Mamici Iulie-August 2004(56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Lia, mai tarziu o sa fie si mai abundenta leucoreea dupa cum a zis Papa, 3-4 absorbante nu o sa-ti ajunga.
Cu determinarea pH-ului, recunosc ca stiu asta mai demult, am si de unde sa fac rost de ce-mi trebe, dar incerc din rasputeri sa-mi tin paranoia de sarcina sub control asa ca nu am incercat.
Oricum, dupa cum zicea si Marina, cand se rup membranele se vede, ca nu curge asa, curge ca la robinet, oricum mai mult decat observi tu zilnic!...:)))
Mie mi-a zis doctorul ca exista doua scenarii, sau nu mai trec contractiile cu medicamente si atunci de urgenta cezariana, sau se rupe apa si atunci de urgenta cezariana! Asa ca inchipuie-ti cam cum ma simt io cand ma trezesc de zic ca am facut pe mine...dar asta e, trebuie sa trecem prin asta fara sa albim definitiv...:)))

Papadie, credeam ca numai io am orgasme din astea culinare! Nu e asa ca e enervant la maxim ca nu apuci sa si mananci din bunatatile alea!? Ma apuca dimineata niste nerfi de nu poci sa-ti explic!...hehehe

O zi excelenta celor care termina serviciul sau nu mai intra...:)

Monica 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

doamna bibi, la mine merge masaj pe spate cu o carutza de perne sub sani astfel incat sa nu apas pe burta. Cum tu ziceai ca nu ai multe kg cred ca o sa tina figura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Moni, ce bine!Abia astept sa te cunosc!Eu una as prefera duminica.Sambata sarbatoresc si eu 1 Mai.

Gagici, ajutor!Ati vazut ceva dragut mai de gala prin oras?Se apropie nunta fratelui meu si habar n-am cu ce sa ma imbrac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ce bine ca nu sunt numai eu paranoica!! mai nou am alta dambla, de cate ori ma trezesc noaptea mi se pare ca stau in balta asa ca duc repede mana la pantaloni... ufff grea viata!!
Eu as vrea sa fac un papanicolau. oare e ok acum?? ma gandesc ca scormoneala pe col e tot ce-mi lipseste, poate fac vreo boacana. stiti cumva unde se face ca lumea? la cantacuzino nu am intrebat.

Mergi la inceput

Cori,eu mi l-am facut la Puls.Dar dai de Dr. minune pe acolo!Daca nu te deranjaza si ai incredee poti merge .Iti dau rezultatele a doua zi.
Da' ce naiba iti veni acum?N-ai ce face?Cu ce te ajuta Pap-ul la varsta asta a sarcinii?Hai ca vin eu cu bata azi!

Apropo,joi ma duc la morfo din nou la Herghelegiu.Mi-a ramas programarea facuta si nu as rata-o.Asa ca, tragem filmuletul nr2.

Mergi la inceput

Miha si eu am o veche programare la Herghelegiu pe 13 mai. tu ai mai fost la el? cum se desfasoara treaba, ca la Iosup cu o mie de masuratori sau ca la altii in 5 minute?

Mergi la inceput

Nu,Cori,te tine cam la fel ca si timp si masoara toate cele.Atata doar ca nu e comunicativ.Ii cam tragi cuvintele cu clestele.Mie mi se pare mult mai misto Iosup,da' ma rog,mi-e mila de programare...

Mergi la inceput

Si poti trage ecografia pe caseta video.E super misto!Vizionarea de dupa face toti banii!

Mergi la inceput

As vrea si eu filmulet, numai ca am facut deja 5 ecografii. ultima a fost pe 15 aprilie. cred ca exagerez un pic. Tu Miha mergi la Sanador?
Va pup si va doresc o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Cori, io am facut ultima eco pe 19 aprilie si urmatoarea o fac pe 13 mai, asa ca nu ma impacientez ca sunt prea multe. Si cred ca ar trebui sa-i spui dr de incursiunea la mare!
Miha, nu am gasit nimic de gala si mi-a spus sa mai sun sapt asta pe la sfarsit... ca poate mai primeste. La mine nu e fff mare graba, da' as vrea sa ma asigur din timp.

Dana M 28 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput