Mamici Iulie-August 2004(58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata fetele,
Eu nu am mai intrat pe aici pt ca am fost trimisa la expozitie. intre cardurile alea de fatuci costumate cu fustite de o palma care impart pliante iaca si balena.... hehehe nu trec neobservata oricum. sper ca toata lumea e ok, nu am avut timp sa va citesc, am aruncat doar un ochi pe ultima pagina. Rox felicitari pt ghindu!! si a mea tot transversal sta, am fost la Badiu miercuri si i-a tras Alexis niste suturi in palnia aia cu care asculta el de a sarit in sus... hehehe Sper sa ne vedem in weekend daca ramane valabil, va rog sa ma anuntati si pe mine.
Va pup pe toate,
Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Neatza, burtici

Iri n-am mai putut accesa sit-ul sub nici o forma, asa ca tre sa citesc din urma ....

Roxi,felicitari ptr. grasunel, iubita! Bravo, s-o tineti tot asa!

O zi buna sa avem,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, nu stiu daca mai pot intra ma tirziu, asa ca va urez de pe acum o zi buna - ploaia sa plece sau sa nu se apropie!

Nu cred ca mai pot intra pina luni, deci daca se schimba ceva cu intilnirea de duminica, da-ti-mi si mie un sms (Monique are numarul meu).
Va pupicesc pe toate!

Gabriela saptamina 28
31 ani, zodia: gemeni
DPN 25 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/leelooga
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna dimineata,am sosit la apel!
Vad ca a inceput ploiaia si pe aici.

Pentru cine vrea,intalnirea burtoaselor este DUMINICA ORA 18 in fata lic. Lazar, destinatia fiind Cismigiu.Sper sa ne lase ploaia.

Roxana,sa-ti traiasca bebeul,este un grasunel.

Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna dimineta, am ajuns si eu la lucru! Roxana, ce pitic urias ai in burtica!!! Felicitari!
Am devenit si eu nerabdatoare, am programare in 18 la eco si deja am emotii! De-abia astept s-o vad iar pe Strumfita mea draga! Monique, cum ti-s picioarele? Vezi ca maica-mea, care a avut aceeasi problema, mi-a zis ca rotitul gleznelor da rezultate. E un ex. pe care poti sa-l faci oriunde. Incearca sa vezi ce bine te simti dupa doua minute! N-am gasit inghetata din aia, cred ca-mi iau gandul de la ea!
Daca ploua nu ne mai intalnim, nu? Sau cum facem? Hai sa stabilim toate detaliile acum, sa stim o treaba!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Lia, eu am scos steagul alb!!! Pace!

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Miha, multzamim....da' tu vrei sa ti-o iei de vineri????? auzi, cum sa o tinem asa?
ca sa nu va zic ca ieri vorbeam cu mama la telefon "dupa" si ii ziceam ca Ghindu e cit un porky si ta-su statea fericit la calculator si grohaia....era ca la menajerie la noi acasa!

Mergi la inceput

Ok, am citit! Daca ramane pe duminica la 6 m-as infiinta si eu la intilnire!

Mergi la inceput

Bai, Roxi, puteam sa jur ca asta o sa zici!Pai, nu tu, maica, ghindu s-o tina tot asa cu ajutorul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

'Neata! Iaca si noi la raport! Roxana sa-ti traisca uriasul... Chiar ca e marisor. Cred ca ajungeti spre 4 kg pana la urma (nu da!)

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput