Portalul gradinitelor din Bucuresti
De curand a fost lansat portalul gradinitelor din Bucuresti:
Structurarea este facuta pe sectoare, fiind prezente atat gradinite particulare, cat si gradinite de stat. Fiecare gradinita are o pagina cu informatii si fotografii. Site-ul este in continua dezvoltarea, asa ca asteptam sugestii si pareri.
Raspunsuri
craluca spune:
Georgiana, fii binevenita printre noi si sa iti traiasca fetita!
Avem 2 noutati: primul pishu la olita si primul sange curs din gurita. S-a aruncat asupra mea (in picioare fiind) si cand am vrut sa o prind si-a infipt gingia in unghia mea. Concluzia: tre' sa imi tai unghiile ca nu mai tine!
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
craluca spune:
mii de scuze! am postat gresit!
la acest subiect vroiam sa spun ca portalul este o idee excelenta si chiar era nevoie de asa ceva!
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
petruta spune:
Asteptam sa fie completate listele pe sectoare cu gradinite, si poate chiar includeti si crese. Spor la treaba !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
dede spune:
Felicitari pentru acest demers!
E un inceput promitator.
Cateva observatii si de la mine (in afara de cele ale Petrutei):
- sectorul gradinitelor de stat este f. slab reprezentat;
- ar fi utila o functie de cautare, pe diferite criterii (pret, locatie,program, masa...);
- ar fi interesant un mod de interactiune cu vizitatorii, cu pareri despre gradinita respectiva ale fiecarui "client" ;
- ideea cu pozele e buna, ar trebuie puse si niste detalii/poze cu locurile de joaca (interior, exterior), eventual dormitoare/bucatarii ;
- cireasa de pe tort ar fi o poza cu o harta pe care sa fie marcate locatiile acestor gradinite.
Mult succes in continuare!
D.
iileana spune:
Johnny, ati facut o treaba minunata. Felicitari si succes.
quote:
Originally posted by dede
- cireasa de pe tort ar fi o poza cu o harta pe care sa fie marcate locatiile acestor gradinite.
Da,da,da.
Exact la asta m-am gindit cind am vazut modul de structurare al site-ului.
Caprioara spune:
Feliciatri pentru idee!
Ar fi bine sa fie reprezentate si alte gradinite care nu au site-ul lor, precum si cele de stat. Acestea au in general putere financiara mai mica si pot avea preturi mai bune. Pe mine ma intereseaza si de la ce varsta primesc copiii precum si gradi cu program dupa ora 18.00, pentru ca nimeni nu prea ofera asa ceva si am dificultati in gasirea unei asemenea gradi (eu nu pot ajunge de la serviciu decat pe la 19.00). Ar fi util de stiut si perioada inscrierilor.
ruxi spune:
Foarte bun inceput! Felicitari! Ce mi-as dori eu de la un astfel de site:
-Ce activitati au, programul zilnic, spatiu de joaca, mese oferite sau nu
-Program scurt/ lung
-Tarife
-Care-i varsta minima la care primesc copilasii
-Limbi straine
-Cand pot fi inscrisi copii cel mai tarziu
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Freia spune:
e dragutza situl.. iar initiativa e extraordinara.
ce as vrea sa vad in plus, asa cum spuneam nu demult pe forum:
-crese, gradi cu program dupa 18.00... si daca pot sa duc copilul mai devreme de 8, ca deh, io plec la 7.30 la servic si vin pe la 18.30... deci pt mine ar fi util sa il pot lasa mai devreme.
- sustin si eu localizarea pe harta a cresei, gradinitzei
- acum, problema spinoasa: educatoarele, ata pt cresa cat si pt gradinitza. Pt cresa mai mult, pt ca bebe nu-mi poate spune daca l-a lovit, ignorat sau lasat sa urle... cum sunt evaluate? au control psihologic? au acreditare ca si educatoare? cat de des sunt verificate atat psihic cat si medical... ca deh, tot dam vina pe copilul lui x si y ca a adus nu stiu ce boala la gradi si a luat-o si odoru dar nu ne punem problema ca boala, poate veni si de la educatoare.
- bucatariile... cat de des sunt inspectate de sanepid? existra vreo posibilitate de control a perioadei de valabilitate a produselor utilizate?
- si , cred ca ar fi utila o sectiune, sub fiecare gradinitza, cresa cu comentarii ale parintilor despre institutia respectiva. In mare masura, ne baza si pe aceste raspunsuri cand alegem unde ne trimitem puiu.
In rest, ideile mentionat ein stanga paginii sunt interesante, asteptam sa fie pline si sa ne spui ca numai ai spatiu sa mai pui si altele.
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro