Aici, in Olanda (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna
Multumesc Daniela am facut cum mi-ai spus e super. Azi am fost tot asa obosita parca as cara pietre de moara.
Voi pe unde mai sunteti si cum o mai duceti?
Acum cu vacanta asta mica probabil toate pe la soare.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Buna fetelor!
Am reusit si eu sa va mai citesc...am alergat ca un calut de curse saptamana asta, da- s fericita tare ca mi-am vazut fratiorul...Luni vine iar, pentru o saptamana!
Va scriu eu mai mult maine(acu-s pe fuga) dar vroiam sa-i raspund Danei despre Zaanse Schans: Dana, nu ai de ce sa iti faci probleme cu timpul, ca nu e mare parcul, in maxim 2-3 ore ai terminat...Ce e mai dragut acolo e primul Albert Heijn din Olanda, o fabricuta de sabotei, o fabricuta de branza, si faptul ca se pot vizita niste mori de vant (iti alegi tu care, unele produc vopsele,altele uleiuri de diverse chestii...).
Noi am plecat din Amsterdam cu trenul, tu presupun ca te duci nu masina, nu? Noua ne-a luat 20 de minute parca, e foarte aproape, si statia de tren se cheama Koos Zaandijk(just in case). De acolo sunt semne peste tot spre Zaanse Schans. Nu platesti intrare, doar la intrarea in mori stiu ca am platit, 1 sau 2 euro, nu mai tin minte.
Mai spune-mi tu ce vrei sa stii, ca nu mai imi vine in minte nimic...Oricum sper sa fie raspunsul in timp util, si sa va simtiti bine acolo! Cred ca saptamana asta ma duc si eu cu fratiorul...Si pe 19 iunie la Ziuderzee museum cu colegii de la cursul de olandeza.
Ma duc acasa, mai scriu maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Fetelor dragelor, vad ca nu mai da nimeni pe aici...
Ce se mai intampla cu gratarul, ca eu eram tare entuziasmata sa va vad....Mai se intampla? Daniela? Si celelalte fete care au zis ca vin, AC parca, si Anamaria? Ancuta? Alina? Unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

eu sunt aici
cum se zice fetelor in olandeza "cimbru"???
Eu vin la gratar cand o fi, doar weekendul care vine nu vin.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Rukki, draga, dar eu incerc de nebuna sa te sun. De ce nu raspunzi?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Eu citesc in fiecare zi forumul, dar vad ca nu sunteti in fiecare zi active si nu vreau sa scriu doar eu.
Dupa cum am mai zis, gratarul respectiv se tine si cred ca cineva a propus o data si anume 6 iunie. Si eu inca mai astept raspunsurile voastre si putem sa discutam mai multe detalii. Eu pot si pe data de 13, dar voi alegeti.
Pupici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

eu prefer pe 13. Adica pe 6 nu pot sigur, ca vine una dintre surorile mele in vizita, si nu stiu exact cand ajunge. Nu o pot lasa acasa si nici nu incapem toti in masina. Nu stiu exact cat sta, dar daca pleaca in urmatorul weekend, probabil ca iarasi nu pot veni. Va zic sigur cu cateva zile inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Ancutza cimbru nu se gasete din cate stiu pe nicaieri, dar cimbrul e o varianta de tijm salbatec. Dupa mine "tijm " e cel mai aproape de realitatea cimbrului din .ro. Daca te duci la vreun Reformhuis sau alt magazin mai naturist, ecologic sau altceva ai sansa sa-l gasesti nu pisat ci chiar cu cregutze cu tot. Daca nu-ti place... deh vii cu el de acasa..:):):).

Fetelor... eu am luat biletele... depozitat cutiile pt a fi preluate de cei de la mutat... si pt mine asta-i ultimul weekend in Olanda ca rezident. Am niste necazuri pe acasa si trebuie sa dau o fuga prin .ro in scurt saptamana viitoare... deci daca voi vretzi sa va intalnitzi pe 6 sau 13 eu va pup pe toate si va urez un barbecue pe cinste.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Andreea, imi pare rau ca ai necazauri in Ro si ca tocmai acum te muti.
Ancuta, mie imi convine de minune pe 13. Astept si restul sa se anunte. Si da, "wilde tijm" este echivalentul pt. cimbru si se gaseste in aceasta perioada pe la piete in ghivece mici, sub forma de rasaduri. Eu l-am pus in gradina.
Pupici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Rukki, mersi mult de info, am fost saptamna trecuta, joi, la Zaanse Schans. Mi-a placut, ma asteptam sa nu-mi ajunga ziua dar asa cum ai spus in cateva ore am vazut tot ce se putea vedea si am mai facut si o excursie cu vaporul de 45 de minute care insa n-a fost mare scofala.Mi-a placut muzeul, este interesant, mi-a placut ferma de branza unde am degustat cateva tipuri de cascaval dar si cea de saboti de lemn.Am fost cu masina, 65 km de la noi de acasa.
Alte noutati fetele nu mai am. Mai rar la calculator pentru ca acum si musafira mea citeste presa pe internet si timpul pe care-l aveam inainte pentru computer mi s-a injumatatit si chiar mai putin decat atat. Azi am testul final la scoala la cursul de "maatschappijorientatie" si voi merge numai de doua ori pe saptamana la scoala de acum inainte.
Ieri am fost pe plaja in doua ture, una de dimineata cu sotul si Mihai, alta dupa-amiaza cu Marinela, mi-am adus aminte de voi trecand pe langa Peukie.
Andreea, drum bun in Ro. Sa vii se rezolve problemele cat mai repede si usor. Drum bun spre alte meleaguri si sa mai vii pe aici pe la noi. Pupici Annei Sarah si sa ne-auzim cu bine!

Va pup fetelor pe toate si danyce, noi nu vom veni la gratar pentru ca nu vrem sa va deranjam prea tare.
Dana

Mergi la inceput