Aici, in Olanda (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetelor,

Ne facusem planuri de iesit in oras azi (suntem liberi lunea) insa cind am vazut ce faina vreme e am ramas acasa, in gradina, la soare... asa ca am lenevit toata ziua cu o carte buna si apa minerala cu gheata la indemina...ce dor imi fusese de soare !

Alina, si tatal meu e din zona... e superb la Lacul Rosu, Cheile Bicazului... un loc de vis ! Din pacate nu am fost in ultimii ani, ai mei s-au mutat in Ardeal de 30 ani, insa imi place tare tare mult acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Buna fetelor,

Ma gandisem sa scriu altceva, dar mi-a pierit tot cheful dupa ce am vazut si ascultat jurnalul de seara de la rtl4. La un moment dat se aude in studio - dragoste din tei- si crainica zice ceva de genul- da, ce iritant- si apoi urmeaza un reportaj despre tot felul de hituri ale verii din anii trecuti si anul acesta( pt.2004-drag. din tei) care se fac zic ei intr-o maniera simplista numai sa iasa un boom pe piata. Asa o fi, dar indignarea mea este de ce i-a apucat mirarea tocmai acum cand pe piata muzicala din toata lumea de ani buni ies numai boom-uri care apoi sunt repede uitate. Nu cred ca melodia celor de la O-Zone este chiar asa o tampenie ( cealalta este dupa mine mai putin reusita, chiar daca nu este o asa mare diferenta). Nu vreau sa insinuez ca exista o "conspiratie " impotriva noastra dar parca este un pic ciudat sa dai ca subiect de stiri, simplicitatea si iritabilitatea hiturilor de azi,"si mai ales asta de anul acesta, ce e aia, o tampenie". Tocmai cand ma mandream si eu ca lb. rom. se aude peste tot vin nesuferitii astia de olandezi sa-mi strice cheful.
pe o zi mai buna, miana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Miana, eu sunt de acord cu ei. Alea nu-s versuri. Bine ca ei nu le inteleg, totusi.

Ei, fetelor, vad ca ati devenit mai active, asa sa va vad......ca daca nu ma supar.

Si eu am lenevit azi, si as lenevi in fiecare zi. Nu am chef decat de stat. Sunt ocupata toata ziua cu piticul si catelusul, ca daca nu stiati avem un mic Jack Russel cu care fi-miu se joaca toata ziua.

Acu as mai scrie eu, dar mi-e somn si iar ma trezesc la 6 maine, cum Martijn are chef de jaoca atunci.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Va invit pe toti la partea a 5-a a topicului..
J.

Mergi la inceput