Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 14

cristalina spune:
Diana, vezi ca la calendarul ala due date e imediat dupa saptamana 39...De obicei doctorii nu calculeaza incepand cu saptamana 0, ci cu saptamana 1, sa nu te bulverseze...:)
Monica 29+ saptamani

andreea_s spune:
Rox sa nu mai faci prostii din astea! Daca te doare mai bine o suni decat sa il nasti pe bebe mai devreme, nu?
Bunny, weekend placut si tie
Monica, sa stii ca ieri a fost nenea cu mobila la noi, mi-a facut niste schitze si mie mi se pare ca o sa ne intelegem bine, azi ma suna sa imi dea "intristarea" sa vedem daca batem palma sau nu. te tin la curent cu noutatile.Pana una alta, tu ia pastilele si stai cumintzica
Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

roller025 spune:
Sigur, Roxa, noi te credem ca esti cuminte!
Io am intrat in ultimul trimestru de sarcina si primul trimestru de shuturi non-stop. Doar noaptea ce mai pot sa dorm. Inca! Dar nu cred ca va dura prea mult... Sau sunt io f nesimtita!
Dana M 28 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

cristalina spune:
Dana ....sau foarte norocoasa!...hihihi
Andreea, multumesc frumos!...:)
Sunt cumintica, iau pastilele! ...ma cam speriai ca aparura exact cand stateam foarte, foarte linistita, intinsa pe canapea...ce sa facem, asta e!...:)
Monica 29+ saptamani

diana21 spune:
E bine, cred. Nu incepi sa numeri din prima zi de la ultima mentruatie? Atunci incepe saptamana 1 si daca numeri asa trebuie sa fie 40 in total. Daca numeri de cand crezi ca a venit bebele in burtica, atunci sunt cam 38 in total, nu?
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

andreea_s spune:
Dana, o sa mai ai din astea si o sa te trezeasca si noaptea. Piticul meu a inceput sa nu mai aiba loc sa se invarta asa ca da doar din picioare dar cand da... da cu simt de raspundere ca sa stie toata lumea care e treaba. Aseara discuta ta'su cu el si il ruga sa dea un picioar si pentru el, asa, ca de salut. Si i-a tras una exact in ureche ca sa se linisteasca dupa care l-a apucat o super veselie si nu s-a mai oprit vreo juma' de ora desi eu ma miscam (de obicei e asa doar cand stau intinsa), am facut si dus si el tot in pasi de dans ma tinea

cristalina spune:
Diana, e bine, ca idee....dar la ei sunt cele 40 de saptamani formate din saptamanile de la 1 la 39...adica 39....plus saptamana 0...Pe calendar sunt de fapt scrise 41 de saptamani....Dar doctorul numeroteaza nu de la 0...ci de la 1...asa ca tu o sa ai pe calendarul asta saptamana 30 iar la doctor o sa iti zica ca esti in saptamana 31...ceva de genul asta, nu stiu daca sunt clara...:)) Cam greu dupa masa de pranz.
E corect, numa sa nu te incurci in saptamana a nu stiu cata...:)))
Monica 29+ saptamani

roxanaz spune:
Andreiule nu da mama , ca n-ai di ce. nu m-a durut burti niciodata in ultima luna, dar am avut cele 2 crize de sciatica raportate aicisa, din care la ultima nu am mai sunat-o pe doctorita ca imi zisese dinainte ce sa fac in caz de. iar contractii am, dar B-H, care nu ma dor deloc (acu' ff sincer).
in alta ordine de idei, Monicule, ai facut-o praf cu esplicatia pe Diana...da' ce zici tu e logic.
nr. 3....asta al meu pitic ma ghidila de mor, cred ca tot rasuceste capul....stiti ca tot ziceam eu ca imi da cite un sut la vezica....uite ca ieri am descoperit ca dadea cu capu', minca-l-ar mama de berbec.....

diana21 spune:
Hi, hi, hi!!! Saracu Pitik, cum dadea el cu capsoru'! Ce dragut trebuie sa fie...
Eu am observat ca de doua zile bebelusha s-a mutat, nu ma mai loveste in stanga, langa buric, ci undeva jos.
In legatura cu calendaru' ala, ce mai conteaza o saptamana? Ca si daca se naste in sapt. 37 e tot la termen. Da' multam de explicatii, esti draguta!
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

andreea_s spune:
Diana, o sa se mai mute bebelusha ta. Ea inca mai are loc sa faca tumbe in burtica. Mai ai vreo 7 saptamani pana o sa ramana oarecum in aceeasi pozitie