Am un telefon Motorola T 192.Anul trecut am venit in Islanda si cand am introdus o cartela de-a lor nu stiu de ce,dar nu mi-a primit-o!!
L-am butonat de l-am zapacit si acum imi cere codul puk.Cartea tehnica o am acasa in Romania si nu il pot afla(as ruga pe cineva din familie,dar nici eu nu stiu pe unde este).
Ceea ce va rog este sa-mi spuneti daca stiti cumva codul puk pt acest tip de telefon sau unde as putea gasi pe net.
Va multumesc anticipat.
Flori
Raspunsuri
slakje spune:
buna dimineatza flori .nu cumva e setat telefonul pe orange ori connex? ca daca e setat atunci il poti folosi numai pe ce e setat sau il poti deseta caz in care se poate strica telefonul putin.
joxy spune:
Din ce stiam eu, codul PUK, se refera la cartela si nu la telefon. Nu sunt 100% sigur... poate ne lamureshte cineva pana maine, cand o sa pot sa ma interesez eu.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
flori76 spune:
Multumesc pt raspunsuri.Telefonul imi cere codul de deblocare(cred ca nu m-am exprimat corect sau nu stiu eu bine ce inseamna una si cealalta).
Florin,daca ai unde sa te interesezi,chiar te rog frumos...
Flori
debby spune:
Flory, cand cumperi un telefon cu abonament( deci beneficiezi de o reducere ) acesta ramane blocat in reteaua respectiva si ar trebui sa ceri codul de deblocare de la operatorii din Romania de unde l-ai cumparat!
Incearca totusi sa mergi la un centru de reparatii si vezi daca decodifica telefoane. In Romania sunt peste tot, dar sper sa gasesti si acolo. Daca nu, incearca sa rogi pe cineva de acasa sa sune la serviciul clienti de la Orange, Connex, Zapp sau de unde l-ai cumparat tu, dai imei-ul telefonului tau si in mod normal ar trebui sa-ti comunice codul de deblocare.
P.S. I-mei-ul ( codul telefonului ) il afli tastand *#06# cu toate ca nu stiu daca il poti afla atata timp cat tel e blocat . Incearca