La France (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna dimineata,

Fetele care stau mai departe de noi si vor sa trimita prin fax ceva pentru Oana, spuneti-mi si va dau eu numarul de la mine de la serviciu.

Alina, bineinteles, daca vrei iti trimitem noi declaratia noastra sa te orientezi (deocamdata n-am facut-o).

Simona, eu locuiesc langa liceul Carnot, pe bd. Carnot. Stii unde e? Timp de doi ani am trecut prin cartierul tau cand o duceam pe Anca la fosta ei scoala (era la La Bocca).

Concursul s-a petrecut bine ieri, clasa ei a iesit pe locul 2. Nu intelesesem eu: de fapt au participat 7 sau 8 scoli cu cate 2-3 clase fiecare. Asa ca locul 2 din (cel putin) 14 e foarte bine. Era suparata pe profesorul care i-a pregatit, ca nu i-a antrenat pentru aruncarea greutatii, iar in concurs au avut si aceasta proba. Acolo au pierdut puncte, ca altfel ar fi putut iesi primii!
Multumesc fetelor care s-au gandit la noi!

O zi buna!
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Felicitari Ancutei! Ma asteptam sa iasa pe locul intai, la cum o stiu pe ea, dar nu au fost ei de vina!
Va multumesc celor care vreti sa ma ajutati!
Sibylle, iti trimit adresa pe YM.
Delphinule, trebuie sa ajung si eu la Lidl sa iau body-uri. Pana cand este promotia asta?
Va pup!

oana si bb din burtica (6 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns f.anomis spune:

Iata ca m-am trezit si eu! (dar nu cred ca pentru mult timp. Sunt inca in ceata.) Daca ma trezeam mai repede, mergeam la un laborator sa-mi fac analizele. O voi lasa pe maine cred.
Oana, iti face si Frederic o declaratie. Curaj! Veti trece si peste asta! Asculta_l pe "Mos Craciun" si zambetul iti va reveni!
Luminita, felicitari Ancutei! Spune-mi si mie, te rog, cati ani are?
Ieri am bantuit putin prin zona ta, cind am fost la dr. Cunosc bine bd.Carnot. Ieri insa am fost pe av.des Anglais.

Mergi la inceput

Merci, Simona pentru incurajari! Sa sti ca asta am sa si fac, o sa ascult pe "Mos Craciun". Fetelor, mi-a dat Simona un cd sa-l inregistrez si eu cu cantece pentru copilasi! Iti vine sa plangi de emotie cand il asculti, mai ales daca bebe e in burtica!
Ii multumesc lui Frederic!
Luni esti acasa, sa ma aduca George dupa amiaza la tine? Ca nu lucrez luni.
Fetelor, imi vine sa incontinuu.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Lu, trimite-mi te rog nr. de fax pe PM si daca vrei sa-mi trimiti si mie varianta ta de scrisoare, n'ar fii rau!

Oana, promotia cu body-uri tine cat au body-uri, apoi gata. Si lasa plansul, stiu ca nu este usor, dar gandestete la bb. curaj, suntem aici si te vom ajuta cat putem!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Delphin, mama, ma facusi sa rad cu "Oana lasa plansul..."
Dacate refereai la omuletul ala pe care l-a pus Oana in mesajul ei, sa stii ca e ala care are greturi, nu cela care plange
Asta-i unul:
Asta-i celalalt:
Vezi diferenta???

Iti trimit nr de fax in acelasi timp cu modelu' de declaratie (n-am facut-o inca)
Va pup

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Oana, iti tin si eu pumnii, sa se rezolve problema cu Securité Sociale!
Simona, bun venit pe desprecopii!
Apropo de toale, haine pentru bebe si restul familiei gasiti, la preturi decente, pe www.bonprix.fr. Au si citeva chestii pentru gravide....

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor! Pe zi ce trece realizez ca m-ati ajutat enorm mereu! Va pup dulce!!!!!!!!!
Intru pe adresa aia, emoison, eu sunt curioasa sa caut peste tot, si unde e ieftin, e mai bine!
Intr-adevar, omuletul ala semnifica faptul ca am vo...mitat azi, dar mai si plang cate o tura cand ma gandesc la bebe, caci vreau sa se nasc aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Oana eu nu prea mai uramresc cum trebuie ce scrieti caci voi scrieti cu viteza TGV-ului si eu am ceva treaba ce-mi prinde capul si cu lucrarile in casa si cu nepotica asta a mea ce-a fugit de acasa deci daca zic ceva nelalocul lui rog pe fete s ama scuze!
Duùminica am fost la "braderie "......sa mai aruncam si noi cite un ochi pe acolo caci era soare ,frumos si mai i-mi trebuie si cite un mic "bricole" prin casa ,ei bine n-am stat decit doua ore caci sotul avea treaba dar i-am luat lu Luca sapte polo cu mineca lunga de marca ,sapte tricouri de vara ,patru perechi de pantaloni (raiati,salpete)si o vesta misto tot de marca cu ......13 euros atit am paltit pe toate acestea si erau hainute pentru copii si jucarii de nu puteai sa te intorci in loc ,bineinteles cind este primul bebe ne dorim cu totii sa-i luam ce e mai bun si daca se poate totul nou! la nastere asa am facut si eu comanda la Quelle i-am mai luat chiar si din bebe9 chestii de marca si scumpe ,apoi pe masura ce timpul a trecut si ainceput sa mearga si am vazut cu cita usurinta se trinteste pe jos murdareste si toceste hainele .......am renuntat sa ma mai duc in magazin sa mai dau cite 16 -20 de euros pe o salopetica ,acum ma duc in braderie in fiecare primavara si vara si fac cu 20 de euro stocul pentru sezonul ce vine ,si nu haine vechi s-au tocite !!!!!daca ai sa te duci vreodata ai sa ramii uimita de ce bune lucruri sint la vinzare cu preturi derizorii,bine eu ma mai si tocmesc adica daca i-mi place tipa s-au tipul care vinde in sensul ca vad cum sint prezentate si intretinute hainele si-mi convine de la 3 pese in sus ma tocmesc la pret ,asa pentru 3 polo cu mineca lunga si 3 tricouri am platit 5 euros !!!
Puteti sa credeti ce vreti voi ,sinteti libere sa aveti fiecare parerea voastra despre cumparatul din braderie eu una sint multumita!
intradevar incaltamintea i-o cumparam numai noua !la asta avem fixactie din cauza ca vrem pantofi cu care sa mearga corect nu care sa fie deformati de alt copil plus ca incaltamintea nu ai cum sa o dezinfectezi ,pe cind o haina se spala se calca pe dos si esti linistit!
Voila Oana asta este experienta mea cu hainele pentru copii daca i-ti foloseste bine daca nu iarasi bine fiecare face cum i-i dicteaza sufletul ,va pup pe toate si va doresc sanatate multa la bebeii vostrii nascuti si nenascuti,aurasu

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Hi! Hi lu, ai dreptate,dar uitanduma rapid din cauza lui bb, vazu-i plangaciosu nu vomitaciosul. Fii-miu imi face zilnic de cel putin doua ori faza cu vomitatul, nu stiu ce sa ma mai fac.
Cu braderia, Aurelia, stai tu linistita ca nu esti singura, eu abia astept sa merg la asa ceva.Nu am facut-o pana acum, dar mai toate cunostintele mele frantuzoaice o fac.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput