A fost un vis...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

scuze, am scris mesajul de mai sus si am avut impresia ca nu s-a afisat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Raza de soare, fara sa vreau, citind mesajul tau, m-am transpuns si simt o durere in suflet. Viata ta a ajuns intr-o rascruce iar deciziile pe care le vei lua vor avea consecinte pt. toata viata. De aceea, eu te sfatuiesc sa nu te pripesti si sa iei o hotarare dupa ce ai datele necesare. Incearca intai sa afli despre ce este vorba, ce s-a intamplat de fapt. Intra in dialog cu el apoi poti sti pe ce cale sa o apuci fara a regreta toata viata ca daca... Transmite-i un mesaj prin care-l anunti de copil si asteapta reactia. Oricum, indiferent de ce si cum oricum trebuie sa stir (si oricum va afla). Mai bine de la tine. Nu-l stigmatiza inainte de a intelege ce l-a determinat sa aiba aceasta atitudine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Scuze, a aparut de 2 ori. Eu raman la parerea mea: pana nu ai ceva date nu arunca cu pietre (las, nu te iubeste, etc). Eu cred ca s-a intamplat ceva si pentru linistea ta TREBUIE SA AFLI CE, apoi vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Raza de Soare,

un nume atat de frumos..nu meritai atata suferinta.dar in viata se spune ca numai oameni buni trec prin incercari dificile.sa nu iti fie teama niciodata sa visezi.sa speri.
in locul tau,as discuta deschis cu parintii lui.poate,daca nu ei sunt cauza despartirii voastre-ai spus ca ei nu te-au vrut ca nora,vor intelege situatia ta si se vor bucura pentru copil.si ca parintii se vor implica in rezolvarea acestei situatii.dar nu as dormi linistita pana cand el nu ar afla ca astept copilul lui.si pana cand nu mi-ar spune un motiv plauzibil pentru care nu imi raspunde la telefon,la email.indiferent ce decizie ai lua,ma rog sa fie buna pentru tine.si cand iti va fi mai greu sa te gandesti ca nu esti singura.ai un sufletel care are nevoie de dragostea si mangaierile tale.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

2 luni fara un telefon, mail sau mesaj de orice fel? cu toata parerea de rau trebuie sa iti spun ca, oricare ar fi fost circumstantele, o tacere de 2 luni nu are justificare!
ti-as scrie sfatul meu, dar ar insemna sa repet ceea ce a scris ruxi, cu care sunt intru totul de acord.
ai grija de tine si de bb.

marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Raza de Soare,

Eu spun ca trebuie sa discuti cu medicul despre sarcina in cazul in care ai luat pastilele .

Iti doresc sa ai rabdare, mai ales cu tine si trebuie sa gandesti bine ce faci.

Sa ai multa sanatate si bucurii.

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Nu trebuie sa-ti pierzi speranta, este cea care te va mentine orice decizie ai lua! Sint sigura ca aceasta problema a ta se va rezolva dar depinde de tine in ce fel, adica ce atitudine vei lua! Eu l-as pune in fata faptului implinit:adica l-as suna si i-as spune ca va avea un copil.Vezi cum reactioneaza, daca nici atunci nu te cauta nu merita sa-ti irosesti lacrimile si sa suferi ptr. cineva care nu te merita.Gindeste-te ca toate starile tale le transmiti copilului si sufera si el, si nu merita asta, trebuie sa iei o hotarire si sa lupti sa o duci la bun sfirsit.In viata trebuie sa fii tare si sa lupti, chiar daca uneori ti se pare imposibil, vei reusi! Bafta multa si sanatate la bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

A fost un vis...acum e un cosmar!
Raza de soare te va trezi cu siguranta!
Din fericire, tu stii deja acest lucru...
A fost...
Ce va fi?
Poate ne spui ce-ti doresti, in momentul asta, de fapt...si poate te putem incuraja!
Iti doresc sa ai puterea sa iei cea mai buna decizie!

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko13 spune:

Draga Raza de Soare,

eu cred ca nu a meritat dragostea ta cu adevarat. Voi v-ati facut vise impreuna, v-ati facut planuri pt viitor, sa deveniti o familie, si cu putin inainte "el" dispare fara un cuvant de explicatie... Este dureros, dar tu trebuie sa fii tare si sa te concentrezi asupra examenelor pe care tocmai le astepti. In legatura cu bebe-ul pe care il astepti, eu as consulta imediat un medic inainte sa decid sa las sarcina mai departe, caci daca ai luat acele pastile... Tu esti importanta acum si-ti urez multa putere, ai sa treci cu bine peste aceasta incercare a vietii, ai sa vezi!
Cu drag, Steffi

PS. Eu cred ca nu i-as mai scrie deloc, dupa toate incercarile de a vorbi cu el si sa vad ca imi inchide telefonul... Trist, dar nu te merita! parerea mea doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Citind "povestea" ta, parca era vorba despre mine, atat de tare m-a miscat...Am plans o data cu tine. E foarte dureros prin ce treci. Nu vreau sa te sfatuiesc nimic, caci este foarte greu sa faci ce zice unul si celalalt, acam, cand inima ta e sfasiata, si cand mai este si rodul iubirii voastre la mijloc. Ce pot sa-ti spun este ceea ce as face eu, o fata, care, ca si tine, am in burtica un copilas de 7 saptamani, dar al carui tata imi este in continuare alaturi, ceea ce iti doresc din toata inima si tie. Eu nu as renunta la iubirea mea, caci stiu ca asta este ceea ce vrei, si ca te doare sufletul din ce in ce mai mult. Asculta ce-ti dicteaza inima, caci numai asa, sper, vei reusi sa zici ca ce ai trait nu a fost decat un cosmar si ca te-ai trezit la realitate. Eu l-as suna acasa, i-as lasa mesaj pe robot, un mesaj care mi-ar veni din suflet, ceea ce simt eu, iubirea ce i-o port, si totodata rodul iubirii noastre. Si pe langa asta, i-as trimite o scrisoare pe mail, asa cum ne-ai scris noua aici, ceea ce iti dicteaza sufletul.
Stiu ca, dupa cele citite aici, eu sunt singura care ti-am spus asa, dar eu prefer sa fac ce imi dicteaza inima, caci asa am facut si copilul...Te pup dulce si ai grija de tine si de bebe!

oana si bb din burtica (6 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput