La ce varsta v-ati dat copiii la scoala ?
Raspunsuri - Pagina 2
mirelam spune:
Eu il voi da pe Andrei anul viitor, la 7 ani si 6 luni.
Multa lume mi-a spus ca fac o prostie ca-l mai tin un an, dar eu sunt convinsa ca va fi mult mai bine asa.
cl spune:
Si eu o sa-l dau pe Alex la scoala, anul urmator, cand va avea 6 ani si 9 luni. Mi se pare prea devreme sa-l dau de la 5 ani si 9 luni. Mai ales ca il vad ca nu se mai satura de joaca. Sper, ca intr-un an de zile, sa se mai maturizeze putin.
Claudia
Wellness spune:
Fiica noastra a mers la scoala la 7 ani si 8 luni. Soacra-mea (prof de engleza si sef de studii) a protestat rau. Insista sa o dam la 6 ani si 8 luni. Ne pare bine ca nu am dat-o mai devreme. Acum e clasa a 2-a, are "Foarte Bine" la toate materiile si ii admir responsabilitatea si increderea in fortele proprii.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by Banti
Eu o sa-i dau pe amindoi la 6 ani, Irina va avea 6 ani si 4 luni, iar Matei va avea 6 ani si 9 luni, fiind nascut in decembrie.
Ioana
Esti sigura ca nu-i nici o greseala?
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Banti spune:
quote:
Originally posted by Andradaquote:
Originally posted by Banti
Eu o sa-i dau pe amindoi la 6 ani, Irina va avea 6 ani si 4 luni, iar Matei va avea 6 ani si 9 luni, fiind nascut in decembrie.
Ioana
Esti sigura ca nu-i nici o greseala?
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Da, ar putea fi interpretata si ca o greseala :-) Diferenta dintre ei e de doi ani jumatate, dar atita vor avea fiecare cind vor merge la scoala, fiecare la timpul lui.
Ioana
Julie spune:
Matei a intrat in clasa I la 6 ani si o saptamana. Nitel cam necopt, dar unde-i lege nu-i tocmeala :)
J.
kyky97 spune:
Andrei al meu a mers la scoala in clasa I la 7 ani si 5 luni, iar Stefan va merge acum in toamna, la 6 ani si 10 luni.
Andrei este cel mai mare din clasa si cred ca faptul ca a intrat la scoala mai maricel a fost de bun augur. In sensul ca nu am avut nici un fel de probleme cu el cu invatatura sau acomodarea. E drept ca inca din gradinita era un mic "geniu precoce" si invatase singur sa citeasca de pe la 5 ani si stia o groaza de lucruri, dar oricum se pare ca varsta conteaza. Ma uit la celalalt baiat al meu; Kyky e visator, nu stie pe ce lume traieste, uita de la mana pana la gura, nu sta locului o clipa, vorbeste neintrebat si parca vad ca la scoala voi avea probleme. Ufff! Mi-e groaza ca o voi lua de la capat cu bastonase, betisoare, carlige si alte cele....