La France (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns f.anomis spune:

Draga Oana, luni dupa-amiaza, din pacate nu cred ca sunt acasa. Inca mai cuget! Ieri m-a sunat ex-baba mea sa ma roage sa ma duc la ea ca n-o poate suporta pe cea pe care au luat-o in locul meu (de fapt, nu stiu care pe care nu suporta); desi-mi face rau numai gandul de a o revedea, s-ar putea totusi sa merg (ma plateste bine, iar apoi, mai imi umplu si eu timpul cu ceva, caci de doua saptamani de cand am venit din Romania, nu prea-mi gasesc locul si rostul.), iar cand nu mai rezist fizic si psihic, imi bag picioarele! Eu voiam sa te rog astazi sa vii pe la mine, am chef de clatite, dar daca sunt singura n-am sa le mananc. Am incercat pe la pranz sa ma conectez, dar n-am reusit, iar apoi am adormit ca de obicei ca o valiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci, Aurelia pentru sfat! O sa incerc sa vad daca pe aici sunt!
Delphinule, am fost la LIdl si am luat body-uri, dar nu scria varsta, doar niste masuri, si erau mari. Dar o sa ii fac cadou nepotelei ca si asa o sa o botezam 2, si 2 mai micute le opresc eu pentru bebe. Merci!
Simona, am lucrat! Dar mi-ai facut o pofta cu clatite...Cu Nutella as manca 5 acum! Maine va duceti la soacra? Ca dupa amiaza sunt singura acasa, dimineata lucrez, dar ma urcam in autobuz dupa masa si veneam. Vezi si tu.
Fetelor, am facut rost de o declaratie de la doamna la care am fost azi si sotul! Sa vedeti ce frumos au scris de mine, ca sunt demna de a primi Secu, ca sunt corecta...Ce ma bucur!
Am incercat sa il sun si pe proprietar sa il rog sa imi faca una cum ca stau la el si sa ii zic de chitante, si i-am lasat mesaj vocal sa ma reapeleze. Astept!
Va pup!
Eu ma duc sa ii dau voturi Gabitei sa castige aparatul foto!

oana si bb din burtica (6 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns f.anomis spune:

Oana, Nu stiu inca daca maine voi avea program de soacra. Dimineata le dau intai telefon parintilor sa vad daca mi-au trimis covoarele cu autocarul. Daca va trebui sa mergem la Nice, aman soacra pentru duminica si dupa-amiaza putem sa ne vedem. Da-mi si tu un nr. de telefon. Te pup.

Mergi la inceput

Ok, Simona. Ti-am dat mesaj pe privat!

oana si bb din burtica (6 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Merci mult Delphin pt titlul cartii si pt sfaturi. Si eu as mai cumpara hainute de acum, dar m-am gandit sa mai astept. Nu sunt pesimista, dar deocamdata nu cred ca este asa urgent si mai ales ca as vrea mai intai sa stiu ce e, baietel sau fetita. Totusi haine de la braderie nu as lua, nu la copil atat de mic. Cu toate ca as accepta de la cunostinte. Asta e singurul meu fix.
11+ sapt

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ancuto, ne vedem azi in oras? Io ies la plimbarici :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Brocanta sa traiasca!!(asa se spune aici la braderie)
Aura are dreptate,daca aveti ocazia dati o tura,ca puteti gasi lucruri faine.Noi i-am cumparat Annei scaun inalt,am dat 4 euro pe el,tricicleta cu 5 euro. Am vazut carucioare aproape noi la 20 de euro.
Iar hainutele merita ,pentru ca le iei la 1 euro bucata maximum si pot fi aproape noi sau chiar noi,depinde.
Am cumparat si jucarii,toate le-am spalat si sint super faine,si uite asa am economisit bani.
Chiar mîine e o brocanta in satul vecin,o sa merg sa ii caut Annei rochite de vara!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

O alternativa la brocanta pot fi si diferitele asociatii care aduna haine,mobila, etc... le spala si apoi le vind super-ieftin (cei din Chartres care fac asta se numesc "Compagons du partage"). Noi le-am luat copiilor saptamina trecuta role de acolo!
Weekend placut la frantuzoaice!

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Buna dimineata! Nu mai gaseam subiectul de jos ce era!
Sunteti bine, sanatoase, frantuzoaicele? Stiti ceva de Michaela?
Eu dorm o gramada. Dar sper ca bebe e bine.
Va pup!

oana si bb din burtica (7 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Oana, pai Michaela trebuia sa inceapa faimosul stagiu la 40 km de casa ei, nu? Poate n-are prea mult timp sa scrie...

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput