Mamici Iulie-August 2004(58)
Raspunsuri - Pagina 13

andreea_s spune:
Rox, aici ba e soare ba e nor. Oricum bate un super vant de abia te tii pe picioare (zici ca suntem la Constanta :-))
Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

roxanaz spune:
hihihihihi, auzi la ea.....culmea ca aici nu bate vintul (acum...).
mama da' ce liniste e azi....ce faceti toate?
eu de la 14 incep sa am interviuri cu posibilele mele inlocuitoare...deocamdata is 4 pe loc .
Papa ce faci mama? nu mai zici nimicusa?
ia, la raport ca strig acum catalogul......

roller025 spune:
Sa traiti! Am iesit la raport! Am facut matzu' ca burlanu' si acu' mi-e soamne! Si apropo de exercitiul nostru de azi, cica in 5 minute tre' sa inchid documente in dulapuri, sa inchid computator, sa-mi iau lucrurile personale si sa ies in afara curtii. IN 5 MINUTE??!! Da' ce-s io, Superman?
Dana M 28 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

andreea_s spune:
Eu am iesit un pic sa ma uit la sit-ul de mi jos. Am ramas cu gura cascata. Este o tipa din Ucraina care a fost la Cernobil cu motocicleta si a facut poze. Sunt uimita de cum arata orasul acum. E ca si cum timpul s-a oprit un pic in loc si isi va relua cursul imediat. Uitatti-va si citit daca aveti timp, o sa va placa
www.kiddofspeed.com
Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

roxanaz spune:
wow Danule mistoooo....super woman (pardon, wonder woman). dar cit "ai scos"? mult peste 5 minute?
si mie mi-i somn la greu.
azi cred ca am dupa-amiaza de leneveala...

roller025 spune:
Nu stiu, Roxane. Exercitiul e la 4. Sper sa ma trezesc pana atunci. Si sa incerc sa ma cronometrez!
Dana M 28 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

diana21 spune:
Mi-am facut calendar! Uitai ce dragut e, iti arata si in procente cat mai este!
http://www.amazingpregnancy.com/duedate/setdate.php
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

bunny spune:
Sa aveti un week-end frumos si mult soare ,fara dureri si alte alea ....!
Sa veniti si sa povestiti cum a fost intilnirea , sper sa fie soare si asa macar sa mai vad si eu Cismigiul si binenteles pe voi....in poze !!!
Week-end placut
Mani
36ani/ gemeni
28wks

cristalina spune:
Ce bine ie sa mananci!...aaah!...hehehe
Noi ne-am delectat cu niste contractii destul de frumusele, ca de sfarsit de saptamana...deja au inceput sa apara pur si simplu...ca numai stateam! E adevarat ca tocmai ma laudasem ca ieri mi-a fost bine si nu am mai luat nici un medicament! Ca sa vedeti ce inseamna omu prost!
Asa ca, daca trebe sa luati pastile, luati-le!...:)
Si acum sa ne facem siesta!
Un weekend placut celor care termina programul!
Monica 29+ saptamani

roxanaz spune:
ce de activitati de vineri pe aici....una maninca, alta face calendare....brava voua gagici....sunteti tari.
Monicule si pe mine m-a luat la ture ieri doctorita cind a vazut ca mi s-a scurtat colul iar, cica "iar te-a durut tare"....si io "nuuuu..." ce era sa-i zic ca nu am sunat-o ca stiam ca ma trimite acasa urgent? da in rest is cuminte foc!