Telefon!
Am si eu o problema...
am o garsoniera pe care am inchiriat-o...unor persoane care au un fel de firma de calculatoare..
Precizez...nu stiu sigur daca functioneaza legal..sau doar sunt pur si simplu vre-un "atelier"..incognito...
Chiriasii acum vor telefon fix (garsoniera nu are)...
Eu nu prea as vrea sa fac abonamentul pe numele meu...credeti ca se poate ca ai (chiriasii) sa-si faca abonament la Romtelecom pe numele lor???
Multumesc frumos...
Maria&Vladut
Raspunsuri
joxy spune:
NU, abonament la Romtelecom, poate face numai proprietarul pe baza unui act doveditor.
Sa inteleg ca ai chiriash, o firma.. fara contract de inchiriere ?
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
MariaM spune:
da..cam asa ceva..
sunt 2 tipi care au o asa zisa firma...nu pera sunt sigura..(doar ca pletesc bine)..:))
si am contract cu ei doar la notar..nu si la Adm Financiara....
si am aflat pana la urma..ca isi pot face si ei...chiar daca nu sunt proprietarii apt., doar cu contractul de inchiriere inscris la Adm financiar...
Multumesc frumos...oricum...
Maria&Vladut
joxy spune:
sursa: www.romtelecom.ro
La oficiile comerciale Romtelecom trebuie sa se prezinte un asociat cu buletinul de identitate sau un delegat (cu delegatie si buletin de identitate) al firmei solicitante si cu xerocopii dupa urmatoare acte:
- Certificat de inmatriculare (eliberat de Registrul Comertului)
- Certificat de inregistrare fiscala
- Sentinta judecatoreasca de infiintare
- Statutul societatii
- Cont bancar
- Act spatiu, unul din cele anexate :
...
contract de inchiriere - in termen
deci daca le-ai facut contract de inchiriere, au acest drept.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
MariaM spune:
Multumesc frumos de raspunsuri...
Florin...stiu..dar contractul nu este inreg la Adm. financiara..si nu se poate..:(
Ella la ce te referi..spune-mis a nu am probl. sincer..m-am gandit numai la bani...si cred ca am facut o prostie..
Maria&Vladut
bibi spune:
quote:
Ella la ce te referi..spune-mis a nu am probl. sincer..m-am gandit numai la bani...si cred ca am facut o prostie..
Ella s-a referit la reactia pe care ai sa o starnesti (stai sa vezi reactia lui Marius) pentru ca nu ai inregistrat ct la adm financiara, deci nu platesti impozit, deci esti evazionista. Zic bine?
ellaalba spune:
Da Maria! Iata ce repede a reactionat Joxy...de parca toata lumea ar fi corecta numai tu fraudezi statul roman!
Din experienta: vezi la ce valoare inregistrezi contractul. Veniturile din inchirieri sunt impozitate puternic! Intereseaza-te intai!
joxy spune:
Ella.. cu tot respectul, daca tot citesti si raspunzi la un subiect, da-ne macar o informatie utila, daca nu, pe viitor te rog sa te abtzii de la a mai posta la subiecte.
Desprecopii.com apreciaza calitatea si nu cantitatea.
Eu nici macar nu am criticat/laudat in vreun fel...ai o bila neagra de la mine.
Florin.