A fost un vis...
Raspunsuri - Pagina 4
Simona_B spune:
Draga mea si eu sunt cam tot asa de avansata in sarcina ca si tine. Stiu cat de mult inseamna multumirea sufletesca acum, si daca Dumnezeu vrea ca sa vina la tine acum din reusita la examene, asa sa fie!
Multi tie si lui BB si Dumnezeu sa il lumineze si pe Domnul Tati!
infofun spune:
Sa ne mai tii la curent, sa nu ne uiti, da?! Noi vom fi aici oricand ai avea nevoie!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
oana cretu spune:
Of, mititica de tine! Si eu speram ca a mers cu primul mesaj care i l-ai lasat si ca esti fericita si din cauza asta nu mai ai timp sa ne scri! Fa cum ai zis, incearca pe toate caile, nu te lasa batuta, daca asta este ceea ce iti doresti! In viata e bine sa facem ceea ce ne dorim, chiar daca uneori doare. Te pup si ai grija de tine si de burtica! Vreau sa ne spui ca ai reusit sa devi ce erai innainte, ca ai reusit sa-l faci sa regrete acest timp pierdut, vreau sa fi fericita din nou, e tot ce iti doresc!
oana si bb din burtica (9 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
Elenalove27 spune:
Raza de soare , ma bucur ca sunteti bine tu si bebe mic din burtica , cit despre dureroasa ta problema nu am cuvinte , nu stiu ce sa iti spun , dar fi oprimista si spera ca o sa fie bine .
Noi suntem alaturi de tine si iti tinem pumni la EXAMENE si ii dorim multa multa sanatate lui bebe din burtica si tie.
Aveti grija de voi .
Elena Alvaro Alvaro-Daniel
Povestea lui Alvaro-Daniel "Invingatorul"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603
http://community.webshots.com/user/elenalove27
http://www.picturetrail.com/members/edit
CryssUK spune:
Raza de Soare,
M-ai facut sa plang!
Sfatul meu (pe care il dau din dorinta de a te ajuta cumva)s-ar putea sa nu fie cel mai potrivit, dat fiind ca nu stiu prea multe detalii despre relatia ta,dar ar fi bine sa ii spui de copil.
Daca el a fost tot timpul foarte bun cu tine, daca ultima oara cand v-ati vazut, sau la ultimele telefoane, nu s-a comportat urat sau rece,inseamna ca e ceva la mijloc.
Nu stiu daca e un barbat mai puternic si neinfluientabil, sau daca e mai ''moale'', pt ca datele astea toate te pot ajuta a intelegi ce se intampla.
E posibil sa se fi intamplat absolut orice, dar cel mai probabil e implicat intr-o rel amoroasa,pe care e posibil sa o fi acceptat in anumite circumstante tulburi.
Este genul de barbat care spunea zi de zi ''te iubesc'' si facea promisiuni(cam asa reiese din cea ce ai scris!)?
Nu pot sa cred ca ti-a facut asa ceva dupa 4 ani!!!!
Poate ma insel, dar parerea mea e ca o femeie puternica tb sa isi fie responsabila, sa accepte lucrurile care nu pot fi schimbate asa cum vin, si sa schimbe ceea ce ii sta in putere!
Copilul tau are dreptul sa stie cine ii este ''tata''(sau doar omul cu care l-ai conceput, daca cuvantul ''tata e deja prea mult!).
Fostul tau iubit tb sa stie!
Sunt momente din viata pe care nu le mai poti intoarce inapoi.Poate peste ani iti va parea rau,poate destinul inca mai poate fi schimbat!
Si spun asta , considerand ca in 4 ani te-a cunoscut suficient ca sa stie ca nu profiti de copil ca sa il aduci iar langa tine.
Tu il cunosti cel mai bine, iar noi iti putem da niste sfaturi subiective, insa ia-le in calcul cand te gandesti la solutia finala!
Eu una nu as putea trai o viata intreaga fara sa stiu ce s-a intamplat cu el!
O solutie sa ii spui, exista.Trim un mail,lasa un mesaj pe tel, f rece, dar la obiect.Stiu ca asa ceva nu e de spus la tel,sau pe mail, dar daca atat ai tb sa o faci!
Si eu am plecat prima din Rom si apoi la cateva luni a venit iubitul meu,iar daca ar fi durat mai mult pana sa vina , nu stiu ce s-ar fi intamplat.Oricat de mare e iubirea, distanta modifica ceva,te schimba intr-un fel sau altul.Si suferinta ca nu mai esti langa omul drag, te poate schimba.Dar nu atat de mult ca sa renunti fara un cuvant la o rel de 4 ani.
Tu meriti un raspuns si el tb sa afle ca va fi tata.E un drept pe care orice om cat de rau ar fi, il are.Orice om merita a 2 a sansa!ASta nu inseamna sa te lasi umilita sau sa reinchegi o rel fara nici un viitor,dar tb sa afli cum stau lucrurile.
Tb sa incerci sa fii f lucida, asa cum reiese si din istorioara ta!De dragul copilului tau tb sa cantaresti lucrurile la rece si sa te rogi la D-zeu sa te ajute sa alegi cea mai buna solutie.
Cunosc o mama singura , care a facut un bebe la 34 de ani.Tatal nu si-a recunoscut copilul,dar de cate ori trece pe langa ea pe strada intoarce capul.POate undeva se oglindeste in chipul fetitei si in adancul sufletului stie ca e fetita lui!Nu e de ajuns, dar din nefericire e un mod prin care unii tati inteleg ca tb sa se comporte!
Fii puternica!O femeie atat de sensibila ca tine si frumoasa sufleteste nu poate fi decat fericita!Gandeste-te mereu ca D-zeu ti-a pus ceva deoparte , si ca poate ceea ce ai crezut ca e al tau si ca e jumatatea ta, nu era decat o amagire.Fericirea te poate astepta chiar dupa colt,si maine e o noua zi!
Din toata inima mult bine tie si bebe-ului,
Cristina
Aliada spune:
OF!Speram sa vad ceva vesti mai bune.Daca nu e mort si face pe mortul doar atunci e un nimic!Sa dea Domnul sa nu fie asa!
Raza de soare spune:
Oh, Doamne... Au trecut zile intregi, dar nu pot uita... Aud mereu cuvintele medicului, ale celor care mi-au fost alaturi... Nu voi mai fi mama. Nu acum. Pentru ca asa a vrut Dumnezeu. Sau din vina mea, ca am luat pastile?
Ma doare sufletul... Mi se spune ca e mai bine asa, ca nu am apucat sa ii simt primele miscari, ca nu l-am nascut cine stie cum, ca... Stiu asta, dar... doare. Oh, Doamne, cat doare!...
Era baietel... Il visez, il aud cum plange... Iertati-ma, nu mai pot sa scriu...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
helbi spune:
Mai iubita, ce s-a intimplat??? Inteleg ca ai pierdut copilul? Ce pastile ai luat?
Pina la urma EL a aflat? Care mai e relatia dintre voi?
Imi pare teribil de rau, iar cuvintele sunt de prisos!
Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te ajute sa treci peste aceste momente dificile din viata ta!
Te pup
Ralu
Carolyne spune:
Draga Raza de soare,
Cand am citit mesajul tau, inca inainte de a afla sfarsitul am crezut initial ca iubitul tau a suferit vreun accident...
Ca pana la urma sa vad ca el de fapt a disparut in ceata. Din punctul meu de vedere mai rau decat faptul ca te-a parasit este DE CE a facut-o???? Macar sa iti spuna franc uite, nu mai vreau sa ne casatorim, nu te mai iubesc, etc, doare ingrozitor de rau, stiu, dar macar sa stii cum stai, dar asa, sa traiesti itnr-o incertitudine continua...Pana cand vei putea trai asa???
Imi pare teribil de rau pentru pierderea lui bebita, si eu sunt insarcinata acum in 6 luni si stiu ce fericire inseamna bebe pentru mine.
Daca el nu considera necesar sa te anunte ce s-a intamplat de ce sa te duci cu mila la usa parintilor lui??? Cu atat mai mult cu cat spuneai ca relatiile dintre voi nu erau cele mai apropiate...
Personal i-as trimite un ULTIM mesaj (email, robot, care crezi tu ca-i mai sigur) si i-as spune ca OK, daca nu ma vrea in viata lui, nu se sfarseste lumea din asta. Si din acel moment mi-as vedea de viata mai departe. Este sfasieteor de dureros sa treci peste ce s-a intamplat, dar fii tare. Crezi ca merita sa astepti un om care nu are minima decenta sa te anunte ce s-a intamplat ???
Si apoi am vazut ca ai 23 (daca asta-i varsta ta reala) esti teribil de tanara !!! Ai viata inainte. Eu m-am casatorit mai tarziu, stii cum este, fiecare cand isi intalneste alesul, unii mai devreme, altii mai tarziu, dar la 23 de ani???
Si eu intotdeauna mi-am spus: orice rau este spre bine !
Incearca sa reusesti pe partea profesionala, te va tine ocupata macar o perioada, iar TIMPUL sa stii ca vindeca ranile inimii. Sa stii ca nu esti singura care a suferit din dragoste si nici ultima...
Asta-i viata. Repet doar ca nu merita sa te agati de un om cu un asemenea caracter.
Asa cum te-au mai rugat si fetele sper sa ne mai dai un semn de viata daca afli ceva, daca nu PRIVESTE INAINTE !
Carolyne
Aliada spune:
Of!Raza de soare!Ce s-a intamplat?I-mi pare asa rau!Linisteste-te mai intai si apoi povesteste-ne daca poti.Stiu ce inseamna sa pierzi un copil chiar si nenascut fiind.Dar se pare ca toate lucrurile se intampla dintr-un anumit motiv bine intemeiat,necazul e ca pe moment noi nu-l putem vedea si accepta.
Fii tare ca vei trece si peste asta si zile insorite te vor rasfata Raza de soare!