stomatolog-bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
Anima spune:
Cunosc un stomatolog foarte bune, cabinetul este vis-a-vis de spitalul Grigore Alexandrescu. Eu sint foarte multumita, doctorita are o mina extrem de usoara, lucreaza cu aparatura si materiale de ultima generatie si este accesibil ca pret.
Daca te intereseaza, iti pot da numarul de telefon.
Ai grija pe unde calci, pamintul e plin de ingeri!
Oliv spune:
Si eu am gasit in sfarsit un dr foarte bun, Dr Talasman, are cabinet in piata Amzei, preturile sunt , cred, ca peste tot.
mr_baz spune:
BB clinic
Dr Baeder lucreaza super finutz(zona OMV Udristei)
Cat despre bani dantura buan e o necesitate si nu un lux.
Preturi medii dar calitate suuuper.
Baz
Maruta spune:
quote:
Originally posted by EdeL
Bine ca nu-ti da nimeni o adresa din cartierul Militari, Bucuresti.... Nu mai retin cum il cheama, dar cand voi merge in vara in Bucuresti daca il vad pe strada sigur ii pun piedica.
SUPER !!!! pune-i si din partea mea oricare ar fi ala ... he he he
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
Maruta spune:
quote:
Originally posted by Andrada34
Daca te intereseaza, eu iti dau si adresa si nr de telefon. E pe undeva pe la capatul tramvaiului 41, stadion Ghencea.Dar gandeste-te bine unde te duci si ia in calcul si apropierea de casa, fiindca vei avea multe drumuri de facut acolo si trebuie sa iti fie la indemana.
Stie cineva un dentist bun si zdravan la cap in Militari (zona Gorjului - Veteranilor) ???
Dar sa nu mi-l dati pe ala cu "piedica" !!!
Ultima oara cand am fost la stomatolog am crezut c-o strang de gat pe aia. Mi-a facut obturatie de canal pe viu ... si acum mi-a cazut plomba ... ca sa nu mai spun ca mi-e o frica de dentist mama mama ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu