La ce varsta v-ati dat copiii la scoala ?
La cati ani si cate luni v-ati dat copiii in clasa I ?
Raspunsuri
prettysunshine spune:
Baietelul meu va merge la scoala in toamna asta,in septembrie va avea 7 ani si doua luni.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
Cary spune:
Fetita mea va merge la scoala la 6 ani si 9 luni,adica toamna viitoare,ea fiind nascuta in decembrie nu poate incepe scoala la 5 ani si 9 luni.
Mult succes boboceilor din toamna aceasta!
katy spune:
A mea a mers la kindergarten la 5 ani si o luna .In U.S sistemul e diferit de al nostru cand merg in clasa intai trebuie sa stie literele sa scrie cel putin 10 cuvinte si sa recunoasca numerele pana la 100.Si ceva adunari dar simple.A, am uitat sa va spun ca trebuie sa si citeasca propozitii simple.Asa ca de fapt asta e clasa intai aici.Fata mea e cea mai mica din clasa si nu ma bucur foarte tare pentru ca i-a fost foarte greu la inceput.Si ei dar si mie...Cate batai de cap am avut nu vreau sa ma mai gandesc.Acum e bine profesoara mi-a zis ca merge in clasa intai fara probleme.
KAty
mamamariana spune:
Ioana a mers la scoala la 6 ani si aproape 11 luni. Adica implinea 7 ani pe 16 octombrie. Nu ma pot plange deocamdata...
Numai bine,
Mamamariana
lilach spune:
Sandra a mers la 5 ani si 11 luni ...acum e in clasa X spre finalul ei...greutati cu bacalaureatul.
Andrei a mers la 5 ani si 9 luni...acum este in clasa VII.
Eu personal nu vad nici o problema in acest fapt, ca au inceput scoala inainte de a avea 6 ani .Pina acum nu au avut nici o problema.Andrei este cel mai mic din clasa lui ca si virsta, insa e un copil inteligent si nu are probleme scolare.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& com.
alma spune:
Diana a mers in clasa I la 6 ani si jumatate, la cererea ei, dar asta era si optiunea mea. S-a descurcat destul de bine, desi e cea mai mica din clasa.
http://community.webshots.com/user/freediaro
Koko13 spune:
Fetita mea a inceput la scoala in RO la 7 ani si 5 luni si f bine ca nu a dat-o de la 6 ani jum.
Cand am venit in Germania a pierdut un an scolar caci nu stia lb germana dar acum este f bine
http://community.webshots.com/user/steffi_steliana
maria m m spune:
Miruna a mers la scoala cand avea 7 ani si vreo 20 si de zile.
maria, de Paula si Miruna
Banti spune:
Eu o sa-i dau pe amindoi la 6 ani, Irina va avea 6 ani si 4 luni, iar Matei va avea 6 ani si 9 luni, fiind nascut in decembrie.
Ioana