A fost un vis...
Raspunsuri - Pagina 3
arianna spune:
Hi imi pare rau de ceea ce se intampla in viata ta,cred ca problema numarul la tine este bebe ul,vezi fa analize discuta cu un medic ca ai luat medicamente.
Un copil iti schimba complet viata.
daca vrei pot sa teajut sa -l sun eu din state ,e 3 centi pe minut
si sa-l intreb ce e,adica ma recomand prietena ta.
Sa stii ca oamenii cand emigraeza se schimba mult,poate nu au fost atat de profunde sentimentele lui pt tine.
Viata e grea la inceput ca emigrant ,el vede poate alte prioritati acum .
multa bafta
debby spune:
Tu ai ales nick-ul, asa ca pregateste-te, esti o raza de soare care va naste o alta. Viata asta e asa de dura, off. Nici nu stiu in ce masura noi putem da sfaturi, dar o sa incerc sa exprim parerea mea si imi doresc tare mult sa nu te supar. O data fripta si cu un SOT pe care il nimeream la telefon, tare nu mi-as dori sa ai parte de asa ceva.
Eu spun sa iei aer in piept si sa te gandesti doar la voi doi, la tine si la mititelul tau, incearca sa-l excluzi pe cel care ti-a naruit visele si speranta. Nu am citit toate raspunsurile, dar eu una nici nu i-as spune de existenta celui mic. Lasa-l sa vezi cat de mult te iubeste, iar daca nu, el NU TE MERITA! Stiu ca e greu, dar eu cred ca pe tine trebuie sa te caute, si nu bebelul tau, care deocamdata e doar al tau! Nu-l fa sa se simta prins la menghina si poate apoi sa ai un trai de iad alaturi de o persoana care poate nici nu te mai iubeste.
Scuza-ma, poate m-am exprimat gresit si nu as vrea sa te ranesc!
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by danis
... si mai spune-ne si noua cum merg lucrurile... cand poti
Tocmai de asta am intrat si eu, sa te rog sa ne mai zici ce ai mai facut, daca ai vorbit cu el, cum te simti, daca bebe e bine, caci pun pariu ca nu sunt singura de aici care se intreaba ce mai faci, care se gandeste la tine!
oana si bb din burtica (6 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
debby spune:
Te rugam noi mult sa nu te inchizi in cochilia ta, ca asta e calea prin care te pedepsesti cel mai mult si nu meriti, macar vino aici printre noi si o sa-ti fie macar putin mai bine! Te asteptam Raza de Soare
irina piticuta spune:
Raza de soare,
Am suferit si eu alaturi de tine citind ce ti s-a intamplat, sunt socata si am sentimente contradictorii vis-a-vis de logodnicul tau. Pe de-o parte sunt de acord cu toate cele care iti spun ca e un las si ca nu merita si ..., asta ma indeamna si pe mine ratiunea sa cred, insa imi aduc aminte de o perioada oribila din viata mea cand am aflat ca prietenul meu s-a culcat cu colega mea de camera ,pe care o credeam si prietena mea,si cu toate ca eram la inceputul relatiei cu el, am suferit enorm. Atunci, ca si pe tine acum, toti ma sfatuiau sa rup relatia mea cu el pentru ca nu merita. Am suferit enorm, am plans mult si am picat examene pt ca nu ii vedeam decat pe ei in fata mea...Nu il mai suportam, dar s-a tinut de capul meu...si l-am iertat.Eram un copil de 20 de ani si il iubeam enorm. L-am iubit in continuare si il iubesc si acum. Este sotul meu si asteptam un copil. Este cu totul alt om, asta o spune atat familia lui, prietenii si chiar si el. Si nu ar fi nevoie sa o spuna nimeni, pentru ca simt eu. Au trecut 5 ani de'atunci si nu mai sufar pt. ca foarte rar imi aduc aminte. Este un cantec care are refrenul ceva de genul: Ai regretat ca nu l-ai iertat candva? Il ascult si eu nu regret, pt. ca l-am iertat. A doua oara nu cred ca l-as mai ierta, dar acum stie si el asta si, slava Domnului, sper sa nu fie cazul.
Nu vreau sa iei exemplul meu, faci ceea ce simti tu, dar gandeste-te bine ce faci, sa-i fie bine si sufletelului din tine.
Te pup si iti doresc multa putere.
irina
Aliada spune:
Ah!Nu stiu ce sa zic!Ma doare sufletul!
Un lucru e clar si nu trebuie sa-l amani!Transmite-i vestea pe orice cale!Fie ca le spui parintilor lui sau matusii lui.Din cate am inteles cu ei tine legatura.Transmite-i negresit vestea!
Nu stiu ce sa zic ,de ce raceala asta.Totusi ceva e in neregula...Ma face sacred ca e altcineva la mijloc.Nu vreau sa intorc cutitul in rana dar e foarte posibil.Poate ca e confuz si vestea bb-ului poate il trezeste la realitate.
Sa-ti dea Dumnezeu numai noroc!
Raza de soare spune:
In primul rand, MULTUMESC pentru cuvintele minunate, pentru incurajari, pentru tot! Am plans cand am citit mesajele voastre si am inteles ca va pasa de mine. Multumesc mai ales pentru acest lucru!
Apoi, imi cer iertare ca nu am mai intrat pe forum, sa va tin la curent cu starea mea, dar am asteptat... si am asteptat... sa dea un semn, ceva... Nimic.
I-am trimis un mail in care i-am explicat ce se intampla cu mine, dar pana acum, nici o veste. Urmeaza sa il sun, sa ii las vestea si pe robot, daca nu raspunde si mai am cateva variante in minte. Incerc tot, nu ma las pana nu aflu ce se intampla, chiar daca ma doare sufletul.
Poate unele dintre voi ati inteles gresit numarul saptamanilor de sarcina si de aceea ati vrut sa aflati ce voi face cu bebe. Am intrat in luna a cincea, deci cale de intoarcere nu am. Nu ca as fi dorit acest lucru!
Ma simt bine, din punct de vedere fizic, am inceput sesiunea, cred ca bebita imi poarta noroc, pentru ca am inceput cu note mari! Macar atata multumire sa am.
Voi continua sa va tin la curent.
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
lorelei_19 spune:
Of, biata de tine! Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bebelush. Sunt convinsa ca ... individul (uuuf, ce ciuda am pe el!!!) se va intoarce. Cum sa dea cu piciorul la un asemenea noroc? la o familie asha de minunata? roaga-te si o sa fie totul bine!
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
helbi spune:
Sa fii sanatoasa tu si copilul tau! Sa ai bafta la examene si mare grija de micut(a):-)!
Iti scrissem un mesaj lung..........dar, s-a blocat calc. si s-a pierdut:-(! Pina ma mobilizez sa-l rescriu, iti doresc sa ai puterea sa mergi mai departe pt tine si copilul tau!
Te pup
Ralu