Info Dr. Iesanu

Info Dr. Iesanu | Autor: Aurasa

Link direct la acest mesaj

Sunt relativ noua pe forum si as vrea sa aflu mai multe informatii despre dr. Iesanu (Polizu). Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Aurasa....pe mine m-a consultat doar de doua ori domnul doctor Ieseanu la Polizu, in sarcina de acum, si asta pentru ca noi ne-am intors in Japonia apoi.Am ajuns greu la el , prin nasa noastra......Am inteles ca e un doctor foarte cautat si care-si face bine meseria.Ca om e un super! Dupa parerea mea e si ca doctor.Acuma problema e ca e super ocupat si nu prea are timp deloc, asa ca trebuie sa alergi tu dupa el...sa-l astepti.Ultima oara cand am fost la el o iesit din nu stiu ce operatie, il mai cauta o gravidutza care am inteles io ca-i era pacienta....si ne-o zis glumind sa ne tinem dupa el daca vrem sa stam de vorba ca daca ne pierdem aia e.O fost tare dragutz si la eco...si desi era sarcina mica atunci ( 6-7 saptamani) a incercat pe cat posibil sa vada bine acolo.
Depinde ca ce te duci, ca gravida sau cu probleme de operatie sau mai stiu eu ce.Mai stiu pe cineva care a fcaut la el o operatie de extrauterina si care e foarte multumita de cum a lucrat.mai ales ca dupa nu a ramas decat cu putin semn ( ca a fost cu laser) si s-a vindecat foarte frumos aproape fara dureri.Iar extrauterina ei era urata rau ....

Mai multe nu poci sa-ti spun ...da cred ca merita incercat.Nu am idee cum s-ar comporta la o nastere,,,,,

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Il cheama Eseanu. Este intr-adevar foarte ocupat si tot timpul trebuie sa-l astepti mult. Este foarte bun, mai ales in operatii si alte complicatii specifice. Problema e ca nu are cabinet si trebuie sa te duci la spital sa te consulte la camera de garda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Multumesc. Mai astept info, pleeeeeeeeeease!

Mergi la inceput