Mamici din Arad...? (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

In sfarsit s-a rezolvat si la mine internetul.Ieri nu am putut intra ca au fost ceva probleme cu modemul.Eram tare bucuroasa ca am si eu mai mult timp pentru forum si cand colo pauza.Azi dupa ce l-a reparat ma pun bucuroasa la calculator si cand sa va scriu se ia curentul si apoi nu a mai mers internetul vreo 2 ore.

Claudiak mi-a placut foarte mult ceea ce ne-ai povestit,m-a emotionat chiar.Mi-am amintit si eu de cand am nascut.Mai povesteste-ne,mai ales ca ti-ai scris in jurnal si nu trebuie sa te chinui sa-ti amintesti.

Li asteptam reteta de la prajitura! Vrei sa te razbuni,imi faci pofta cu prajitura ca eu ti-am facut cu clisa?

Clau sa stii ca am ajuns,in sfarsit,la magazinul INTER Q si la PRET.Am gasit cateva lucruri fain si la pret bun.Mi-am luat 2 bluze, o pereche de blugi 3 sferturi,o camasa la Calin,la Dragos pantaloni scurti cu vestuta(super),ceva prostioare a mai luat Calin.
I-a trecut la Raul? Ii dai lapte acum fara zeama de orez?
Iti doresc spor la treaba saptamana aceasta.

Alina33 ma bucur ca ai venit acasa cu Dragos.Las' ca primele 2 saptamani e mai greu.Eu i-am dat sa suga la Dragos de cate ori a vrut,nu mai repede de 1 ora jumate totusi.Ii mai dadeam ceai.Pentru colici,asa cum a zis si Clau,Debridat i-am dat si eu(i-am dat cateva saptamani non-stop)si Gripe Water,care il dadeam doar cand facea urat de la colici si il calma imediat.

Ioana ma bucur ca si bb tau e bine.Nu te ingrijora daca mai ai contractii,nu il afecteaza pe bb.Si Alina33 a avut contractii toata sarcina si uite ca a dus sarcina pana la sfarsit si nu a avut probleme.

Dia mi-a placut si povestioara ta,fiecare e emotionanta in felul ei.

Linda asteptam sa ne spui ce s-a vazut la eco,e fetita sau baietel? Tu ce ai vrea sa fie?

Anto cum te mai simti? Ai fost la dr.,ce a zis? Iti doresc sanatate.

Magda mai rezisti pana va mutati? Nu te apuca melancolia? Mie mi-e foarte greu cand ma mut,dar nu toata lumea e la fel.Bia ce zice ca va mutati? Spune-i ca o pup.

Mai fetelor sper ca nu am uitat pe nimeni.Am vrut sa va scriu la toate cate ceva ca nu am mai scris demult asa pt.fiecare.Daca am uitat imi cer scuze si va pup pe toate.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Am fost la control azi ,totul e o.k.,nu e nimic din ce as putea sa ma ingrijorez .Oricum de ieri mi-e mult mai bine se pare ca antibioticul ce l-am primit sambata i-si face efectul.
Ma grabesc ca nu de mult am ajuns acasa ,mai vorbim noi maine .
si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetele!
Dupa cate vad toata lumea e bine pe aici...
Anto, ma bucur ca incepi sa te simti si tu mai bine. Sa-ti treaca repede!
Li, o sa vin special la Arad pentru prajitura ta...numai sa fie totul ok!
Claudiak, mai vrem povestioare!!!!!!
Linda N. ai fost la medic?Ce noutati ai??
Fetelor, nici eu nu ma pricep cu scrisul colorat!Am incercat in toate felurile, dar nu am reusit! HELP!
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arad_linda spune:

Ceau fetele,

Sunt o maica fericita.

Mergi la inceput

Ceau fetele,

Sunt o mamica fericita..
Avem un BAIETZEL de toata frumusetzea...
Se mishca incontinuu, de ridea si doctorul. Are picorushe shi minute lungi shi frumoase ca a lu tata(lol).
Este sanatos si dr. a zis ca e asha de deshtept ca mai putin si vorbeshtelolol;he-he...
Deocamdata il cheama Andrei..mai vedem noi.
Va pup mult.

pupici pe burtici
Linda Shi Andreiutzu

Mergi la inceput

Felicitari Linda N!!!!Sa-ti traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii!!!!!
Pupic, Ioana si bb mic(20 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari Linda si din partea mea.Iti doresc o sarcina usoara in continuare si bb baietel sa vina sanatos si frumos.

Ioana tu nu stii ce va fi?

Ce faceti fetelor? Cand n-am fost eu ati scris o gramada,acuma ati disparut si nu prea am cu cine "vorbi".
Ma duc sa fac ceva de mancare si mai intru diseara.

alina

Mergi la inceput

Alina, bb meu a fost tare rusinos si ne-a aratat numai funduletul ultima data la eco. Sper ca data viitoare sa ne lamurim si noi...nu de alta dar sunt curioasa daca mi se adevereste presimtirea ca e baietel.....
Oricum , cel mai important e sa fie sanatos!Ca mai facem noi altii!
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

!!!1
In sfarsit am si eu putin mai mult timp!!
Linda felicitari pentru baietel!!!
Parca e facatura la noi...toate baieti(ma refer la cele care am nascut sau nastem anul asta)????
Am sa modific si listuta si am sa-l trec si pe Andrei(un alt Andrei).

Eu de dimineata am inceput cu plimbarile...am fost sa-mi iau ceva de incaltat si un sutien mare mare rau de tot (cupa D) ...si la papuci am ajuns de la 37 la 39 ...nu va spun la pantaloni ce marime am acum ca ma rusinez

Alina ma bucur ca ti-ai gasit ceva la INTER Q si la PRET...eu i-am luat la Raul niste baticuri pentru la vara, super dragute, verde si albastru...abia astep sa i le dau pe caput...

Suntem foarte agitati saptamana asta, nici nu stiam ca nasa trebuie sa aduca tort la botez...abia azi m-a anuntat nasa ca a dat comanda la tort...si am picat pe spate ca noi ne pusesem sa facem cateva feluri de praji...

Sambata dimineata merg sa ma tund, ca de vopsit m-am vopsit saptamana trecuta(m-am facut un aramiu deschis)...si apoi am mari emotii ca botezul va fi la ora 14 ...

Intrebare: trebuie sa-mi iau ceva scutec si ceva servetele umede cu mine???? Asta in cazul ca faace KK, sau poate ca nu ii da scutecul jos...Voi cum ati procedat???

Va pup pe toti si toate!!!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/album?.dir=/a9af&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Ceau mamici,
mersi mult pt urari.
vad ca miscarile sunt mai slabe pe aici. Multa lume cred ca e mai ocupata acum.

Eu acum il simt pe Andreiu bine de tot, de multe ori chiar ma intreb cind se opreshte...

Din nou eu cu Mamici Sept-Octombrie? Sub ce sb s-a remutat acum mamici Sept-Oct? L-am cautat azi sub femina Intim, insa nu l-am gasit( am cautat pina la pag 5). Ajutor..cineva....
pupici pe burtici
Linda , Tata si Andreiu mic

Mergi la inceput