Aici, in Olanda (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Si eu sunt (inca) aici...
Nu stiu unde au disparut toate fetele, de unde la inceput eram o gramada acum nu mai da nimeni pe-aici.Si asa nu mai am nici eu nici un chef sa scriu...
Alina Maria, tu ce planuri ai pentru vacanta asta?
Noi plecam in 10 zile in Romania, si prin septembrie daca totul merge bine sper ca la Madrid, dar nu stiu inca...
Ma duc sa mai bantui forumul:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Scuze fetelor de deranj :), numai o intrebare:
stiti ceva de Tutus? E mamica de mai-iunie si o dragalasa ... din pacate nu a mai dat nici un semn de viata si ne facem griji. Puteti sa-mi scrieti un PM daca stiti ceva de ea? ... si doar sa-mi spuneti ca-i bine.
Mii de multumiri!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Irinusha, nu cred ca stie nimeni nimic de Tutus, si nici de celelalte viitoare mamici care aparusera la un moment dat la subiectul asta...pacat...sper ca e bine si sunt fericite cu puiutii lor...
Fetelor, ce faceti? Ma cam intristeaza sa vad ca nu mai intra nimeni la subiectul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Fetelor si mie imi pare rau ca acest subiect lancezeste.Dar la fel ca si voi cand vad ca stagneaza asa discutia nu am nici o inspiratie.Azi-noapte am visat-o pe Danyce cu rochia ei cea noua, venise la o petrecere a familiei mele. Sper ca e bine in Ro si se distreaza la fel ca in visul meu.
Eu am avut examenul la scoala pentru nivelul doi, am diploma acum. Nu mi s-a parut deloc greu, insa dintre toate probele "spreken"-ul mi s-a parut mai "altfel".Azi am avut petrecere la scoala de sfarsit de an si acum ma pot considera in vacanta.
Suntem in mari renovari. Am horatat sa schimbam dusul si sa punem vana ca sa aiba Mihai unde se balaci. Suntem aproape gata dar urmeaza o alta munca si mai grea, schimbatul geamurilor pe care le-am comandat in Ro-termopane-si urmeaza sa le punem aici cu cineva.
Dupa cum vedeti sunt foarte ocupata, ma gandesc ades la voi, nu sunt persoana care sa dea bir cu fugitii dar mi-ar place aici, la acest subiect, mai multa viata.

Va pup si va doresc zile senine! Dana

PS Irinusa, eu tin legatura cu "tutus", a nascut un baietel pe 15 mai-Cristian, erau bine si ea si bebelasul; i-am sunat acum cateva zile dar nu mi-a raspuns nimeni, am sunat de multe ori, le-am scris si pe messenger dar n-am primit nici un raspuns. Ma duc chiar acum sa mai sun o data si daca am ceva vesti iti scriu.

PPS Hai ca am vesti despre "tutus". Cristina e in Ro cu copilasii se intoarce pe la mijlocul lui august. E bine si ea si copiii.

Mergi la inceput

Fetelor dragelor,
Mai intai si mai intai trebuie sa incep cu o veste buna, nu mai pot de fericire ca s-a intamplat chiar az": am primit un job! Super! La biroul agentiei de recrutare Undutchables in Amsterdam....
Nu-mi vine sa cred! Eu eram inscrisa la ei demult, m-au trimis doar la un interviu care nu a reusit, si acum 2 zile mi-au zis ca a aparut o ocazie sa lucrez la ei, si sa vin la interviu. Ieri am fost la interviu cu colegii, mie mi s-a parut super, un grup de 5 oameni tineri si draguti. Azi am fost la interviu cu managera, care a zis ca impresia colegilor a fost asa de pozitiva incat decizia s-a luat peste capul ei:-)))
Is fericita de nu mai pot!!!! Si s-a nimerit la fix, ca sambata plec in Romania, si peste 2 saptamani ma intorc la jobul cel dragut...
Dana, ce bine ca mai dai pe-aici! Felicitari din suflet pentru examen!!! wow, pai tu chiar esti ocupata, nu gluma, cu scoala, si cu renovatul....sper sa ai timp peste cateva saptamani, cand se mai aduna lumea, sa mai punem de o intalnire... Cat despre subiectul asta, cateodata nici eu nu am inspiratie, dar intru si mai arunc un cuvintel, ca asa imi placea cum era la inceput, cand scria toata lumea, si tot sper sa reinvie subiectul.
Ca de discutat sunt multe...Mie de expemplu mi-ar placea sa stiu(daca ai timp sa scrii, Dana) cum a fost examenul de MO, parca ai zis ca l-ai dat, nu? Ca si eu o sa il dau dupa vacanta, si-s curioasa despre ce e vorba...
Va pup, fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Nici eu nu am mai trecut pe aici ca am fost dezamamagita de prezenta. Si sunt in continuare. imi amintesc ca, la intalnirea de pe plaja, toate am zis ca mai facem una.......si a cazut. Ma rog, asta e. Poate dupa dupa ce trece vara, mai trece lumea si pe aici. Macar asa, sa scrie "sunt ocupata rau" sau "ma plictisesc" sau ce-o fi.

Alina, tu parca stai pe langa Lelystad, nu? Daca n-ai ce face, si vrei, poate ne vedem cumva, ca e totusi aproape.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetelor,

Nu am mai dat de mult pe la voi, ma bucur sa vad ca sunteti bine,...

Rukki, ma bucur din suflet pentru tine ! Van Harte !Ce vei lucra, cum sunt colegii? Cum au trecut primele zile? Ai ocazia sa vorbesti si olandeza?
Eu sunt bucuroasa ca nu mai am (si) scoala pina in septembrie, doar cu munca sunt acum...
Rukki, MO e o gluma.... eu citisem o data carticica cu lectiile si a doua zi am dat examenul... e superlejer, intrebari de genul: cu ce te legitimezi la banca, daca ai intilnire la ora 15.00 la ce ora e bine sa fii prezent ( 15.30, 14.55 sau 11.00?), unde ceri o huursubsidie, etc...

Dana, ce mai faceti voi? Ce mai face piticelul? Felicitari pentru examene ! Va pup pe toti trei...vad ca v-ati hotarit sa puneti caduta pentru Mihaita... ce fain !!! Incepem si noi treptat sa revenim la viata sociala, asa ca daca ai/aveti chef, punem de-o intilnire... (barbecue la noi??)

Ancuta, bebe al tau cum mai e?

Ce faceti, aveti planuri de vacanta? Noi ne-am anulat o vacanta, ca am avut necazuri in familie, si acum asteptam sa vina cealalta, sa speram ca nu e nevoie sa o anulam...

Va imbratisez pe toate !
heel veel liefs uit Den Haag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna ziua,
Ma bucur ca de data asta totusi au mai scris niste fete caci tare singurica ma simteam.
Rukki deocamdata eu am fost in vacanta si in ro. plec in septembrie pt. o luna ca mi-am facut casa de vacanta la munte , asa ca o sa ma bucur de minunatia naturi. Sper ca pana atunci sa-mi treaca greata caci sunt insarcinata dupa cum stiti in saptamana 11.
Ancuta mi-ar face o deosebita placere sa te cunosc personal , desi nu am timp prea mult caci lucrez cinci zile pe saptamana si in timpul sarcinei sunt si mai obosita. Intradevar eu stau la vreo 25 km. de Lelystad. Daca am putea pune ceva la cale trebuie fact in weekend cu tot cu sot ca nu-l las pe dinafara.
Acum ca suntem mai putine totusi mi se pare ca mai sunt bagata in seama caci atunci cand eram mai multe voi va cunosteati mai de mult si ma simteam data pe dinafara. Eu sunt cea care are nevoie de atentie si care define repede si pe nedreptate geloasa. Asta sunt eu si sper sa nu am de pierdut.
Va doresc la toate un inceput de saptamana cat mai placut, si sper pe un curand !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Alina,

Si cumnata mea asteapta un bebe si tot cu greturile, ca si tine... sper sa nu dureze mult...

De unde esti din Ro? Casuta la munte, fericito ! Cred si eu ca ai chef sa mergi acolo, la aer curat si liniste...
Cit despre atentie... toata lumea vrea atentie, nu-i asa? Eu cunosc citeva din fete personal, pe restul de pe forum...dar in ultima vreme nu am scris nici eu...

Va las ca am musafiri imediat (cumnata si sotul ei, si Pa, tatal sotului meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mutumesc Iris pt. intelegere , eu sunt din inprejurimile : muntele Cheahlau, lacul Rosu si cheile Bicazului.
Undeva la misloc , si chiar am luat o bucata de munte si intradevar sunt foarte fericita cu ea caci e liniste si racoare in timpul veri si chiar cald daca vreau caci nu este umbrit de copaci peste tot. Am doi nuci si cinci ciresi iar restul nu stiu ce sunt . E minunat !
Si eu sper sa se opreasca greturile caci m-am cam saturat .
Curand vine si la noi Pa , ce ne-am potrivit !
O seara buna !

alina

Mergi la inceput