Aici, in Olanda (4)
Raspunsuri - Pagina 9
ancuta06 spune:
Rukki, eu as merge la orice concert, dar din pacate nu pot. Am bebe. Si nu e vorba numai ca nu am cu cine sa-l las, ....dar ce fac eu a doua zi chioara de somn, ca el se trezeste de la 7 super activ.
Daniela, la multi ani pentru sotul tau.....si sigur o sa va distrati sambata. Nu munci prea mult totusi. Intr-adevar, bebe o sa te lase din ce in ce mai putin sa dormi, si vor incepe si cosmarurile. Dormi si tu de mai multe ori pe zi, cat reusesti.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
ancuta06 spune:
Vai, fetelor, dar ce-i asta? Nu mai aveti chef de vorba?
miana spune:
Buna fetelor,
Eu sant nou intrata pe forum, prin Olanda de un anisor si in loc sa invat sarguincios pt. NT2 staatsexam din iulie stau la calc.....
Va salut inca o data.
ancuta06 spune:
Miana, bine ai venit aici! Asteptam detalii despre tine. In ce oras stai? Si orice altceva mai vreis a ne spui.
Succes la invatat!
miana spune:
Multumesc Ancuta.
Despre mine...Luna trecuta am devenit "femeia lui Balzac" adica "Femeia la....ani" desi eu ma simt mai mult o fata de 20, m-am casatorit anul trecut cu un dracusor olandez si acum nu fac altceva decat sa merg la scoala. Locuim in Utrecht. Incerc sa ma inburgeresc dar cand ma apuca melancolia romaneasca e mai greu.Voua ce vi s-a parut cel mai greu sa acceptati din tot ce inseamna Olanda si olandezi?
ancuta06 spune:
Mie nu mi s-a parut nimic greu de acceptat, doar ca mi-a fost mai greu, si inca imi ieste, cu dorul de casa. In rest, totul e ok.
Mi-a mai fost greu sa incep sa gatesc, pentru ca pana sa vin aici nu am facut nici o mancare, si mi-a fost greu sa ma acomodez cu mancarurile de pe-aici. Nici acum nu manac chestii specifice olandeze, dar macar acum pot manca.
Mai fac si oarece eforturi sa invat sa merc pe bicicleta. Acum astept sa imi treaca seria de vanatai si o iau de la capat.
danyce spune:
Salut, fetelor,
Bine ai venit , Miana!Spor la invatat pt. examen. Nu e asa greu cum zice lumea. Daca ai nevoie de sfaturi, trucuri, idei despre cum sa te pregatesti si pe ce vrei sa pui accentul ma poti contacta personal. Cat despre ceea ce accept sau nu la olandezi, am mai scris eu la inceput pe forum, dar unor fete care nu au poate constant contact cu olandezii nu le-a prea convenit sau au combatut parerea mea. Orricum, listuta cu treburi neacceptabile in viziunea mea e la fel de lunga cu tot ceea c eimi place si accept. Pot vorbi non-stop despre asta (la fel ca despre orice altceva...hi,hi). Asa ca poate ne intalnim.
Sotiorului meu i-a placut nespus de mult surpriza si nu am regretat deloc ca am avut inspiratia de a nu ii zice nimic 2 saptamani, asteptand tocmai ziua lui. Pitica nostra jucausa l-a emotionat la culme si el s-a indragsotit ireversibil de ea.Mai mult, a spus tuturor ce cadou original a primit de la nevasta-sa si ce fetita draguta o sa aiba el.
Astept vesti de la voi. Pupici,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
Fleur spune:
Buna fetelor!
Na ca mai dau si eu p-aici...ca sa nu ma uitati.Azi am fost la piscina cu bebelusa iar acum doarme rupta de oboseala.S-a balacit pana n-a mai putut.
Mie mi-e greu sa ajung la intalnirile cu voi dat fiind ca locuiesc in N,dar sper ca intr-o buna zi sa va intalnesc.Oricum va urez distractie placuta.
Daniela,felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa ,frumoasa si norocoasa!
Va pup si incerc sa intru mai des pe forum,
Fleur
Rukki spune:
Hallo dragelor...
Bun venit, Miana, sper sa te simti bine printre noi:-)
Eu dau pe-aici mai mult meteoric, nu mai am timp de nimic. Duminica am avut asa o crizuta, am realizat ca n-am mai stat singura de o saptamana, asa in liniste, sa citesc ceva...Asa ca l-am lasat pe Onne sa se duca singur la petrecerea de familie si m-am rasfatat singura toata dupa-amiaza. Nu merge internetul la noi, nu stiu de ce, asa ca oricum trebuie sa ajung la universitate sa va citesc, de-aia nu prea mai scriu. In rest, de maine muncesc 5 zile in continuu + scoala, asa ca...
A ramas pe 12 gratarul, nu? Ca l-am pus pe Onne sa-si ia liber...Cine vine pana la urma? Nu facem o listuta?:-)
Danyce, daca ai adrese de downladat chestii pentru NT2 sunt si eu interesata. Eu il dau in Octombrie, mai am ceva, dar as vrea sa ma pregatesc bine peste vara, ca oricum altceva nu am de facut. Daca ai timp, poate poti sa le postezi aici...
Ma duc acasa acum...va pup!