Detalii despre Spitalul Municipal

Detalii despre Spitalul Municipal | Autor: scarlett

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 33 de saptamani si as vrea sa nasc la Spitalul Municipal .Va rog daca puteti , sa imi dati detalii despre spital, ce doctorite dintre cele care lucreaza aici imi recomandati si cum se poate lua legatura cu acestea.Ma intereseaza de asemenea si daca au venit la nastere atunci ati luat legatura cu ele , care a fost comportamentul lor si care sunt preturile in general.
Va multumesc anticipat !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Draga Scarlet sa inteleg ca vrei numai doctorite?
Eu am nascut de 2 ori acolo cu prof.dr.conferentiar Anca Alexandru.
daca vrei iti pot da telefonul de la cabinetul lui particular.
In ceea ce priveste doctoritelor stiu de Protopopeasca ca e OK.
Iar conditiile de acolo mie mi se par cele mai bune din Buc.
Daca vrei trimite-mi pm si-ti dau mai multe detalii.

Cu drag

andreea mamica de theo si de florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin.Codrici spune:

Buna
Si sotia mea a nascut la Municipal . Conditiile de acolu sunt mult mai bune decat in alte spitale. Medicii ginecologi sunt foarte buni. Despre echipa de neonatologi am deasemenea numai cuvinte bune de spus.
Sotia mea a nascut tot cu dr. Anca si a fost OK. Cam toti doctorii de acolo sunt foarte buni. Este totusi un spital universitar. Si este curatenie.
Numai bine
Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Eu stiu ca toate asistentele si doctoritele din Municipal se trateaza la Dr. Badiu Alexandru. Am nascut cu el in 2001 si e un tip super. Plus ca vine la nastere noaptea.
Il poti gasi la Centrul Medical Unirea, pe Bd. Decebal, tel.327.11.88 sau la Alfamed, in Militari, tel.430.03.11. Dupa aceea, ca sa nu mai platesti consultatii atat de scumpe la aceste centre, poti merge direct la spital.
Spitalul Municipal e OK, dar toti copiii fac piodermita, de aceea sunt si externati dupa 2 zile, ca sa nu o faca in spital.
Si-ti trebuie imbracaminte pentru copilas si pampers de acasa, pentru ca imbracamintea de acolo e sub orice critica, iar pampers nu dau.
Eu zic ca ar cam fi timpul sa iei legatura cu doctorul cu care vei naste, sa nu te duci in ultimul moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

In mod normal ar trebui sa nasti cu medicul care ti-a supraveghet sarcina pana acum si care ar trebui sa lucreze la Municipal. Daca nu este asa, iti pot recomanda pe dl. dr. Luis Mendez care daca va fi de garda te ve ajuta cu multa placere. Insa nu este tarziu sa il cauti si sa stabilesti cu el detaliile care te intereseaza. Pot sa te asigur ca este foarte atent si grijuliu cu pacienetele si il caracterizeaza un bun simt extraordinar. Poti sa-l cauti mai intai la Policlinica Spit. Municipal care este situata pe B-dul Regiei: LMV 9-14, MJ 14-19.

Nastere usoara !!!!

Ioana si al ei STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Doctorul ANCA Alexandru e SUPER om si SUPER profesionist.
Eu am nascut cu el, cezariana, m-am refacut rapid, deja a treia zi mi-a scos pansamentul si am avut voie sa fac baie. T-il recomand pe raspunderea mea

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nascut normal 2 gemeni la 2.800 fiecare,Apgar 10, cu Dr.Constantinescu.
Dar acum 9 anii...

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Sora mea a nascut acolo, prin cezariana. Eu am filmat nasterea . A fost foarte bine, mult mai curat decat in alte locuri.
Nu au fost probleme de nici un fel.
A stat patru zile, timp in care toti au fost super grijulii si atenti si cu mama si cu bb.
Felicitari si multa sanatate.

Alexandra si Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Si eu am nascut acolo cu doamna doctor Grigoriu Corina in 2002. Este un medic super si un om extraordinar. Daca vrei doctor, Badiu sau Anca. Oricum toti trei formeaza o echipa fantastica, iar cei doi tineri sunt scoliti de conferentiarul Anca. Conditiile sunt f bune pentru un spital romanesc! Iar bb meu nu a facut piodermita. Personalul este ok, se poarta bine si nu prea cere bani. Cred ca se da cam 100 de euro pentru o nastere acum. Daca vrei mai multe detalii, trimite pm si iti raspund in masura in care stiu.
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Exact Mendez, Badiu si Alina Mustasha parca sunt scoliti de Conferentiarul Anca cel de care ti-am spus si dupa cum vad si celelelate fete stiu de el.
El mi-a facut 2 cezariene si totul a fost super, ca sa nu-ti mai spun cum venea de 3 ori pe zi sa ma vada si daca nu putea el punea pe cineva sa vina sa a vada. Mi-a zis absolut orice daca imi face copilul rani la sani sau diverse ce sa fac.

Este super...a ....si inca ceva.......la theo (primul copil) trebuia sa nasc joi si miercuri seara mi s-a rupt apa. eu nu stau departe de municipal si vreau sa va zic ca dr. Anca a ajuns inaintea mea la spital.

Ce mai e un tio ok din toate punctele de vedere..

pupici si sanatate multa va doresc la toate

andreea mamica de theo si de florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Eu stiu ca Badiu si Corina Grigoriu chiar sunt scoliti de Anca. In plus Grigoriu are si post de asistent universitar, dar nu stiu daca la aceeasi catedra cu el.
Cu drag,

Mergi la inceput