Detalii despre Spitalul Municipal

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madalina Doina spune:

Anemona,
eu am nascut acolo la sfarsitul lui 2001. Nu-mi mai aduc aminte cum se numea aripa in care am fost "cazata", dar cred ca e valabil pentru toate. In capatul culoarului exista o rezerva de 2 paturi, cu baie proprie. Restul erau saloane de 6 paturi, daca-mi amintesc bine.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina Doina spune:

Abia acum realizez ca tu intrebi despre dus si nu despre baie la modul general. Ei bine, te rog sa ma crezi ca...nu-mi mai aduc aminte! Stiu sigur ca avea fereastra afara, parca vad si acum chiuveta, WC-ul, dar dusul...nu-mi aduc aminte. Eu n-am avut nevoie de dus, fiind operata.
Asa ca, poate te ajuta altcineva. (Oricum, cu dus sau fara, acest tip de rezerva este de departe mai avantajoasa, macar pentru faptul ca in loc sa locuiesti cu 6 bebei in camera, acolo ai doar 2 astfel de "companioni" - din care unul e al tau !)

Mult succes!

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Multumesc mult, Mada! Din cate aflasem eu pe aici, exista si rezerve cu dus, dar nu sunt foarte sigura. Cred ca cel mai sigur ar fi sa fac o mica incursiune pe la spital si sa ma interesez la fata locului, daca nu va fi nimeni pe aici sa ma lamureasca exact. Eu o sa nasc in iulie, cand va fi foarte clad, asa ca sigur voi avea nevoie de dus, dar parca n-as da 63 euroi pe noapte.
Numai bine!
Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Draga Anemona,
In aripa renovata(cea cu desene pe pereti), sunt saloane cu 4 paturi, foarte curate care au wc, chiuveta si dus in camera. Nu se plateste vreo taxa in plus pentru asta(in afara de contributia la cineva din spital ca sa te cazeze acolo). Eu am stat intr-unul din acele saloane si a fost foarte bine. Si ai si bb langa tine acolo. Sper sa te fi putut ajuta. Daca vrei sa-ti mai spun ceva te rog sa-mi trimiti PM ca sa nu te ratez.
Cu drag,

Mergi la inceput