Scuze ca va bat la cap acum la spartul targului dar poate aveti idee cam ce ar tb sa faca sotul meu cu declaratia asta de venituri. Situatia exacta pe anul trecut a fost:
-6 luni casnic, nu somaj, nu venituri nu nimic
-6 luni CIC...indemnizatie incasata de la CAS.
Tb sau nu sa depuna afurisita de declaratie. Pt lunile de CIc nu am primit niciodata oficial vreun fluturas cu valoarea indemnizatiei sau orice alt act. Marturisesc ca nici eu nu mai tin minte exact banii incasati luna de luna. Ar tb sa le cer lor ceva in genul fisei fiscale a salariatilor? A obtinut cineva asa ceva?
Multumesc mult!
Trebuie depusa declaratia de venit, deoarece pentru anul 2003 indemnizatia de crestere copil era impozabila. In prealabil trebuie sa luati fisa fiscala pentru anul 2003, apoi la randul 8 din declaratie se completeaza total venit din fisa.
Daca nu am fost prea explicita, imi cer scuze si mai astept intrebari.
Pupici.
Alina si Andra !!!
Dar ce se intimpla in cazul in care persoana respectiva in 2003 a lucrat 3 luni, apoi a ramas pe maternitate iar apoi pe ICC? Trebuie sa depuna declaratia de venit sau este datoria firma la care lucreaza?
Stefan
quote:
Originally posted by stefan
Dar ce se intimpla in cazul in care persoana respectiva in 2003 a lucrat 3 luni, apoi a ramas pe maternitate iar apoi pe ICC? Trebuie sa depuna declaratia de venit sau este datoria firma la care lucreaza?
Stefan