A fost un vis...
Raspunsuri - Pagina 5
mamica dulce spune:
raza de soare..acum am gasit subiectul tau,am citit tot din scoarta in scoarta,asteptand mereu inca un mesaj de-al tau!!
Cat m.am bucurat cand am citit ca va merge bine,tie si lui bebe..si acum...ce s-a intamplat???Te rog spune-ne..ce s-a intamplat??in luna a cincea?Te-ai stresat prea mult?Cu gandul la el?cu examenele??mi s.a strans pielea pe mine,imi pare atat de rau...spune.ne cum te putem ajuta..cu sufletul suntem toate alaturi de tine!!
acum nu mai are nici un sens sa te amaram cu el,ca e las,ca e necinstit...(eu nu cred ca i s.a intamplat ceva,din moment ce tine legatura cu famila lui..cred ca ii este rusine sa mai vorbeasca cu tine,ce ar putea sa.ti spuna?..eu am o vorba,care s.a adeverit intotdeauna,chiar cand nu imi puteam imagina cum ar fi posibil sa fie si o parte de bine --"tot raul e inspre bine"..esti atat de tanara,ai 20 de ani,acum esti in mijlocul unui cosmar dar esti suficient de puternica sa treci peste si sa mergi mai departe invingatoare!
cand aveam 20 de ani...am iubit..asa ca tine,cu trup si suflet..ne.am logodit la biserica,juraminte,vise,pana si numele copiilor le alesesem..el a plecat in Anglia pentru 6 luni si ...acolo a ramas si in zi de azi,dupa primele doua luni de lacrimi la telefon,emailuri in care hohoteam de dor la cate vreun net-cafe...a disparut in ceata si nici macar in zi de azi nu am aflat de ce!Si sora lui e prietena mea cea mai buna,locuiam impreuna..nu am aflat nimic..acum este bine merci tot in anglia,insurat cu englezoaica si cu copil si am realizat deja de mult(cam un an dupa ce a plecat,cu mult inainte sa-l cunosc pe sotul meu) ca fara el viata mea e mult mai frumoasa,il am pe sotul meu si pe Marc,cel mai minunat copil,care nu ar fi existat daca ramaneam cu el..
Iti inteleg durerea,la tine e de mii de ori mai greu ,datorita sufletelului care s-a dus la cer...
Ma rog sa treci peste asta,noi suntem alaturi de tine,nu ne uita!
cu drag,anca
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
olga_stan spune:
draga raza de soare ..ce pot spune?!! ai grija de tine si de sufletul tau!
parerea mea este ca tu esti o fata puternica, inteligenta si vei face fata vietii. soarta s-a jucat putin cu voi si mai ales cu sentimentele si vietile voastre! parerea mea este ca lui i s-a intamplat ceva, ceva peste care inca nu a putut el trece, nu poate inca sa-ti spuna pentru ca nu vrea sa fie judecat, sa iti faci griji pentru el, ii este teama si frica. de obicei oamenii cand rup legatura brusc si fara explicatii cu cei dragi se datoreaza unei traume, fizice sau psihice, se izoleaza, le este rusine, teama si frica de cum vor reactiona cei dragi la vestea tragica. eu nu cred ca te insala cu altcineva, ar fi fost prea simplu sa-ti spuna ca in viata lui a intervenit alta femeie si ca renunta la tine. ar fi fost constient ca il vei ura, ca il vei acuza ca ti-a distrus visele si viata. parerea mea este ca este mult mai mult de atat..este clar ca si el sufera, fii sigura, aceasta tacere si izolare fata de tine il macina, il doare, nu are curaj sa suporte consecintele. parerea mea este ca are el ceva, mult mai grav si vei afla pana la urma.
ceea ce nu te doboara te intareste!
olga
sinzi_ana spune:
Doamne nu stiu ce sa spun!!!
Ai mare grija de tine si de fericirea ta. Tu esti singura pentrsoana care conteaza, si meriti ce e mai bun. Sa nu uiti asta...Fi curajoasa si optimista...totul va merge spre bine...de indata ce treci si de hopul asta
Curaj, Sinzi
ralualexandrei spune:
Nu sunt o plangacioasa dar acum am plans citind tot ce ai scris ,mi-am amintit toata durerea pe care am simtit-o cand mi-am pierdut primul copil,durere pe care as fi vrut sa nu o mai simta nimeni,imi pare atat de rau pt tine dar imi pun credinta in Dumnezeu care stie ce face.Curaj si nu te lasa invinsa de necazuri,dincolo de ele te va astepta o fericire mare asa cum mi s-a intamplat si mie.
andrei