Unul sau mai multi copii?!?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Nu poti sa iubesti doi copii la fel.Poti sa-i iubesti pe amindoi, dar nu la fel.Si cum a spus Vilma ,intradevar dragostea se inmulteste.
Noi suntem 4 frati(2 surori si 2 frati).Si mama mereu ne zicea ca ne iubeste pe toti la fel .Hmmmm cam greu de crezut.CA isi face griji si ca incearca sa ne ajute pe toti cum poate.Asta e alta poveste.DAR sa ne iubeasca pe toti la fel ,nu cred.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Eu am trei copii si nu-i iubesc pe toti la fel. Pe fiecare il iubesc in alt fel. Nu mai mult sau mai putin, ci in alt fel. Unul este mai fragil, unul este mai independent si unul este mai egoist asa ca te modelezi dupa copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crenick spune:

Am fost singura la parinti si mare fiind spuneam tot timpul ca voi face trei copiii.Am facut o fetita si la un an si trei saptamani am nascut al doilea copil,un baietel.Au trecut cinci ...,sase ani si nu ma-i eram atat de sigura ca o sa-l fac si pe al treilea asa cum spuneam tot timpul.De CRACIUN in 2002 am aflat ca sunt insarcinata,am sperat ca este o greseala,nu ma simteam pregatita inca, dar ne-am hotarat:- va veni si al treilea.Doream o fetita si in luna a 6-ea am aflat ca e baiat.In august pe 17 am nascut al 3-lea copil.Acum sunt o mamica fericita cu trei copiii care se iubesc intre ei foarte mult si intre care nu cred ca o sa pot face vreodata diferente.Ei sunt "IUBIRILE" mele si nu as concepe cum ar fi viata fara ei.

Va saluta mamica cu trei "IUBIRI"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

eu...din ce gandesc acum ,cred ca bebe ce creste acum in mine ... va fi unicul...
m e teama daca voi fi o mama buna , daca ii voi oferi intelegerea si prietenia...necesara...
cat priveste dragoste,.eu am multa dragoste de oferit...sunt fiintze rupte din noi
mi am jurat ca nu fac niciodata avort...asa ca daca se intampla din gresealaaaaa...!sa fie intr un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

eu imi doresc cel mult patru copii....si daca ar fi prima tura gemeni.don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Cunosc persoane adulte, cu prieteni, cu soti sau sotii, care ravnesc inca la u frate , la o sora...cred ca nimeni nu poatefi ca un frate.Asta simt eu, am un frate pe care-l iubesc enorm desi ne vedem prea rar...imi invat copiii sa se pretuiasca , sa se iubeasca, sa-si daruiasca totul , sa-si imparta lucrurile, visele, ciocolata, jucariile, totul, pentru ca undeva , in lumea asta mare, noi ne vom pierde candva si ei isi vor fi unul altuia averea cea mai de pret.Asta simt eu.Cred ca nu e bine ca un copil sa creasca singur.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu mi-am imaginat niciodata ca as avea doar un copil,pentru ca mi se pare nedrept fata de el.Baiatul meu care are acum 8 ani a inceput inca de la grupa mica sa ne bata la cap cu un fratior sau o surioara.Acum o are si chiar daca ea are doar 3 luni,el e foarte fericit si o iubeste enorm,spun asta pentru ca inca nu se poate juca cu ea asa cum probabil isi imagina el .In ce o priveste pe prietena ta,si eu ma pot incadra la mama,gospodina "perfecta"dar asta nu inseamna ca trebuie sa fac capul calendar tuturor.Teoria mea este ca in viata trebuie sa fii cate putin din toate si chiar daca copiii si sotul sunt centrul universului pentru tine,fa-ti timp pentru tine:citeste o carte ,fa-te frumoasa,rupe-ti putin timp si stai la o sueta,altfel te vei plafona si curand rolul exclusiv de sotie si mama te va frustra.Apropo de cele mai bune haine,cele mai luxoase,etc.consider ca nu e bine pentru copii sa fie obisnuiti asa,nu stii ce iti rezerva viata,sigur le cumpar lucruri bune si frumoase dar nu arunc cu banii pentru ca sunt munciti din greu si chiar nu vad nici un avantaj pentru copii.Consider ca cei care fac asa nu o fac de dragul copiilor ci de dragul lor pentru a se falii in fata lumii.Mai bine ar ajuta pe altii care nu au posibilitati.

andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

dragostea pt copii tai ...nu e diferita se poate impari in portii egale pt ca oricati copii ai aveasunt bucati din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Pai la aceasta intrebare cu siguranta ca numai ea isi va putea raspunde.Eu fiind mama a doi copii,pot spune ca-i iubesc la fel de mult pe amandoi,mai bine zis amandoua deoarece am doua fetite.
Mereu am fost pregatita sa-l primesc pe al doilea copil si sa-i dau dragostea,afectiunea,sprijinul si caldura mea.
Sunt sigura ca si prietna ta,daca ar ramane acuma insarcinata l-ar iubii la fel pe copilul nr.2 si l-ar trata la fel ca pe Mara.

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Si inca ceva ce am uitat sa mentionez in mesajul de mai sus:nu poti sa-l iubesti pe unul mai putin,pe unul mai mult deoarece tu ai doar o INIMA care nu poate fi divizata in bucatele....nu poate fi rupta sau impartita la copii tai.Tu in SUFLETUL tau,cu un sg suflet ii iubesti pe amandoi,pe tustrei...si cati or mai fii.
Inca o precizare:prietena ta are frati sau surori?Eu cred ca nu,de aceea cred ca nu poate sa pretuiasca cat de mult inseamna un suflet de copil pe laga tine in perioada copilariei si de aceea nu poate sa-si inchipuie cum ar putea sa iubeasca 2 copii,pentru ca nu a vazut niciodata un exemplu concret....pentru ca mama ei i s-a dedicat total si pentru ca nu a putut vedea ca daca mai avea un frate sau o sora,mama lor si tata lor,i-ar fi iubit sau le-ar fi iubit in mod egal.Daca are frati sau surori greseste undeva....si trebuie sa se indrepte. punct.

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput