Intrebari ref. tratament prof. Liciu
Fetele care au facut tratamentul d-nei Liciu as avea nistre intrebari.
Am comandat tratamentul pt. chist ovarian de 5cm. Am primit alifia, ovulele si lista cu plantele pt. baile de sezut. Apar acolo 15 feluri de ceaiuri dar in paranteza scrie ca nu neaparat toate, ceea ce m-a bagat in ceata. Voi le-ati cumparat pe toate? Cum sa decid eu care sunt cele mai importante? Cum se face infuzia, fierbi apa si in apa fiarta pui amestecul de plante si o acoperi? Ati facut mai multe ture de tratament? Mie mi-a recomandat 2 din prima dar am vrut intai sa vad cum e.
Va intreb pe voi pt. ca atunci cand am sunat-o, d-na Liciu a fost f.expeditiva, aproape ca nu m-a lasat sa vorbesc si la sfarsit mi-a inchis telefonul in nas. Nu o condamn, o fi avut si ea o zi proasta doar ca nu mai imi vine sa o sun.
Va pup si va doresc o zi buna
Raspunsuri
anis spune:
Eu ma crucesc , crede-ma...cum dumnezeu sa faci un tratament , comandand deja plantele si sa nu stii cum sa le iei...sa nu zic ca ma indoiesc ca ti se si potrivesc..cu atat mai mult cat dmna Liciu a fost expeditiva...
Cum sa nu o condamni? Condamno, ca daca s-a amestecat in treaba asta, trebuie sa dea lamuriri,nu?
Off..doamne, de ce nu o intrebi pe livia de tratamentele pt chisturi?
AniS
BESTUTZA spune:
Stati nu dati cu pietre! E bine ca esti calma si parearea cum ca ar avea o zi proasta e cat se poate de viabila! Nu stiu cat e treaba cu ziua proasta cat cred ca are foarte multe telefoane si cred ca nu mai face fata! Cand am fost eu acum vreo trei ani cred ca era mai putin aglomerata ! Acolo scrie ca nu trebuie neaparat toate in sensul ca trebuie sa cumperi cat mai multe din ce gasesti! Nici eu nu am gasit tot ce scrie acolo si le-am cumparat tot ce am gassit ca sa nu intarzii tratamentul!! Ideal este sa gasesti tot dar daca nu le gasesti pe toate incepi cu cate ai! Eu am avut tot asa probleme cu chisturile pentru care mi-au fost recomandate anticonceptionale si ama avut de ales si am ales sa fac tratamentul dnei prof. Chisturile s-au micsorat si dupa al doilea tratament au disparut! Ce nu s-a rezolvat dar s-a ameliorat mult a fost rana pe col! Succes
Chi spune:
Ma mir cum d-na Liciu a fost neprietenoasa, mie mi s-a parut o bunicuta draguta si amabila . Da, infuzia o faci asa cum ai zis, si da, tratamentul este eficace, mai ales daca ai rabdare sa-l faci 2-3-4 luni. Eu m-am impacat mai greu cu alifia, imi dadea iritatii, dar o compensam cu ung. de galbenele. Ceaiurile le faci din cat mai multe plante, cate gasesti.
In revista AS mereu este recomandat cu caldura acest tratament, si eu cred in tinuta acestei reviste.
Sanatate !
dita spune:
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri. Sa vad ce ceaiuri gasesc si ma apuc de tratament. Si Anis are dreptate, pe banii tai trebuie sa-ti dea lamuriri, doar ca eu nu sunt prea insistenta de felul meu.
Va pup, o zi buna sa aveti!
ilenya spune:
Doamna prof. Liciu e un om deosebit, nu puteti trage o concluzie doar in urma unui telef. Eu am fost la dinsa acasa de 2x, am discutat mai mult si mi/a facut o impresie deosebita. O fi avut o zi proasta sau cine stie...
Din pacate nu m/am tinut de tratament. Despre ceaiuri mi/a spus ca e important sa iau cel putin jumatate din ele.
Ilenya