Stiti o grad cu progr prelungit in sect 2 buna?
As vrea sa o dau pe Maria la gradinita, undeva in sectorul 2, mai aproape de bunici. Stie cineva o gradinita de stat buna cu program prelungit. Multumesc si astept raspunsurile voastre.
& Maria (2 ani si 11 luni)
Raspunsuri
Tudor.b spune:
O lista cu gradinitele din sectorul 2 o poti gasi www.gradinite.com/cauta.php?select1=2&select2=0&select3=0&Submit=Cauta%21" target="_blank">aici. Dar nu-ti pot da indicatii care-i mai buna sau care nu...
radu300 spune:
daca imi spui cam in ce zona, iti spun ce sa alegi, dar cred ca nu prea e pe alese, cu greu gasesti locuri in gradi de stat. In sectorul 2 sunt multe gradinite bune, dar fiecare padure are si uscaturi. Asa ca poti merge cam la orice gradinita, dar inainte de a inscrie copilul la o gradinita, incearca sa ajungi in timpul unei zile normale cam pe la ora 10 sa vezi cat de tare tipa la copii educatoarea. Daca nu au lasat-o inca nervii, atunci e buna...
radu300 spune:
Si inca ceva daca nu are trei ani impliciti, nu ti-o inscrie la nici o gradinita. Poate cu un mic {ajutor}...
Daria spune:
Maria va avea in septembrie 3 ani si 3 luni. Am reusit sa o inscriu la gradinita 233 (sper ca nu am gresit numarul)din apropiere de policlinica Nada Florilor. Este o gradinita cu program prelungit dar o vom duce la un program de 4 ore, pentru inceput, pentru ca va merge la o grupa mijlocie si vreau sa vad cum se acomodeaza cu copii mai mari. La toate gradinitele la care am sunat varsta minima este de 4 ani si nu au grupa mica. V-ati confruntat si voi cu aceasta problema? Daca cuoaste cineva aceasta gradinita as vrea sa-mi impartasiti din impresiile voastre. Nu stiu cum as putea merge in vizita pe la ora 10.00 pentru ca am ajuns la 9.10 si usa era inchisa deja. Asa este peste tot?
Madalina Doina spune:
Bianca va avea in septembrie 2 ani si 9 luni si au primit-o fara nici un fel de "discutii". La gradinita 253 de pe strada Rahmaninov - la grupa mica. Asa ca nu e o regula.
Madalina
emanuelc spune:
Gradinita nr 138 de pe strada tunari este cu program prelungit. alte
gradinite cu program prelungit gasesti aici: www.gradinite.com/cauta.php?select1=2&select2=0&select3=2&Submit=Cauta%21" target="_blank">http://www.gradinite.com/cauta.php?select1=2&select2=0&select3=2&Submit=Cauta%21
radu300 spune:
Gradinita 233 este o gradinita foarte buna, doamna directoare este o ardeleanca adevarata. Asta inseamna ca acolo este curatenie si disciplina. Are cam 10 grupe, deci o gradinita dintre cele mai mari din sector, automat favorizata bugetar. Ai ales bine, fii fara frica.
radu300 spune:
Era sa uit, in mod normal da, peste tot ar trebui sa fie usa inchisa dupa o anumita ora, de obicei 8.30, asta conform noului Regulament de ordine interioara. Pentru siguranta copiilor, masura s-a luat dupa incidentul de acum un an de la Jean Monet (sper ca asa se scrie corect). Tot urmare a acelui incident s-a introdus ca obligatorie si masura purtarii de ecusoane nominale pentru cei care au acces intr-o institutie de invatamant. Documentul la care fac referire nu diferentiaza gradinitele de scoli, asa ca directoarele pot fi indreptatite sa faca ecusoane sau legitimatii pentru Dvs sau copiii Dvs. Pentru gradi mi s-a parut un pic deplasata masura, ca banuiesc ca Gigel infractorul periculos de 3 ani oricum trece de paza cu un zambet frumos...:)