Aici, in Olanda (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Dana, chiar ca ai zis-o. Dar inca nu ma cunosti, asa ca ai scuze.Poate nu iti vine sa crezi, dar pe mine nu ma deranjeaza deloc si chiar m-as bucura daca ar veni Mihaita sa ma joc putin cu el.Oricum, vad ca nu se prea inghesuie lumea si poate raman fara musafiri

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Danyce, eu zau ca as veni(chiar neinvitata) daca ar fi vremea buna, am combina intai cu Tivoli in Berg en Dal(Vladimir a fost innebunit dupa botsauto's si achtbahn acum 2 saptamani cand am fost acolo)si apoi in Doetinchem(parca acolo am vazut ca stai).
Dar pe langa ca nu ne cunoastem, si ca sunt mult mai in varsta ca voi (am dedus eu), nimeni nu mai vine cu copii de varsta lui Vlad(deci el se va plictisi si il stiu cum face obosit-dupa parc si plictisit printre necunoscuti).
Noua orice weekend ne convine(adica mie ca sotul meu mereu gaseste pe aici ceva de facut, avand in vedere ca ne-am mutat in februarie).
Toate cele bune,
Despina(Anca) si Vladimir( 2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

fetelor, scumpelor,

Am o rectificare: pe data de 13 am o zi de nastere la o matusa, care mi-e si nasa de cununie, de care uitasem complet, dar mi-a adus aminte sotul. Asa ca va rog sa ma scuzati si sa imi ziceti daca, in aceste conditii data de 12 vi se pare ok.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu deja nu mai stiu cand pot si cand nu, pentru ca sora mea nu mai vine vineri, cand trebuia, a trebuit sa se duca acasa pentru o urgenta,......si nu stiu cand vine. Dar eu va anunt cu cateva zile inainte daca vin. Poate ca si daca e ea aici vin, desi nustiu sigur

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Ancuta, poti veni si cu ea, daca e aici. Nu e nici o problema.

Mergi la inceput

Da, stiu, dar exista o problema, ca daca vine vine cu baietelul ei, de aproape 2 ani si cu bona lui. Si asa nu avem toti loc in masina. Eventual sa lasam bona acasa. Om vedea, sa vina intai.

Mergi la inceput

Pana una alta, noi sambata facem un gratarel, noi, vecinii si Rukki cu al ei Onne. Daca mai vrea cineva sa vina, va asteptam.

Danyce, nu incerc sa concurez cu al tau gratarel, dar chiar am chef acum. Stiu ca nu a fost nimic planificat, dar totusi, daca poate cineva sa ajunga....sunteti bineveniti cu totii. Numai sa-mi zceti pana sambata.

Mergi la inceput

Ancuta, draga,si noi facem barbecue duminica cand e ziua lui Fons.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Hello meisjes!
Am scris acum cateva zile un mesaj mare care s-a sters:-( si n-am mai scris din nou...Oricum, eu-s prezenta la toate gratarele:-), si la Ancuta si la Danyce....Si zau ca as vrea sa vad cat mai multe fete, sper ca asa va fi...
Danyce, eu sunt de acord cu data(e sambata, nu?). Felicitari si viata lunga si fericita pentru sotul tau(Fons e sotul tau, nu?) si sa ne spui cum o sa reactioneze la cadou...Ce mai face bebelina? Ai inceput sa te gandesti la nume?
Mai am o intrebare, m-am gandit sa incerc si aici: in iunie(parca) e un concerct al lui Lenny Kravitz in Arena, in Amsterdam...E cineva interesat sa mearga? Ca eu as vrea tare, dar Onne nu merge ca..ii e frica de multimi, nu spuporta concertele. Si incerc sa adun amatori:-)Sa-mi spuneti daca e vreuna din voi interesata..
Va pup, ma duc sa mananc ca mi-e o foamee...

Mergi la inceput

Salut,

Vad ca eu bantui cel mai des pe forumul asta.
Rukki, ma bucur ca poti veni. Da, 12 iunie e sambata. Merci mult pentru urarile adresate sotului meu. O sa ma pregatesc ca lumea pt. duminica (cred ca fac 3 tarte, cornulete si muffins plus salate de tot felul pe langa barbecue) ca o sa am foarte multi musafiri:toata familia si toti amicii intr-o zi. Daca am mai chema si vecinii nu am mai avea loc in gradina.Si unde mai pui ca eu vreau si putin . Bebelusa mea e foarte jucausa si uneori nu pot adormi din cauza ei si a doua zi am probleme cu sculatul devreme. M-am gandit deja la nume, dar inca nu m-am consultat cu sotul deoarece inca nu stie ca e fetita si daca il intrebam ceva referitor la asta ar fi suspectat ceva.
Pupici,

Mergi la inceput