera. daca nu, sa le lasi numarul tau de telefon si sa ii rogi sa te sune daca apare ceva in urmatoarea saptamana.
succes!

marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput