Sunt relativ noua pe forum si as vrea sa aflu mai multe informatii despre dr. Iesanu (Polizu). Multumesc
Aurasa....pe mine m-a consultat doar de doua ori domnul doctor Ieseanu la Polizu, in sarcina de acum, si asta pentru ca noi ne-am intors in Japonia apoi.Am ajuns greu la el , prin nasa noastra......Am inteles ca e un doctor foarte cautat si care-si face bine meseria.Ca om e un super! Dupa parerea mea e si ca doctor.Acuma problema e ca e super ocupat si nu prea are timp deloc, asa ca trebuie sa alergi tu dupa el...sa-l astepti.Ultima oara cand am fost la el o iesit din nu stiu ce operatie, il mai cauta o gravidutza care am inteles io ca-i era pacienta....si ne-o zis glumind sa ne tinem dupa el daca vrem sa stam de vorba ca daca ne pierdem aia e.O fost tare dragutz si la eco...si desi era sarcina mica atunci ( 6-7 saptamani) a incercat pe cat posibil sa vada bine acolo.
Depinde ca ce te duci, ca gravida sau cu probleme de operatie sau mai stiu eu ce.Mai stiu pe cineva care a fcaut la el o operatie de extrauterina si care e foarte multumita de cum a lucrat.mai ales ca dupa nu a ramas decat cu putin semn ( ca a fost cu laser) si s-a vindecat foarte frumos aproape fara dureri.Iar extrauterina ei era urata rau ....
Mai multe nu poci sa-ti spun ...da cred ca merita incercat.Nu am idee cum s-ar comporta la o nastere,,,,,
ana
Il cheama Eseanu. Este intr-adevar foarte ocupat si tot timpul trebuie sa-l astepti mult. Este foarte bun, mai ales in operatii si alte complicatii specifice. Problema e ca nu are cabinet si trebuie sa te duci la spital sa te consulte la camera de garda.