Bebelusi din Apr 2003 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
Cary spune:
Mihaela ultima merge,acum se vad si pozele,multi pupici de la noi.
DECI, cu ajutorul Mihaelei s-au pus cateva poze de la Carnaval,Rebecca este costumata in ingeras,iar prietena ei Alex in fluture.
vlada spune:
Gata - am reusit sa va admiram !
Mihaela - in schimb nu merge albumul tau... dupa ce spune ca ma redirectioneaza, imi da eroare. Gresesc eu ceva ?
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.
bendis spune:
Mihuletule iti multumeasc mult pt. articol. Oricum astept si traducerea ta.
David este sociabil. Cu vreo doua exceptii nu a plans cand a fost luat de altcineva in brate, eventual l-a studiat foarte atent si nu a schitat nici un zambet. Tocmai asta ma descumpaneste! Sociabil si hibersensibil!?!
In ceea ce privesterestituirea impozitului pe anul 2003 cred ca mi-a placut ideea ... cert este ca azi am primit un raspuns pe forum care m-a lamurit. E o cacialma!
Va rog ... nu trageti in mesager!
Cu bine ,
Bendis
http://photos.yahoo.com/dianabalas
mihuletu spune:
vlada, pagina sarei nu mai e actualizata de cand avea pustoaica 8 luni, nu mai are tati timp sa se ocupe. in schimb am actualizat poza la profil utilizator, pagina personala.
pupici
www.sara.haihui.ro
Cary spune:
M-am saturat,mereu sunt in criza de timp,toata saptamana l-am chemat pe tata sa-l ia afara dimineata pe Axel(cate 2 ore si jumatate)ca sa ma ocup de flori(trebe sa le schimb ghivecele si pamantul)sparca tot nu mai termin,mereu apare cate ceva care ma intrerupe de la aceasta munca intensa,de aceea nu sunt asa prezenta pe site.
Mihaela azi am vazut si eu poza de la pagina personala,e mortala Sara si are niste ochii.........de te inghite,cred ca o popaciti de cate ori aveti ocazia!!!ca de altfel orice parinte cu puiul sau,ca si eu,nici cand doarme ziua nu ma pot abtine de la pupici.
Pe curand!
bendis spune:
Cu restituirea impozitului pe anul 2003 lucrurile ar sta in felul urmator: mamica care mi-a vandut "pontu'" a fost AZI la serviciu de unde a obtinut o fisa fiscala rectificativa pe care a depus-o la Administratia Financiara alaturi de o copie certificat de nastere si o cerere prin care solicita restituirea impozitului. Tot ea imi spunea ca asigurarea suplimentara nu trebuia impozitata fapt pt. care aceasta suma trebuie restituita. Ce a dezamagit-o este faptul ca a aflat ca sunt persoane carora nu li s-au dat banii pt. 2002...
In fine daca mai aflu noutati va tin la curent. Intre timp poate obtineti si voi informatii pe care sa ni le impartasiti.
Bendis
http://photos.yahoo.com/dianabalas
Pico spune:
Doamne Ariel!!!!Bine ca ati scapat de acolo...incredibil!!Oare ne vom civiliza vreodata?????
Stiti ceva?!?Eu n-am inteles nimic din faza cu impozitul.E sau nu e?
Si inca ceva..voi luati alocatia pt copii??Ca eu nu am luat nici un ban pana acum.Daca da,ce trebuie sa fac?
Raluca si Ioana mica.
Cary spune:
LA MULTI ANI ! Robert Gabriel sa cresti mare,sa fii sanatos si cumunte,noi iti dorim numai bine!
Cavalerul de mai sus este pe lista catalogului nostru si nu e frumos sa-l sarim,nu!
Draga Diana,
IMPOZIT PE VENIT:
Aceasta masura s-a luat din 01.01.2004 si de atunci intr-adevar nu se mai opreste impozit,DAR nu am auzit pe nimeni cum ca s-ar da inapoi retroactiv,adica respectiv din martie-aprilie-mai 2003?asa ca nu vad cum sa primim impozitul din 2003?
Draga Pico eu primesc alocatia lunar,vine postarita si mi-o da,este in suma de 210.000lei,cred ca trebe sa te duci la primaria de sector ca sa vezi ce acte iti trebuie,sau da o cautare la "Probleme legislative"ca acolo se gaseste subiectul si actele aferente(livret de familie,certificat nastere BB,copiii buletine),eu nu mai tim minte,a trecut cam mult de-atunci si m-am ramolit.
Sanatate tuturor!
mamamariana spune:
Mea culpa Cary! Recunosc ca am scris aici la isistentele tale...
Nu prea am avut noutati sa va scriu si ieri si astzi am fost nu prea in apele mele deoarece ieri am avut un accident destul de nasol cu masina si partea cea mai rea e ca Emi era cu mine in masina pe scaunul din fata. M-am izbit frontal de un 4x4 si vreau sa va spun ca am scapat nevatamate - asta este cel mai important de fapt. Masina e oricum intr-o stare jalnica... si il va costa pe tipul ala ceva bani in cazul in care va putea plati pentru ca nu avea asigurare.
Am fost cu Emi la spital si doctorita a zis ca nu are nimic, sa o mai urmaresc 24 de ore (intre timp au trecut si alea) si sa ma linistesc. Va dati seama ca nu pot! Aseara cand m-am asezat in pat, imediat cum inchideam ochii vedeam impactul si apoi pe Emi in diferite pozitii care mai de care mai aiurea. Nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Ce vreau sa va spun? Ca daca nu era scaunul de masina si Emi legata cu centura... nu scapa!!! In afara de asta, atunci cand am pus frana, i-am tinut capul lipit de scaun cu mana mea. Eu m-am lovit in diferite locuri, dar nu grav. Cel mai rau ma doare dupa cap pentru ca probabil am dat cu capul de tetiera.
Emi e la fel, nimic nou in alimentatie, somn... doar ca evolueaza cu vorbitul si in thai si in romaneste. Cand mergem la plimbare spune biaba (iarba), apa, le arata cu mana, am-am (catelul), si face tot felul de semne (salut, salutul tailandez, bye-bye). E inebunita dupa haine: daca ii arat ce tricou frumos are si ii laud imprimeul vrea sa se imbrace cu el cat mai repede. Apoi ii luad rochita si ea se uita si si-o ridica in sus sa o vada mai bine. Cand venim de la plimbare ii spun "stai hopitza si da jos papucii". Dupa vreo saptamana de explicatii, acum stie si face intocmai.
Acu tre' sa va parasesc ca mi-a venit "profesoara de franceza". Promit sa scriu mai des.
Numai bine,
Mamamariana
Cary spune:
Mey,da ce cauta Emi pe scaunul din fata?
Oricum si Axel tot acolo calatoreste si intotdeauna pun centurile copilului,ca eu nu le suport!Bine ca ati scapat si ca nu sunt probleme,cred ca dupa aceasta patanie,Emi va vrea in spate,pe bancheta.
Eu inca nu am avut accident,asa ca nu stiu cum e si sper sa nu aflu prea curand.
Dar pentru cine e franceza,mai?te frantzusesti,sau Franta e viitoarea tara in care mergi dupa ce termini cu Thailanda?
PICO,am uitat sa-ti spun ca poti cere alocatia retroactiv timp de 3 ani.