stomatolog-bucuresti
va rog mult sa-mi recomandati un medic stomatolog bun in bucuresti(eventual cu cabinet privat -la preturi acceptabile) care sa se incumete la lucrari de amploare (sotul meu are aproape toata dantura varza).multumesc
Raspunsuri
roxanica-mamica spune:
D-na doctor Nasaudean Mihaela de la Dentexflex , ori la cabinetul din Romana ori la cel de la Sala Palatului .
Roxana
& Marc 
anis spune:
Dr Alexandru Deacu, are cabinet privat pe 1 mai, mai exact pe str Caraiman, e f bun in lucrari dentare..si preturile sunt accesibile.
AniS
BESTUTZA spune:
Dr.Liliana Bogdan - are cabinet pe Stefan cel Mare, preturi bune!Pe o plomba foto ia cam 450.000 lei si nu cauta cu lumanarea sa mai gaseasca ceva, salveaza tot ce se poate salva si e inimoasa !Desi am fost la multe cabinete cu staif si multe lumini m-am convins ca astea nu sunt puse decat sa te orbeasca! Conteaza pana la urma cu ce pleci in gura si cat timp iti tine ! Am fost odata la un cabinet de-ti era frica sa calci, de mi-a pus plomba peste infectie si dupa ce mi-a trecut anestezia nu stiam daca sunt pe lumea asta sau pe cealalta si din intamplare am ajuns la doctorita mea de treaba m ai mult moarta decat vie! Mama nu a fost la dentist de n ani si am dus-o spunandu-i ca merge doar la control ( e si cardiaca)! Cand a asezat-o pe scaun sa-i scoata niste resturi mi-a aruncat o privire ucigatoare....dar in cateva minute era rezolvata si s-a dus de drag!Daca vrei iti trimit PM cu nr.mobil
Jeff spune:
Buna, eu mai mai raspuns unei cereri de acest gen: sotul meu este foarte bun si nu ma laud degeaba, este un medic excelent, foarte bine pregatit, accesibil ca pret, foarte atent, isi ia meseria in serios poate mai mult decat trebuie, si mai ales daca ti-e frica de durere ai gasit omul potrivit: colega mea de serviciu, (si mama pe langa ea) murea de frica, ii curgea transpiratia pe fata de spaima, iar acum, dupa doua sedinte a adormit pe scaun, pe bune !
Dr. Lucian Floarea, 0722/705746
Melania & Anna-Luciana
EdeL spune:
Bine ca nu-ti da nimeni o adresa din cartierul Militari, Bucuresti.... Nu mai retin cum il cheama, dar cand voi merge in vara in Bucuresti daca il vad pe strada sigur ii pun piedica.
Andrada34 spune:
Draga mea,
Eu cred ca daca avem pe cineva aici care pune gatul jos pentru o lucrare buna, poti sa incerci fara probleme.Jeff spune ca stie ce mana are sotul ei, eu zic ca ar fi fain sa poti merge acolo.
cat despre mine..
Eu as putea candida la postul de "incercator dentisti", oare nu putem face din asta o meserie noua?
Din fericire, dupa luni de zile de chin, am o dantura super si pot, in sfarsit, sa ma spal pe dinti si cu apa rece, ceea ce nu mai credeam ca e posibil..
Dupa probleme si iar probleme, dupa medici care si-au facut practica prin dintii mei, probabil, uitandu-si care un ac rupt (peste care s-a pus si lucrare!), care un tampon de la curatarea dintelui in vederea unei lucrari, care lasand canale infundate si o infectie de zile mari de care n-am scapat pana nu am scos lucrarea si am urlat nopti in sir de durere...ei bine, am avut marea sansa sa fiu indrumata catre o doctora de aur, undeva in Drumul Taberei, un Medic cu M mare, care a luptat, as putea sa spun, sa reintregeasca ce s-a putut si sa salveze cat mai mult posibil.Ei, uite de aia pot eu azi sa zambesc cu gura pana la urechi si de aia am aruncat cu satisfactie foliile de Diclofenac, Rupan, A... nu ai stiu cum, Ketonal etc, toate analgezicele de care ma saturasem pana in gat si de care aveam nevoie ca sa pot macar in cele 8 ore la serviciu sa par un om normal.
So:
Daca te intereseaza, eu iti dau si adresa si nr de telefon. E pe undeva pe la capatul tramvaiului 41, stadion Ghencea.Dar gandeste-te bine unde te duci si ia in calcul si apropierea de casa, fiindca vei avea multe drumuri de facut acolo si trebuie sa iti fie la indemana.
Multa sanatate iti doreste
BESTUTZA spune:
Aoleu!!! |In Militari e si ala de mi-a pus plomba peste infectie de credeam ca ma intorc si fac decimare in masa! Inseamana ca a mai macelarit si pe altii ???????!!!!!!
Burtocika spune:
Am si eu nevioe sa merg la dentist, si chiar m-am programat la una care a lucrat la sotul meu, in piata Alba Iulia, dupa care am renuntat, si sa va spun de ce: o colega de-a mea si-a descoperit absolut intimplator (si norocul ei ca destul de devreme) o hepatita C, iar sotul ei o hepatita B, luate evident de la dentist. Medicul care le-a desoperit i-a spus ca de la dentisti exista o adevarat explozie de hepatite B si C, pt ca desi iti iau o gramada de bani, nu au bunul simt sa-si curete instrumentele. Si nu trebuie sa va spun cit de grave sunt hepatita B si C, si cit de usor te poti trezi cu ciroza sau cancer fara sa-ti dai seama.
Si cind am fost la aceasta dentista (daca vreti, pot sa-i dau si numele) cu sotul meu, si mi-a aratat o periuta de dinti, spre exemplificare, care a fost a ei si pe care o foloseste acum ca sa curete instrumentele (!!!!), si cind am vazut-o pe asistenta cum spala la chiuveta cu acea periuta instrumentele, dupa care le sterge si le da de curate ... am cam intepenit ... Poate-mi spune si mie cine se mai pricepe daca sunt paranoica, dar mie nu mi se pare normal sa cureti asa instrumentele ... Asa ca de atunci caut un dentist ...
Boghi
geut spune:
Eu sunt foarte multumita de dentista mea, pe care ti-o recomand, bogdanai. Are cabinet pe langa Calea Mosilor si lucreaza super. Poarta totdeauna manusi si casca de protectie (ceea ce nu fac multi doctori) si sterilizeaza instrumentele. E o buna!
Iti trimit mesaj cu numarul de telefon.

si
Sebastian