Mamici Iulie-August 2004(58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata la burtici!
Cred ca o sa fie si azi ceva soare, e cam nor acum, dar trece...:)))
Noi ne-am trezit, am mancat ca porcusorii si acum suntem la relash...:)))

O zi minunata sa avem!

Monica 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

"eram sigura ca o sa zici asta"... vezi tu bataie peste vreo citeva saptamini (machiaj ptr nunta ). acum sincer, nu imi e frica decit de "procedura de extragere", ca sa ma exprim plastic.
in alta ordine de idei, gata, s-a oprit ploaia si aici. te pomenesti ca au avut dreptate si chiar se face cald....bine ar fi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

De ce ti-era frica, Roxana? Ca e prea mare si iese greu?

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

hihihihii, ma gindesc pe unde o sa-l scoata ca daca imi mai da niste greutati din astea....astronomice eu pe "cai naturale" nu incerc....nici batuta.
raportul nr. 2: am vorbit cu Nicole, care e bine, ce exceptia faptului ca Simburica nu o lasa deloc sa doarma, face niste show-uri fenomenale. va pupa pe toate si va ureaza sa aveti grija de voi si de pitici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Salutari lui Nicole, o sa se obisnuiasca cu showurile...:)))...Sa vezi pe urma ce incepe sa doarma "pe furate"...hehehe

Roxana, dupa cum ai zis, pe undeva trebuie sa iasa...ghindu sa fie sanatos...:)))

Monica 29+ saptamani

Mergi la inceput

Rox, mai ai pana acolo, ai un pic de rabdare sa vezi cum evolueaza si ia decizii dupa aceea.

Salutari lui Nicole cand mai vorbesti cu ea. Spune-i ca nici noi nu prea dormim noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hallo, fetele!
Ieri dupa-amiaza n-am putut sa intru deloc pe site.
Roxa, felicitari pentru grasunel! Si pupici lui Nicole! Lasa mama ca o sa aiba pe undi sa iasa...
Fetele, intalneala frumoasa si sa puneti pozici!
Papa, Crista, sunteti haioase cu tzitzile si fantele! Va pupu'!
Io plec deseara din Bucuresti si revin luni, asa ca ne auzim marti! Azi am distractie la sevilici: exercitiu de evacuare in caz de criza (incendiu, cutremur sau alte nasoleli). Si se face un misto, ceva de groaza. Ma intreb care ar fi reactiile in mod normal... DA' mai bine sa nu stiu!
Hai sa avem o zi buna!

Dana M 28 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Dana, cu sigurantza nu ar fi aceleasi reactii, dar, vorba ta, mai bine sa nu afli.
Distractie placuta la soacra (parca acolo te duci, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Multumesc, Andreea. Acolo ma duc. Sper sa ajung si pana la Tismana pe duminica! Abia astept!

Dana M 28 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

heheheheehe, stai ca nu iau nici o decizie acum (oricum sansele de cezariana is mari, ca placenta mea tot pe jos isi face veacul, nu a mai binevoit sa se ridice).
Danule distractie placuta mama....si sa nu ai niciodata ocazia sa vezi reactiile in caz de "adevarate".

Mergi la inceput